- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #539 üzenetére
a NES-es Zeldákból a legkönnyeb pixelartot csinálni
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #537 üzenetére
frenc
én mondjuk pont ezt akartam -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #532 üzenetére
#?&@Ł$<> !!!!!
Én akartam Link pixelartot -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #532 üzenetére
Ezt te csináltad?
Még sose próbáltam MC-t, de youtube-on néztem már pár videót, nem gyenge emberek vannak odakint -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #527 üzenetére
szerintem nem ugyanarról beszélünk
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #524 üzenetére
Ezzel nem is lenne baj, de van olyan rész ahol úgy lőnek, hogy vízben vannak és közöttük egy elektromos mozgó hasáb van
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #523 üzenetére
Rohadjak meg, tényleg
#522: De rájöttem, hogy cipelni kell
-
válasz
Sirandrish #518 üzenetére
jó de más embernek vér folyik a kezéből ha megvágja neked meg zelda
-
válasz
Sirandrish #514 üzenetére
jabu az egy buzi hej volt nekem is anno mikor először toltam és még harcba/irányitásba se voltam penge. szétréz az összes buzi nekedpattan pont a buborék stb.. több sebződési lehetőség van mint a dodongo-ba.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #510 üzenetére
Nekem már öt szívem van
De még ígyis elég gyakran halálozok Jabuban
Dühömben egyszer altefnéggyel léptem ki... azt hiszem elvesztettem egy szívetMost ástathatok ki Dampéval megint egyet és játszhatok Bombchu-t megint...
-
válasz
Sirandrish #505 üzenetére
dikk felkeltem mondom felnézek biztos irkáltatok. 62hsz.. aztakurva..
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #505 üzenetére
Valamilyen képet kérünk majd, lehetőleg Sirandrish névvel
-
válasz
Sirandrish #443 üzenetére
sikerült neki. emlékszem mikor már ganon-t ölte és egyszer rácsapott amitől meg kelett volna halnia de bug-olt a játék és nem halt meg így aztán le tudta győzni.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #502 üzenetére
De emuból nem az igazi
Főleg az analóg kar hiánya miatt...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #494 üzenetére
Nem semmi ára van.. eBay-ről átszámítva is saccperkábé 18k...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #494 üzenetére
hm... mintha lenne Future Perfevt is rá... az asszem a 3.
szerk.: jah, a 3. -
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #490 üzenetére
Nekem a Zeldákok voltak meg GC-re (még TP is, jó nehéz volt beszerezni), valamint az SM Sunshine, Starfox (imádtam!), Rogue Squadron, Eternal Darkness, meg valami NBA Jam.
Weißturul: én 2 éve 12k-ért vettem a kockás TP-t és alig bírtam beszerezni. Sok sikert hozzá.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #490 üzenetére
Hát nekem nagyobb lesz a gyűjteményem akkor
-Wind Waker
-Twilight Princess (tuti szerzek egyet még ha a föld alól is kell előkerítenem!)
-Battalion Wars
-Super Mario Sunshine
-Paper Mario 2000
-Super Smash Bros Meele
-Mario Kart Double Dash
-Time Splitters 2
-Baten Kaitos
-Baten Kaitos Origins
-Metroid Prime
-Metroid Prime 2: EchoesWii-re meg majd ez köll:
-Metroid Prime 3: Corruption
-Metroid Other M
-Skyward Sword
-Super Mario Galaxy
-Super Mario Galaxy 2
-Super Mario 64 Wii
-Super Smash Bros Brawl
-Mario Kart Wii
-Donkey Kong Country Returns
-Monster Hunter 3Mire ez az egész meglesz...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #487 üzenetére
nagyon helyes
egy fotót fel tudnál nyomni a ide a GC-s gyűjteményedről?vhunor: szerintem wiire:
-metroid prime trilogy
-metroid other m
-super mario galaxy 1-2
-dk country returns
-ssbb
-mario kart wii
-van galaxy bőrbe bújtatott super mario 64, na az is faxa
-monster hunter 3
-zelda skyward sword -
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #487 üzenetére
Nekem még a 2 SM Galaxy kell, a DK, valamint a Kirby (
), és a Metroid.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #485 üzenetére
De ugye a GC-det megtartod?
Amúgy abban a benga halban (Jabu) folyton meghaloknehéz kicsit
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #475 üzenetére
Az enyém ezüst volt
. Eladtam tavaly, majd veszek egy Wii-t a Skyward Sword-hoz.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #481 üzenetére
Asszem van 10 skullom
De most, hogy mondtad fogtam is rögvest egyet -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #479 üzenetére
Az egyik Zora is mondta, hogy egy kis hallal boldoggá lehet tenni Jabu-t... de nem tudok sehol se fogni, a boltban pedig 200 ropi és még csak 99 lehet nálam
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #477 üzenetére
Zora's Fountain és igen Lord Jabu-Jabu a nagy hal
Adjak neki halat? -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #475 üzenetére
#474-et olvasd...
de még mindig kicsi vagyok
amúgy a mentésnél (mikor betölteném menüből) amit kiír számot az a korom?Lila GC az igazi
De nekem is feketém lesz, mert az jobban beleillik a szobámba
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #469 üzenetére
Jah, nekem is az volt, WW edisün kockát vettem anno. Illetve nem is én, mert asszonyom hozta el nekem az 576-ból, volt is nagy nézés az eladóktól
.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #471 üzenetére
A Goronok túlélték? A Zorák tuti
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #469 üzenetére
A soós vizet?!
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #465 üzenetére
Na akkor intézkedek valamicskét
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #460 üzenetére
Na meg a Pikmin! Szemétség, hogy a harmadik részt áttolták Wii-ről Wii U-ra
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #460 üzenetére
Télleg, kijön addigra a
szirénaWii U
Hát legyen, lesz JátékKokczkaDe akkor egy plusz joy is kéne...
Amikkel érdemes lesz kettesben nyomulni:
-Super Smash Bros. Meele
-Time Splitters 2 (ezt próbáljátok ki toturival, mert eszmélelen offline-multis hangulata van! főleg virus módbanvidejó)
-Mario Kart DD -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #458 üzenetére
Tudom, de most én is bizonytalan vagyok
GC-re meglenne a pénz és hát sok Zelda van arra is (Ocarina, Wind Waker, Twilight Princess és a Majora's Mask/Master Quest/mindkettő?) meg két Metroid Prime, Time Splitters 2...
Wii-re még kellene kes, de arra +1 Zelda, +2 Metroid... nem tudok dönteni -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #456 üzenetére
Én azért is bizonytalanodtam el, mert olcsó a GC kompaptibilis Wii is... és hát arra Van SMG, Skyward (azaz lesz), Metroid Prime 3, Other M
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #435 üzenetére
Max akkor úgy venném meg, hogy előtte meglesem, hogy milyen állapotúak... de van 12e-ért chipes GC is már csak egy dobozos Zeldát kéne fogni
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #451 üzenetére
Léphetünk tovább a 40 Ft-os kérdésre?
Gondolj bele, 98-ban még nagyon nem volt elterjedve az internet, fél évvel később olvastuk, hogyan lehet megszerezni a piros ruhát. Sejtettük, hogy bombával, és hogy a tróntermen át lehet bejutni a kráterbe, de nem jött össze. Ráadásul csak a nagy karddal tudsz ugrani, mert ha nem csapsz vele a levegőben, nem éred el a kiszögellést -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #449 üzenetére
A babnak nincs hozzá köze, mivel az a bejárat előtt van, ahova le kell jutni. A kalapáccsal viszont már közel jártál a megoldáshoz (persze kalapács nélkül, hiszen előbb be kell menni érte a templomba). Többet nem mondok, csak ha sikerült, vagy ha egyáltalán nem jön össze.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish #448 üzenetére
Várjál csak!
A babnak köze van hozzá? A hegyről amin a negyedszív van le lehet ugrani...a kérdés hogy hova
De más megoldást nem látok szóval rákérdezek..erre gondolsz?Szerk: megnéztem mert pont ott járok és igen..arról a hegyről le lehet ugrani szóval ez lesz a másik "út"
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #445 üzenetére
Mesélj!
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #443 üzenetére
Ez 98-ban volt. Szerinted emlékszem?
Viszont egyik teremben se maradtunk addig, hogy lejárjon az idő, tehát a szívek nem számítanak. Mint írtam, Volvagiát is az idő lejárta előtt 2mp-cel végeztük ki.
De már önmagában az is kérdés, be tudsz-e jutni máshol is a templomba a goron tróntermen kívül? -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #431 üzenetére
Ne szépítsük a dolgokat. Azért Master Quest a neve, mert a dungeonök sokkal-sokkal nehezebbek. Ebben már tényleg fejtörők vannak.
De ha már mindent ismersz az Ocarinában, mondok egy kihívást: oldd meg a Fire Temple-t úgy, hogy fel se veszed a vörös ruhát, tehát a goron trónterem ajtaját ki sem nyitja a pici goron. Elárulom, megoldható, Volvagiát kb. 2mp-cel az idő lejárta előtt ki lehet csinálni a nagy karddal. Először ugyanis a kisköcsög nem állt meg, hiába bombáztuk, így a ruha nélkül mentünk neki a templomnak
-
válasz
Sirandrish #438 üzenetére
kettőt kérek! köszönöm
-
válasz
Sirandrish #435 üzenetére
ezeket persze én nem tudtam. igy már egészen ergya ennyiért
-
válasz
Sirandrish #434 üzenetére
5 játékkal úgyh abból 1 zelda akkor is nemrossz. főleg ha még van közte bármi mario-s akkor az még eladni se rosz.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #427 üzenetére
Deénlájkolomacelshadedzeldáát
De az is megeshet, hogy N64-et shoppingolok. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #423 üzenetére
Ha keresel még új Wii-t akkor z 576-ban most dec. 31-ig akciózzák a fekete példányokat, 39990 egy Remote Plus-os Pack (Sports+Spots Resort)
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #420 üzenetére
Jaigen én hülye
Találtam egy üveget egy papírral, de arra már nem futotta a számításaimon belül, hogy meg is nézzem
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #418 üzenetére
zorákná nem tok becéni a kinggel mer fojton siránkodolik
éjs a Nagy Tócsáná is vótam ami onnét vezet egy átjárón át
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #416 üzenetére
Most viszont tényleg elakadtam
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #407 üzenetére
Ezt és a másik két topikodat is az eleje óta olvastam (hozzá is szóltam az első részhez). Csodálkoztam is, hogy átfutva a jobb oldali kiemelt topikok hasábot hirtelen 200 új hozzászólás jelent meg
Az Ocarinát hányszor toltam végig? Kb. 20+toturi: ismerem a MQ-t is, már rögtön a Deku Fa izzasztó tud lenni, ha nem koncentrálsz.
-
válasz
Sirandrish #410 üzenetére
meg a wind waker mi? 100%-ra tolni fullos szobor galériával. nem baj hogy ketten csináltuk elég játszani valót adott mindkettőnknek. nem is mennék neki abba a 100%-nak már egyedül.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #213 üzenetére
Tessék, itt vagyok
De én egyelőre lemaradtam az Ocarinánál és a Masknál. A WW és a TP egyelőre kimaradtak. A korábbi részek közül meg csak a Four Sword maradt ki.
Számomra is az Ocarina az eddigi legjobb megjelent játék, csak már annyiszor toltam végig, hogy unom -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #401 üzenetére
Nem, most követtem a folyót asszem a következő ereklye felé (Zora's Domain), de a folyó sodrása túl erős, benéztem a Gerudo völgybe (nem engedtek át mer gyerek vagyok
), voltam a farmon és még délre is benéztem de kapuk fogadtak
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #399 üzenetére
Ööö, most előbb feljöttem a Death Mountainra, de folyton elégek
Csak 25mp-et kapok
Mit csináljak?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #397 üzenetére
Legyőztem én is azt a King Dodongo-t
Nem szereti a bombákat
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #392 üzenetére
nemá help plíz
elvileg bejártam az összes termet de annak a fejnek a főcsarnokban nem tudom hol lehet kinyittatni a száját
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #390 üzenetére
Most kicsit elég a jóból
Nehéz az a barlang, na kell játszani mással is, nem csak a Zelda (najó, csak a Zelda, de mindegy
) adta el az N64-et.
Bár elég furcsa bilentyűzeten verekedős játékot játszani
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #387 üzenetére
Ez volt a reklám végén is
De én gépes csomagra gondoltam és szerintem a Nintendo hülye lenne, hogyha a karácsonyi szezonra nem dobna be egy géppel egybecsomagolt Zeldát.
Az emulátorbn elmélyedtem a Super Smash Brosban
Max respect N!
szerk.: jé, a Skyward Sword a 25th Annyversaryra készült el?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #383 üzenetére
Hm... nem adok sok időt és meg fog jelenni egy Skyward Swordos bundle gép
-
válasz
Sirandrish #377 üzenetére
öööööööööööö...mi a za zagy gazdám???
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #377 üzenetére
Amúgy rájöttem
(az karperec akart lenni?)
De most elakadtam: elfogyott a csúzliammo és van egy potn ahol két szemet kéne becsukni amik lángot okoznak a platformokon -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #373 üzenetére
ómájfákingád
de tudom hol van a harmadik -
válasz
Sirandrish #367 üzenetére
sorry. maj visszafogom magam. meg úgyis megyek most éjszakázok ugyh csendbe leszek
-
válasz
Sirandrish #364 üzenetére
tényleg??
-
válasz
Sirandrish #362 üzenetére
én próbáltam küzdöttem de nembirtam tovább
-
válasz
Sirandrish #361 üzenetére
neeemhiszekneked
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #358 üzenetére
ahha, akkor a manóknál tanulom meg akik pénzt adnak (és majd jobbat?)
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #356 üzenetére
de hol tanulhatom meg?
A másik tíz helyen van sok dologlehet a feketemanókkal zenélni Ropiért, van egy átjáró Goron City, van egy rész ahol merülni kéne (de gondolom ezt majd felnőttként, mert mélyen van), és van egy rész ahol a gazban menetezo le tudsz esni egy titkos szobába
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #351 üzenetére
na az már kinéz valahogy
áh, most hogy már itt voltam Kokiri Forestben meg akartam keresni Saria-t... Lost Woods bammeg
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #349 üzenetére
Most megyek oda... Ha mentek (játékon belül) és kilépek majd vissza akkro a Kokiri Forestbe rak vissza
Miért kéne 3DS?
ájem szorri de nem volt kisebb kép -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #347 üzenetére
Áá, kell egy 3DS
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #345 üzenetére
Törjem át a sziklát?
Vagy erre gondolsz?
Ez a Goron City bejárata -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #343 üzenetére
Ok-ok
De a dungeonnal nem tudok mit kezdeni
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #337 üzenetére
Van egy dungeon, kavicsot tömtek a szájába, mellette egy Goron. Tábla isvan: "belépés csak engedéllyel!". Gondolom a Goron a kapuőr, de nem lehet vele trécselni és a zeném se hatja meg
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #335 üzenetére
Sir, yes sir
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #333 üzenetére
Goron Cityben van középen kötelekkel kifeszítve egy szikla, azon egy Goron akivel lehet beszélni. namármost, azt mondta, hogy éhes, de követ kintről nem tudok neki behozni
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #331 üzenetére
Kakariko Graveyard?
A hülye kisgyerek aki ott császkált nem is engedte a sírköveket tologatni, gondolom ott lett volna a pajzs.. Csemmeg, nembaj most a Goron City előtt el voltam a kavicsokkal amik folyton 3 Ropit dobtak
De a hegyre nem tudok felmenni, mert kavicsok zárják el az utat
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #328 üzenetére
Á, én ROM-on belülről mentek
Ugye nem gond?
Amúgy elkezdtem használni az eszem: nem tudtam, hogy hogyan nyittathatnám ki az őrrel a Death Mountain felé vezető utat. Gondoltam elkezdek bezélgetni az őrökkel. Az egyik (Kakariko Village elején) mondta, hogy a király pecsétjével (vagy mi) lehet engedélyt szerezni a továbbjutásra. Kiderült, hogy Zelda hercegnő okmánya is megteszi nekik
Az őr aki azt a kaput ügyelte meg akart kérni, hogy a piacról vegyek a fiának egy maszkot, ha majd arra járok, mert neki nincs ideje, de a végén lemondott arról, hogy egy gyerektől kérjen szívességet és "sajnáltatta magát", hogy az majd az ő dolga lesz... Megvettem az egy szem megvehtő maszkot, jól tettem?
Mondta azt is, hogy Hylian Shieldre is szükségem lesz, de az nyolcvan Ropi... és csak 56 van. Hol van sok gaz ami dob is dolgokat?
Gondoltam visszamegyek a Kokiri erdőbe, mert Link egyik barátja adott neki egy Ocarinát és ha emlékeim nem csalnak azzal haza lehet "portálni"? Vagy ha nem akkor valami mód, hogy oda jussak? -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #326 üzenetére
Aha thenksz azét
Most azt hittem tökönszúrom magam, mert elfelejtettem menteni
Most beszélgetek megint Zeldával
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #324 üzenetére
Sebaj legalább megy rajta
Én meg megint elakadtam, agyalok egy keveset és ha nem megy akkor a közönség segítségét kérem -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #322 üzenetére
Ezért tetszik
GameCube-on amúgy miylen az Ocarina? 1:1 átültetés vagy csiszoltak rajta grafikailag? -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #320 üzenetére
Jók a beállítások és játszom
De konkrétan azt se tudom, hogy mit csinálok
Ez nem olyan egyszerű, hogy NEXT NEXT NEXT ACCEPT QUEST....
-
válasz
Sirandrish #318 üzenetére
én már alapból azt csodálom hogy nekiül játszani billentyűzettel. tudom h én nem vagyok hozzászokva a bill-el játszáshoz de nincs az a pénz hogy bill-el végigvigyem.
-
válasz
Sirandrish #316 üzenetére
jaja kb
lehet az a baj. túl sok az infó. mostmár kérdezzen nyugodtan nem válaszolunk csak minden új egész szív megszerzésekor -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #312 üzenetére
de, értem.... ezért is kérdeztem akkor
most viszont kronológiailag nem tudom felállítani a soorendet: a Wind Waker akkor az Ocarina előtt volt - a Twilight Princess meg akkor hol? És hol lesz majd a Skyward Sword?
-
válasz
Sirandrish #306 üzenetére
jó sóher. sztem még nem is látott olyan kevés pénzt egybe csak többet
-
válasz
Sirandrish #304 üzenetére
aggyad.
-
válasz
Sirandrish #302 üzenetére
elkezdtem írni a lényegét és közbe bevillant hogy így folytassam és nem tudtam ellenállni a kisértésnek hogy ezzel fokozzam az élményt
Miyamoto büszke lenne rám sztem
-
válasz
Sirandrish #300 üzenetére
hát az úgy volt hogy volt a kurvanagy semmi.
de jött 3 istennő Nayru Farore és Din. egyikük megteremtette a földet. a másik a többi összetevőt a harmadik pedig élletet teremtett rá hogy majd csokapikot fognak termelni mer bazira szeretik.
sza összeeggyesitették a zössesz erejüket varázsoltak egyet és puff igy lett a csoka... hé ez mi bazmeg? -kérdezték.
-dikk aranyháromszög bazze!
-ezt elkurtuk
-na hagyuk itt a népnek mimeg mennyünk keressünk más helyet ahol hátha sikerül csokapikot csinálni.
tehát itthagyták a világnak örökségül a triforce-t és annak hatalmát hogy rendet és békét hozzon hyrule világába ha már csokapikot nem lehet vele csinálni.......ők meg azóta valahol egy messzi messzi galaxisban sikeresen szétboritottak egy megolvasztott csikihegyet a búzamaző bojgón és puff mostmár tényleg lett csokapik. -de ez már egy másik zeldát és link-et nomyokban sem tartalmazó történet ezért számunkra lényegtelen.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #296 üzenetére
Aha, nincs öszefüggés, de időrend az van.. oké
Tehát pl. Link és Zelda megmentik a világot és a hsz év múlva játszódó Wind Wakerben lesz egy újabb Princess Zelda és Link akik megint megmentik a világot? -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #293 üzenetére
Hát, van itt háttér rendesen
Még egy kérdés és megyek vissza játszani: vannak összefügő Zeldák? Tehát amik közöt lehet őárhuzamot vonni, hogy ez a folytatás/előzmény?
...és miért minden rész Legend of Zelda?
-
válasz
Sirandrish #286 üzenetére
most miért? én csak dicsértem weiß-t
de az olyan aki nem próbálja ki h mivan ha csak tolja előre az irányt és megnézi hogy milesz holott az első ugrálós rész még a faluba van de ha ott nem is akkor a deku fába ahol ha le is esel még tán nem is fáj de meg biztos nem halsz és akkor előbb megkérdezi minthogy kipróbálja és megmozduljon.
az ilyen mér zeldával és mér nem hajszárítóval játszik a kádba? -
válasz
Sirandrish #284 üzenetére
de amúgy nem lesz itt baj. próbálgatja használja a fejét a srác.
nem úgy mint aki megkérdezte tőled hogy peremhez ért és hogy kell átugrani.. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #280 üzenetére
várkapu, de közben megtaláltam a tejesembert .
de ez köcsögség: amint beosonok a lefolyón a kastélyba nem tudok mit csinálnirögtön velem szembe két őr, hát kösz... nem is áll helyre a kamera (statikus a rohadékja) és még a csúzlit se tudom eéővenni, hogy körülnézzek
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #278 üzenetére
nem tudok elkommandózni az őrök melletnajóeltudok, de a kastély kapuja le van zárva... -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #276 üzenetére
Na help, elakadtam
Hogyan tudok bejutni a hercegnőhöz?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #274 üzenetére
meg mernék esküdni, hogy már pedig hallom a nevem
na mindjárt kipróbálom másik névvel
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #269 üzenetére
rájöttem a bossfight alatt
egy szívvel többem van
amúgy jól sejtem, hogy van valami "felolvasó plugig" a játékban? mintha Navi golyton a nevemet szólongatna...
-
válasz
Sirandrish #265 üzenetére
még nem nem pörgött be a zeldás agyak hogy dobálja befele a zeldás lehetőségeket és végigpróbálja. master quest-et még ne kezd el!
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #265 üzenetére
az is elég volt, hogy fél szív élettel előregörnyedt lihegni az égő bottal
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest