- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
nggabi #23460 üzenetére
Naaaa, a leírást kellett módosítani...miattad.
Mivel a folyamat végén az ablak bezárul...a folyamat elején nem vesszük ki az akksit...márcsak azért sem mert a leírásban sem szerepel. Ne kend rám.
Én már attól féltem hogy a 3napja frissített reco flashelővel, újfent gond van, mert valaki megint vmi frissített rom-os cuccot kapott. De nem. -
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #12377 üzenetére
viccelsz? csak azt!
1. a fórum életében nem veszek aktívan részt, nem segítek, nem foglalkozok a userekkel, ergo a keletkezett extra időmben rengeteg más dolgot fogok csinálni...
2. a Skate mint eszköz is kikerül így a palettáról...csinálja aki akarja...új rom-ok, javítások/módosítások stb.soroljam még?
egyébként a külföldi rom modderek sem véletlenül tartják magukat távol bizonyos szinten a közösségtől, tehát nem vesznek részt adott fórum életében vagy ha igen, nem ilyen szinten...mint mi
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
nem ihatok a héten...
még virtuálisan sem...bár ha beZIPeled és átküldöd, eláll az sokáig...de jelszavazd le, nem akarom hogy útközben megdézsmálják...
(#12370) mrskatejoe : jelenleg szvsz te vagy olyan tökös legény hogy képviseled a Skate topicot akarva akaratlanul nem? Tolmácsold ha gondolod...ha nem, az sem baj...
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #12357 üzenetére
jogomban áll megsértődni azt hiszem...sokan a nevemet (nevünket) sem tudják leírni, néha szólunk érte, néha nem...sokan úgy gondolják nekünk ez az egész rom főzögetés és egyebek kötelesség...hát nem, mások meg úgy gondolják hogy mi ezért keményen meg vagyunk fizetve...tévednek, és ennek ellenére szánalmasan egy szöveg közegen lovagoltok úgy, hogy - mint ahogy a topicban is leírtam - nem olyan szándékkal írtam amit írtam...
de fordítsunk a helyzeten adjatok Ti Nekünk önszántatokból, ne csak a fika meg a okoskodás legyen...
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #12354 üzenetére
neeeeeeem nagyon elvagytok tévedve nem az volt a dolgom hogy megtanuljam...szimplán érdekelt a dolog...önszántamból...autodidakta módon ahogy te is...
én eddig ezt jókedvből, örömből csináltam...eddig...
a képlet szuper, de tényleg...csak ott a hatalmas bibi amikor a "tanuló" azt hiszi magáról hogy "tanító"...és ezzel nem rád gondoltam
jah majd elfelejtettem...abból a büdös életben nem lesz "tanító" aki nem járta ki tanulóként az első 8 osztályt..."ésatöbbit"
(#12356) Apaxp:
...ámen
-
apeelme
addikt
és ennyi...ez a nagy igazság...én eddig is megmondtam ha valaki bődületes nagy baromságokkal próbál "segíteni", mert ha hagyom annak úgyis az a vége hogy: zsocaaaaaaaaaa, apeelmeeeeeeeeeeeee vki segítsen...és a nagyobb szarból mindig nehezebb kimászni...a stílusom meg ilyen és lesz@rom...de mint mondtam az ignoráció elkezdődött...úgysem én iszom meg a levét...én csak nyerek vele...
a követelőzést meg én is rohadtul utálom....
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #12343 üzenetére
informatikához kapcsolódó szakképesítésre gondolsz vagy úgy általában?
és az bánt hogy én megtanultam? vagy hogy segítek? vagy az hogy téged nem érdekel ennyire a dolog és/vagy nincs rá időd és/vagy egyéb dolog miatt te nem...vagy csak mert szimplán átlagosnak neveztem pár embert? a skate topic környezetét figyelembe véve én más vagyok mint te...mint ők...mint zsoca...zsoca pl. szerinted átlagos?
-
apeelme
addikt
válasz
philoxenia #12336 üzenetére
ez lehet
azért bemásolnám ide azt a "közeget":
nincs itt semmiféle "x-akta"...nagyjàbòl 5 màsodperc alatt meg lehet mondani hogy mi okozza, ha gépre kötöd és ADB-vel nézel egy logcat-et, csak hàt az àtlag user hiàba nézi nem ért belôle semmit, mert többek közt Windows-on nevelkedett ...és ràadàsul ez màr olyan kategòria amit nem lehet leìràs alapjàn csinàlni!
és lehet olvasni az előzményt, következményt... -
apeelme
addikt
válasz
philoxenia #12289 üzenetére
hát ez igen messze áll tőlem...minden téren
(#12291) Weeman1: a kettő nem függ össze..szorosan
(#12292) ^Clown: se kur..z.s, se buzulás...nem értem én ezt, de ha jönne sem érdekelne...
-
apeelme
addikt
úgy látszik senki nem olyan tökös hogy beszóljon...^Clown-t kivéve
-
apeelme
addikt
válasz
^Clown #12267 üzenetére
és ezzel maxiálisan egyetértek....
nagyon sok az ismétlődés és az értetlenkedés...és én néha túlságosan is beleélem magam...jelentem az ignoráció nagy erőkkel elkezdődött a napokban...(#12265) Keeperv85: ha nem zsocának, hanem nekem címzed, akkor úgy vettem volna hogy Skate topicból jössz és épp beszóltál...nekem
-
apeelme
addikt
ööö...mintha ott az az úr jelentkezne? mondani akar vmit? ............nem, mégsem...rosszul láttam
(#12264) kelzsoca: megtettem...
-
apeelme
addikt
Jó napot kívánok Zsáótika!
Így van mindenkit szerettel várok!
-
apeelme
addikt
válasz
maggi1886076 #12109 üzenetére
annyira azért nem...ASROCK A330GC
-
apeelme
addikt
válasz
maggi1886076 #12103 üzenetére
szerdán...
-
apeelme
addikt
na jóestét kívánok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest