- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #23515 üzenetére
Nem kell azt gyilkolni, pusztul magától is.
-
apeelme
addikt
válasz
nggabi #23460 üzenetére
Naaaa, a leírást kellett módosítani...miattad.
Mivel a folyamat végén az ablak bezárul...a folyamat elején nem vesszük ki az akksit...márcsak azért sem mert a leírásban sem szerepel. Ne kend rám.
Én már attól féltem hogy a 3napja frissített reco flashelővel, újfent gond van, mert valaki megint vmi frissített rom-os cuccot kapott. De nem. -
Rimuru
veterán
válasz
nggabi #23375 üzenetére
Akkor JPU-t ajánlom, egy kis megelőző művelettel együtt. A lényeg hogy a gyári galéria appot (Gallery3D) leszedném hajlamos beragadni (ez kb tipushiba). A telefon topicjában egy kis kereséssel megtalálsz minden szükséges infót a romról. Ha mégis bevállalnál mást akkor már 2.3 alapú dolgoknak néznék utána.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #23368 üzenetére
Az a méretért jár...
Neked persze még rézérmet se adnának.... -
bobooo
addikt
válasz
nggabi #23313 üzenetére
Mikor vettem az Xbox-ot (~1-2 hete) az volt, hogy mindig "rendszer hiba" miatt sose tudták felvenni a rendelést persze mind a 3x-or potyára mentem az Oktogonhoz (ilyenkor még a telefont se voltak hajlandóak felvenni) aztán sikerült felvenniük a rendelést és mondták, hogy lesz vmi ajándék, amiért ilyen zűrös volt... Eljött a nap, hogy átvegyem.. Ajándék? Sehol..A kolléga nem szólt a másik srácnak, akitől átvettem a gépet, hogy ez meg lett beszélve.
Szóval ne várj ajándékot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Battlefield 6
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest