Aktív témák
-
simonzé
addikt
Kezdő hangszerekesztő lennék, zenéket szeretnék ''alkotni''. Láttam már a Magix music makert, de nekem túlbonyolítottnak tűnik, pláne hogy találkoztam az e-jay című 1990 Ft-os ''Gagyi'' progival, amelyikhez semmi szakértelem nem kell, mégis khirály zenéket lehet összedobni fél óra alatt.
Tudnátok segíteni, hogy milyen progit szerezzek be? Waw alapokból szeretnék komplett zenéket alkotni, plusz mp3 fileokra szeretnék effektezni (pl. Palik mix stílusú zenéket csinálni). Van megoldás?
Hangmanipulálás nem feltétel, arra van egy SoundForge-om. Könnyű kezelhetőség, egy halomnyi wav, és jó használhatóság lenne a három legfőbb feltétel. :()
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Magisk
- Interactive Brokers társalgó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest