- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bennyboy #3619 üzenetére
Én minden drágakövet eladok. Jó, ez nemigaz, mert amíg nem kell a della addig elvannak nálam, de amúgy gond nélkül eladom. Még nem hiányoztak. A paci szuper dolog, de szerintem totál hasztalan ha használod a fast travelt. Mire elérsz egy istállóhoz, majd onnan ahova akarsz, már rég ott lehetsz másképpen
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Bennyboy #3619 üzenetére
az olcsóbbakból sok esik, azokból lehet eladogatni, ha nagyon kell a pénz, de én rubint, gyémántot, zafírt soha nem adok el, de alapvetően mindegyikből fog kelleni később erre-arra.
a lónak almát adtam, amíg nem lett 100% a bond, de amúgy leszoktam a használatáról, mert az istállókból aránylag kevés van és hatékonyabb a fast travel, ha már elég sok shrine-t és tornyot megcsináltál.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bennyboy #3219 üzenetére
Akkor te még tényleg az elején vagy. Az elején ahogy írták is, van 4 shrine. Azokat meg kell csinálni, és meg is tudod csinálni minden gond nélkül ugyanis azok adják a képességeket amik kellenek a játék során.
Mind a 4 shrine elérhető minden cucc nélkül, csak max gyorsabban kell futni, vagy kicsit odafigyelni.Ha a havas rész nagyon nem megy, akkor keress chilit és főzz belőle cuccot amitől bírod majd a hideget.
Ha elakadnál, csak bátran szólj. További jó játékot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest