- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
hunnylander #8 üzenetére
Nagyon köszi, van egy másik mikrofonom is, csak kölcsönadva de visszakérem és kipróbálom azzal. Majd írok ha van vmi fejlemény.
-
fps8
senior tag
válasz
hunnylander #5 üzenetére
Sikerült!!! Köszönöm a tippet, nagyon jól működik!!!
Egyedül még a mikrofon erőséggel van gond, mert sokkal másképp rögzít mint ahogyan a hangrögzítő, a hangerő nagyon halk és nemtaláltam meg még h hol kell állítani. -
fps8
senior tag
válasz
hunnylander #3 üzenetére
Vennék egy pedált szivesen, de gondoltam elöbb kipróbálnék egyet program formájában.
Mert számítógépem az van, pedálra meg nincs pénzem egyenlőre.
Még mindíg szeretnék egy olyan progit amivel ez lehetséges, pl billentyűvel tudnék "pedálozni" vagy bármi hasonló megoldás érdekelne. Nem szerkesztgetni szeretnék, hanem kipróbálni hogy saját tudásommal (beat-box) tudok e zenét kreálni. -
fps8
senior tag
Üdv mindenki! Mivel oly sok loop-gépet láttam már fizikai formában koncerteken, hogy gondoltam keresek egyet itthon magamnak softver formájában, de nem találtam
.
Lényeg több csatornán tudjon loop-olni (azaz rögzíteni és újra meg újra ütemtartással lejátszani) és mikrofonnal rögzíteni.
Bárkinek van ötlete h melyik programmal lehet ezt megcsinálni, azonnal írjon nekem!!!
Előre is köszönöm!!! Aztán olyan zenét csinálok vele hogy még ide is felrakom
THNXEgy kis ízelítő a lehetőségekről: [Itt]
Azzán találjunk valami progit hozzá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest