- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Heló,
én is használom a zoomplayert, mert van egy nagy előnye (illetve csak egy van): tetszőlegesen állítható képméret (zoomolás)
van azonban egy hátánya is: úgy szar, ahogy van. általában a win telepítése után egy-két hétig működik, aztán meghal. csak úgy, magától. lehet, ritkán használom, és elsorvad. ilyenkor egzotikus filterhibákra hivatkozva megtagad minden lejátszást. ezen többé semmi nem segít (reinstall, kodekpakk, újabb filterek regisztrálása stb.). ezt úgy értsd, hogy SEMMI!
egy későbbi win install után pár hétig megint használható, aztán meghal újra. én még ilyet nem láttam, semmiben. még a muskátli is magához tér, ha locsolják, ebben valszeg valami időzáras önmegsemmisítő van. szerintem egy elmebajos kretén írta az emberiség bosszantására. kerülendő.
Íme, az aktuális búcsúüzenete:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Filter Connection Error:[FFDShow Video Decoder].Out ---> [Overlay Mixer].Input0
Not all filters can connect properly. If the filter listed above
is an "Additional Filter", try unchecking it in the Options Dialog.
For more Information, press o...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest