Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

Heló,

én is használom a zoomplayert, mert van egy nagy előnye (illetve csak egy van): tetszőlegesen állítható képméret (zoomolás)

van azonban egy hátánya is: úgy szar, ahogy van. általában a win telepítése után egy-két hétig működik, aztán meghal. csak úgy, magától. lehet, ritkán használom, és elsorvad. ilyenkor egzotikus filterhibákra hivatkozva megtagad minden lejátszást. ezen többé semmi nem segít (reinstall, kodekpakk, újabb filterek regisztrálása stb.). ezt úgy értsd, hogy SEMMI!

egy későbbi win install után pár hétig megint használható, aztán meghal újra. én még ilyet nem láttam, semmiben. még a muskátli is magához tér, ha locsolják, ebben valszeg valami időzáras önmegsemmisítő van. szerintem egy elmebajos kretén írta az emberiség bosszantására. kerülendő.

Íme, az aktuális búcsúüzenete:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Filter Connection Error:

[FFDShow Video Decoder].Out ---> [Overlay Mixer].Input0

Not all filters can connect properly. If the filter listed above
    is an "Additional Filter", try unchecking it in the Options Dialog.
    For more Information, press o...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák