- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Ez ratyi... de ezen lehet röhögni.
-
nggabi
félisten
-
mrskatejoe
aktív tag
(#12338) ux1
No akkor kérdés ... A nem átlag júzereknek ( az itt jelenlévőknek ) milyen szakképesítésük van ? első válaszadó legyen mondjuk apeelme
u.i: csusztatni nem ér
(#12342) Weeman1
ezt a pazarlást
(#12339) apeelme
nem ez volt a prüci henem ami ezután következett ( nem csúsztatunk
)
-
Sulthekk
aktív tag
termeli az áramot ha a kijelző max fényerővel virít a napon.
MoDaCo-n volt egy gyerek, akinek az XCD35-ös blédje stock 2.2-vel aktív használat mellet, töltés nélkül napokig 100%-on volt... Be is volt szarva, hogy most mivan, ha eztet zsocáék megcsinálnák, akkor rögtön szapulnák őket a júzerek, hogy miért nem merül...
Amúgy tényleg, tegnap az ecsém telefonján újraindult a SystemUI, IA2ReBoRn alatt, pedig kivételesen semmilyen változtatást nem eszközöltem a romon. Logcat nélkül, mint átlagjúzer, kérdezem miért van ez?
De a válasz olyan legyen, amilyet a kisiskolás öcsém is megértLehetetlen küldetés...
Nem egyszerű belekötni az ilyen jó jellemekbe no, a legközelebbi téma inkább legyen "szóljunk be a nem ZTE- trolloknak", az könnyebb.
-
Sulthekk
aktív tag
Na még mit nem, szerda az egyik olyan nap, amikor egy kis időre, ha bezárva is, de felügyelet nélkül leszek, azon a napon én biztosan nem fogok buherálni...
Meg aztán nem kis munka, és nem a 3.X lesz az első lépcső... Először szeretnék összehozni egy .38-at, ha az működik, onnan már könnyebb lesz a többi, afelett sokkal kevesebb változás történt, ugyebár csak azért lett a 3.0 új főverzió, mert Torvalds szerint a 2.6.40 már idétlenül hangzik. Majd ha sikerül, úgyis szólok. -
-
Sulthekk
aktív tag
Hát asszem le is csapná a biztosítékot... Ha megtudnák hogy akár csak egy percre mást csinálok az iskolában, minthogy tanuljak, akkó kész.
Asszem nekem kötelező lesz önmegtartóztatást gyakorolni
Na de ne offoljuk szét a totyikot.Amúgy hol lehet már manapság olyan nőket találni, amelyik rendes és vagány is, ha figyelembe vesszük a kort? Amit eddig láttam, az vagy vagány vagy rendes... Valahogy ez a kettő nehezen áll össze errefelé
-
Sulthekk
aktív tag
Nem kéne már szólni neki, hogy a TPT jobb?
Am ha esetleg mégis kijutok a környezetem alkotta sandboxból, milyen italt ajánlotok, amit úgy lehet fogyasztani, hogy nem érezni a leheletemen? Max 2 órát tudnék szerezni, azt is max 3-4 havonta egyszer... talán
A zeppül tanulhatna a szüleimtől, mert még mindíg nem sikerült jailbreakelnem a zéletem, gyakorlatilag NINCS biztonsági rés, ami megőrjít, mert tudom, hogy MINDÍG van biztobsági rés
-
kutkut
addikt
Az a baj, hogy már nem emlékszem, mióta ilyen...
Jó pár hónapja. De egy nagyon régi verziót tudok szerintem, amiben még olyan volt. Viszont forrás... hát, nekem csak a rom van meg.
engé: Azért mert nem olyan ződ, mint régen, attól még mindig zöldebb, mint nálad.
Nekem úgy rémlik, a gyári romok sosem tudták...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest