- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Én már régóta Zoom Player 5-öt és MAX-ot használok zenehallgatásra, de eddig nem volt semmi bajom velük. Sőt, tetszik a kinézete és a hangminősége
-
Wolfskin
őstag
Heló,
én is használom a zoomplayert, mert van egy nagy előnye (illetve csak egy van): tetszőlegesen állítható képméret (zoomolás)
van azonban egy hátánya is: úgy szar, ahogy van. általában a win telepítése után egy-két hétig működik, aztán meghal. csak úgy, magától. lehet, ritkán használom, és elsorvad. ilyenkor egzotikus filterhibákra hivatkozva megtagad minden lejátszást. ezen többé semmi nem segít (reinstall, kodekpakk, újabb filterek regisztrálása stb.). ezt úgy értsd, hogy SEMMI!
egy későbbi win install után pár hétig megint használható, aztán meghal újra. én még ilyet nem láttam, semmiben. még a muskátli is magához tér, ha locsolják, ebben valszeg valami időzáras önmegsemmisítő van. szerintem egy elmebajos kretén írta az emberiség bosszantására. kerülendő.
Íme, az aktuális búcsúüzenete:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Filter Connection Error:[FFDShow Video Decoder].Out ---> [Overlay Mixer].Input0
Not all filters can connect properly. If the filter listed above
is an "Additional Filter", try unchecking it in the Options Dialog.
For more Information, press o...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
stargazer
senior tag
az ati tray tool csinálta...
valamiért a zoom player nem olyan jól kezeli ezt az ac3 témát. persze benne sincs alapbol vagy legalábbis nekem úgy tünik. csakhogy nekem az ac3 a legszimpatikusabb. viszont a mediaplayer meg nem szereti jól csinálni az extended desktop-ot...
-
stargazer
senior tag
úgy néz ki valamilyen szűrő az oka mert nem csak filmlejátszásnál láttam az fps-t. leszedtem minden codecet és most eltűnt.
-
stargazer
senior tag
nahh, látom rengetegen használnak zoom playert...
mindenesetre ha mégis erre tévedne valaki aki esetleg ért hozzá egy kicsit (mondjuk én nem pro-t használok hanem simát, de sztem a problémám szempontjábol ez mellékes):
hogy lehet eltüntetni azt az incifinci kis piros fránya frame countert a jobb felső sarokból?
már hülyét kapok hogy a kismillió opció között megtaláljam, de semmi.
-
gregorik
senior tag
komoly ungarische fanbase..
mindegy, egy kérdés: hogy lehet megoldani az egeres dvd-főmenükezelést? -
gregorik
senior tag
azt veszem észre, hogy fokozatosan áttérek MPlayerről ZoomPro-ra; kodekkezelésben és DVD-ben mindenképp veri a magyar versenyzőt, nem beszélve arról, hogy xp-re optimalizált.
lenne egy rakás kérdésem, de nem csak úgy bele a levegőbe. előbb szeretném megtudni, használ-e egyáltalán itt vki ZoomPro-t napi szinten, akár MPlayer helyett is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest