Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
steewattyoo
csendes tag
válasz
lac14548 #23808 üzenetére
én rendeltem, és bár 1 hónap volt a szállítás (hozzáteszem, hogy az ünnepek előtt rendeltem és benne volt mind2 ünnep az 1 hónapban) meg vagyok vele egyelőre elégedve
a méretre teljesen yo, oldalirányban max 1mm-el kisebb ha középre sikerül tenned precízen, akk a fél-fél mm-t észre sem veszed, az alján meg nem íves, hanem egyenes, szóval ott is max 1 mm-rel kisebb.
felraktam és sem az érzékelést sem a láthatóságot nem befolyásolja, ráadásul ennyiért 4 darab teljesen yo, mer annyival már el lehet lenni egy darabig, szal sztem yo vétel -
steewattyoo
csendes tag
köszönöm cellpeti és peje istenek vagytok
akkor ezt ugyanúgy unzip fastboot mappába és parancssorból indít?
kissé kezdő vok és az és mint a mellékelt ábra mutatja már az elején szopóztam szóval nem vagyok biztos a dolgomban..
-
steewattyoo
csendes tag
remélem itt van vki okos aki tud segíteni, és hogy nem csak nálam volt ez a probléma...
naszóval megcsináltam a superboot root-ot és utána a telefon képernyője kékes árnyalatú lett, és amikor nem nyúlok hozzá és elsötétedik, az istennek se akar visszajönni, bármelyik fizikai gombot nyomkodom..
aztán feltettem a ClockworkMod Recovery-t és ugyanez...
mondjátok hogy van rá megoldás
bocsi, ha már volt ez kérdés, de úgy megszaladt ez a topic, hogy képtelen vagyok végigolvasni
-
steewattyoo
csendes tag
dúúrwán pörög a téma
remélem a héten én is beruházhatok 1re, azért megvárnám, h mind meghal 1 nap alatt, vagy túlélnek
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest