- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #921 üzenetére
egyszerű. menjél konzolboltba raktárosnak
-
válasz
Sirandrish #919 üzenetére
de kint az első amit veszel az legyen!
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #916 üzenetére
Ígérem játszani fogok, mester
Mondjuk anyit még nem volt alkalmam, hoy "tisztán lássak"
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #913 üzenetére
Mondtam én, hogy a Zelda rókabőr lesz? Én csak azt, mondtam, hogy a futószalagos rókabőrkorszakba élünk, naná, hogy egyesek simán pesszimisták lesznek, szerintem.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #908 üzenetére
Felőlem lehet ugyanaz a terep, ugyanaz a háttér. Csak ne megint Ganondorf elől kelljen egy kisfiúnak (aki idővel felnő, tudom-tudom) megmenteni a világot a Triforce-ot védelmezve.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #906 üzenetére
Kell a vérfrissítés, akármilyen megultraszuperüberkirálystencsászárhubammeg gém is volt az Ocarina, ugyanarra az alapokra nem érdemes új várat építeni.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #904 üzenetére
OOT ugye egy forradalmi játék, TP pedig annak a vonulatnak egy "evolúciója", de lényegében ugyanarra a formulára épül. Na most úgy tűnik, hogy a Skyward Sword újra forradalom lesz.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #898 üzenetére
Tegnap voltam 576-ban, megerősítettek, hogy jön jövő hét pénteken a Zelda, szóval majd akkor felpörög részemről a téma
-
válasz
Sirandrish #895 üzenetére
nekem pont azért is tetszett mert végre valami ami érdekel és úgy mond zelda korabeli azaz kardozni meg lovagolni kell.
2 résztől már vannak úgymond dungeon-ok is perse boss nincs benne de agyalni azt lehet meg a jobb item megszerzése érdekében tuti nekimegy az ember. -
válasz
Sirandrish #893 üzenetére
ha játszol más nem mol játékokkal is akkor simán megéri. nekem az új ac a az 6. lesz amit joy-al nyomok és van még pár ami a joy miatt sokkal inkább érdekel mint ha bill-en kéne kinlódnom.
-
válasz
Sirandrish #891 üzenetére
nincs.
így különböztették meg. hogy akinek pc-hez kell annak a driver-es kiadás kell és az a fekete.
akinek meg van driver vagy box noz kell annak ott a fehér. -
válasz
Sirandrish #889 üzenetére
annyi az olcsóbb. 7 vagy 8k. igen fehér. merthogy az enyém volt 10 vagy 11 driverrel.
-
válasz
Sirandrish #885 üzenetére
ot vettem és te is ott vedd. ha nem rendel az ember akkor ott a legolcsóbb. de neten is szét kell nézni h újat olcsóbban találjon.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #880 üzenetére
Már egyezkedek vele
. Meg építek lassan egy "szervert" aminek 4GB-s SSD-je lesz, na azzal beadhatom, hogy játékra nem jó
-
válasz
Sirandrish #883 üzenetére
majd csörgess meg osz felugrok. de amúgy így h nekem van driver neked elég az olcsóbb driver nélküli joy-t megvenni.
-
válasz
Sirandrish #881 üzenetére
szemtanúja voltam!
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #869 üzenetére
Az nem izgatja csak a PC...
ldave:
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #867 üzenetére
NdrojD / szmártfón - hétköznap van, nem?
Amúgy csábít a sötét oldal...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #865 üzenetére
Akkorisalilaalegjobb
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #861 üzenetére
A fehér GC szerintem meseszép.
Mondjuk nekem a legtöbb kütyüből a fehér tetszik, de pl. a Wii pont nem.
Amúgy nekem lila GC-m volt.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #855 üzenetére
Most nekem se, talán a "website is down"
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #851 üzenetére
Sajnos
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #847 üzenetére
Tök gáz ez az eltiltás dolog... aztán meg apám van kiakadva, hogy utána meg hétvégén 7-8 órákat játszok. Még szép, ha kijátszhatnám magam hétköznap akkor nem ülnék annyit ott
Most benéztem a debreceni 576-ba: negyed óra alatt 12 előrendelt MW3 talált gazdára (mind xboxos) és még csak fél tíz van, mi lesz itt délután...
18-án be se merek majd nézni
Beszéltem az eladókkal: mindketten előrendelték a Skyward Swordot és nincsenek egyedül ezzel, elvileg többen rendelték elő, mint az újabb
rókabőrtCoD-ot -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #845 üzenetére
Iskolaidőben hétköznap tilos a gép elé ülni
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #836 üzenetére
Úgy értettem, hogy 800 nap előtt
De nem hinném, hogy meg fogom gondolni magam, eddig is csak bővűlt a paletta, ha akarod privátba felvázolom -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #833 üzenetére
Hidd el, hogy sikerülni fog
Most négy avatat között vacillálok...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #825 üzenetére
Öccáz háesz oszt jómunkásembör löszel
Profilképed amúgy frissíthetnéd? Gondolom nem cserélnéd le a mostanitSajnos a GameCube vásárlással várnom kell egy kicsit, nem kaptam engedélyt rá
Lehet akkor beszerzek egy N64-et... vagy bepróbálkozok a Wii felvetésével, mert az ugye egészségesebb.
Normális az, hogy én már azon gondolkodok, hogy milyen profilképem legyen?
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Azt is három szívvel?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Vegyé Wii-t
@_@
toturi: nem tudom a képbeszúrás tagjeit (droidon), link lett belőle
-
válasz
Sirandrish #822 üzenetére
egyszer menj neki a master questnek fullra még ha pókokat nem is gyűjtöd. full bejárni minden templomot nem gyenge. víz templomot se utéltam de master-en leszopatott.
-
válasz
Sirandrish #820 üzenetére
kedden este már ráérek.
ha felmyegyek a joy-ért akkor meg is oldhatjuk. addig meg juss el oda aztán sonic-ozz. -
válasz
Sirandrish #818 üzenetére
látod megoldod te. én meg ha ráérek felmegyek és nézem ahogy ezt kivitelezed. osz ha már ott vagyok dehogy segítek
-
válasz
Sirandrish #816 üzenetére
hallod mikor a kardért mész van idő rá. gyorsan felveszed. start. elvőesz fényképező te nyomod startot ildi meg lő egy képet. vagy valami hasonló akció
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #804 üzenetére
Ahol látszik a neved és a 3 szív. Azt úgyis tudni fogom, helyileg hol készíted a játékban, mert már én is keresztbe-hosszába ismerem.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #807 üzenetére
Akkor nem szóltam
-
válasz
Sirandrish #803 üzenetére
ha játszott volna vele már csak azt mondhatná hogy hülye hozzá de jaj hát olyat neem mondunk..
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #804 üzenetére
amúgy elég egy [print screen] majd paintben [ctrl]+[v]
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #797 üzenetére
A matekkal is van probléma, nem csak a nyelvtannal. 20-ból 5 az nem 62,5%, hanem 25.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #796 üzenetére
Nekem az van meg aranyban.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #748 üzenetére
A megoldás az, hogy az arany kazettán (korlátozott példányszámban jelent meg) az Ocarina 1.0s változata van, míg a normál szürke kazettákon már az 1.1, amit jórészt bugmentesítettek. Valahol le van ez írva.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #791 üzenetére
20
Lefordítom:
A megkérdezettekből 7 ember rendelkezik N konzollal
-A megkérdezettekből 12 ember nem tudja mi az a Zelda
-A Zeldát ismerők közül 5 szerint szar játék (tegyük fel, hogy ismerik, tudják, hogy a Legend of Zelda egy N-exkluzív játék, de ezért nem voltalkalmuk vele játszani)
-Az összes (3) Zeldát nem szarnak tartó rendelkezik N konzollal
-A Zeldát nem szarnak tartók küzöl 1 handhelden ismerte meg a játékot
-Az összes Zeldát nem szarnak tartók 100%-a rendelkezik GameCube-bal -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #787 üzenetére
Jaaa
Akkor gondolom előbb meg kell találnom A Pörölyt és utána odamennem, ugye?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #784 üzenetére
Én értem a szöveget
Meg is súgta az egyik Goron, hogy az oszlopot használjam a továbbjutáshoz. Ha nem mondja tuti agyaltam volna pár percig, hogy hogyan jussak át, de így magától megcsáklyáztam az oszlopot. Az már más, hogy az ajtóhoz nem bírok átugrani
Gondolom a középen levő oszlopot kéne leeresztetni, de nem tudom még, hogy hogyan.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish #783 üzenetére
Hol vagy Xuldar?
Honnan kéred majd a képet a 3szíves végigjátszásról? -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #780 üzenetére
Ha jól vettem ki a Goron vezér (Darnunia? Nem emlékszem pontosan) szavaiból egy mágikus pörölyt kell megtalálni amivel legyőzheti Volvagiát, de azt is mondta, hogy szabadítsam ki addig a Goronokat amíg egyezkedik a sárkánnyal... hát van egy olyan érzésem, hogy nekem kell majd a repülő hüllő orrára koppintatom.
toturi: Á, már az elején elakadtam
Ha öcsém szándékozik abbahagyni a WoW-ozást akkor befelyezem.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #778 üzenetére
Még nem... nehezek. De most csinálom a Tűz templomot.
jah és meg lett a lau -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #776 üzenetére
Egyelőre ott tartok, hogy próbálom megszerezni a lovam, megvan az a csákjaszerűség is és megtanultam a Minuet of Forest-et
Ja és piros ruciban mászkálok
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #774 üzenetére
Tefigyejjé: pár óra alatt te megcsináltad mindazt ami nekem napokba tellett
Nameg felfedeztem az F5 és az F7 erejét
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #769 üzenetére
Nem rossz, de társaságban biztos, hogy sokkal jobb.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #767 üzenetére
Hát Zeldát megmentettem, kaptam egy The End feliratot, szóval gondolom igen. De most nyílt egy új pálya, ami szerintem a Hyrule kastély, szóval van még mit csinálnom.
-
válasz
Sirandrish #763 üzenetére
kössz a technikai segítséget és ezúton hozzáfűznék még annyit hogy a képfeltöltés.hu
<<#@đä[ä]Ä|]@đ@[#{đĐđ{Đ{{}[}{>#}##{Đ>@>{>#{đä<#{}#{#{#&{#}##<>&Ä|\\!!!! -
válasz
Sirandrish #757 üzenetére
csak egy nap? jó felattad magadnak a leckét
emlékszel amúgy az n64 jelre amit a laptopodon szerkesztettem? az még megvan.azér az nem volt piskóta kitalálni hogy legyen szabályos körző meg ilyenek nélkül..
-
válasz
Sirandrish #755 üzenetére
nembaj az jó vagy te is. én se egy nap alatt lettem paintpro
-
válasz
Sirandrish #752 üzenetére
én ilyet paint-ba szoktam csinálni pár másodperc alatt de azér ügyi vagy
-
válasz
Sirandrish #751 üzenetére
áh. mindig mi vagyunk a játékosok a neten meg olyan prók vannak h utána játszani is alig merek mer hozzájuk képest hurka vagyok.
jó tudni hogy a prók se olyan prók -
válasz
Sirandrish #748 üzenetére
amúgy ja.
bár amiket próbál az nekem eszemben sem volt mert mindig ara koncentráltam hogy tudom mit kell csinálni. ha elkezdtünk volna direkt azon gondolkodni h mi lenne ha az csinálnám... akkor lehet mi is kihozunk hasonlót.
egyébként volt egy ami ebbe nem volt benne. a gerudóknál a tömlöc ahova bedobnak ha meglátnak. na ott felette van egy láda amit ha széttörsz egy bazinagy rózsaszín rupi van benne. ahhoz meg fel lehet úgy jutni hogy a negyedszuves láda ami a ház tetején van ott előveszed a csákját a falhoz mész célzol akkor belelóg a csákja a falba ezáltal a fal eltűnik és a távolba látszik a láda amihez oda is tudod húzatni magad csákjával a falon keresztül.
-
válasz
Sirandrish #738 üzenetére
nem azt mondom mert igen rengeteg játéknál jobb de zelda viszonylatba nekem ez így nem jött be.
mikor már nem lesz más zelda és lehetőségem is lesz rá fogok vele játszani.
-
válasz
Sirandrish #736 üzenetére
tökmind1 a régi zeldákra gondoltam.
nem a zeldákat nézem le hanem amit képes művelni a nintendo egy ilyen címmel.
-
válasz
Sirandrish #723 üzenetére
ha megengedhettem volna se vettem volna vonatos zeldáért ds-t.
persze ez amiatt is van hogy rühellem a touch screen-t. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #723 üzenetére
Ezért is jött ki a megerőszakolt irányítású, de jóárasított Twilight Princess a Wii nyitányakor
-
válasz
Sirandrish #721 üzenetére
az egyértelmű volt nekem h zeldát csak zelda dönthet meg. de nem minden zelda ami fénylik. pl a spirit tracks számomra akkora melléfogás a vonattal... nekem az olyan h adjunk ki egy zeldát ds-re osz legyen abból is plusz pénz.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #714 üzenetére
Nem, a Gameboy-os verziót tolom DS-en. Ami ugye ingyen elérhető.
(#715) toturi: Sajna nincs kivel, de lehet egyedül is tolni.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #709 üzenetére
Miért ne lenne? Van "Játékok" kategória is.
Otthon se vagyok...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #707 üzenetére
de neked akkor is előnyöd van
-minimum ötször végigtoltad
-megvannekem még nincs meg, addig nem is lesz amíg ki nem tolom az ocarinát
miért nem logoutra írod?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #703 üzenetére
Mondjuk valóban vérszegény az amatőr alkotások részlege...
De ti annyi más Zeldával játszottatok (MM, TP), ezekről kéne egy szösszenetet összedobnotokNekem a WW lesz az első dobozos Zeldám, na (hacsak addig nem veszek N64-et).
szerk.: ketten naná, hogy gyorsabban összerakjátok, főleg, mert nem egyszer végigtoltátok...
-
válasz
Sirandrish #701 üzenetére
hallod írni kéne egy ww cikket ha már turul ennyire nem akar
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #701 üzenetére
De ha lehet ne Wind Waker legyen! Azt én szeressek írolni
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #695 üzenetére
beteg vagy
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #691 üzenetére
Az meg mi és mire jó?
-
válasz
Sirandrish #691 üzenetére
mondok egyet: TP zelda 50 szintes hely 2 szivvel angyal és bármiféle élettöltő nélkül!
ezt elnevezem "a zeldák legbrutálabb gigamegaultra játékosa cseledzs"-nek -
válasz
Sirandrish #687 üzenetére
d emellé angyalt használsz? mert a nélkül az igazi
-
válasz
Sirandrish #653 üzenetére
jó alultáplált vagy akkor
-
válasz
Sirandrish #650 üzenetére
...időtemplom kész..
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #641 üzenetére
Nem virágbombáról beszéltem. Egyébként mindig az az első dolgom felnőttként, hogy beszerezzem a big goron swordöt
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #641 üzenetére
Én fentről soroztam
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #636 üzenetére
Ennél a kis köcsögnél szívtunk mi is anno, 10 bombára se állt meg, pedig telibe is kapott egyet. Ezért kellett kerülőúton megcsinálni a Fire Temple-t.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #638 üzenetére
Amúgy nem tudom megszerezni a lovamat az idióta farmertől... Nem tudom, hogy mikor fog versenyre hívni, de egyszer már akart csak nem maradt 50 ropimLake Hylia kiszáradt...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #636 üzenetére
Aha csak találjam telibe, ugye? Merthogy az nem izgatja, hogy fél méterre mellette robban fel...
Navégre, hatodik bombára sikerült... -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #633 üzenetére
És hogyan?
Nem hallgat se a zeneszóra, leszarja hogyha beszélni kívánnék vele, bombára is tolyik...
szerk.: bumeráng?nincs bumerángom -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #631 üzenetére
Kértem helpet, hogy a tóhoz jussak? Tudom, hogy van a tóhoz két átjáró is: az egyik a Gerudo Valley-ből (esni kell gondolom egyet a folyóba) a másik meg a központi mezőről van (délen, de gyerekkorban zárva volt vagy legalábbis nincs mivel átugrani) csak kicsit megsajnáltam a Zorákat, mert ők voltak a legjobb humanoidok a játékban...
A pörgő Goron:
hogyan lehet megoldani, hogy a képre kattintva a teljes méretű jöjjön be, mert ez a thumb? -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #629 üzenetére
Pillanat, most sirattam meg a Zorákat... Lake Hyliára sem tudok elmenni, mert ugye befagyott az egész Domain
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #627 üzenetére
Mivel? Bomba nem hat rá, beszélni nem lehet, ütni sem lehet, zeneszóra se akar halgatni...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #620 üzenetére
Hát ereje az van... nem kicsit változtatta meg a főváros arculatát...
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #613 üzenetére
Talált. Anno az utolsó két templomot is fordítva csináltuk meg, a Shadow maradt utoljára. A kedvenc fegyverem amúgy a big goron sword. Brutális kinézetre és sebzésre is. Melyik volt az első zelda, amivel játszottál (és megtetszett), és kb. mikor?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #605 üzenetére
Nos én egyszer toltam végig, de a hal bossnál konkrétan anyáztam. Igaz, akkor még billről ment (azóta joypad is van) és rohadt nehéz volt vele becélozni pont akkor, mikor kell, és kb. 1mp-ed van, mielőtt lelökne a platformról. A hangulata sajnos meg sem közelíti az Ocarinát, pedig anno alig vártam, hogy legyen egy normális emulátor, amin bugmentesen fut.
Majd egyszer talán én is nekilendülök a WW-nek meg a TP-nek, mert azok érdekelnek.40Ft-os kérdés: A Spirit Temple teljesíthető-e hover boots nélkül? Fel tudod venni felnőttként az ezüst rúpiát abban a szobában, ahol keresztbe gördülnek az óriásgolyók?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #608 üzenetére
aha, kösz, ezt csinálom, de a negyedik vágás után már nem adja olyan könnyen magát
de ezt a módszert rakd be a háromszíves végigjátszásba isegyébként te egy nagyon csöppet gyorsabb vagy nála és tudsz egy cseppet trükközni a szögletesség miatt.
de most tényleg elakadtam: itt vagyok (asszem) a boss kapuja előtt, de olyan gomb van előtte amin állni kell és ugye Ruto eltűnt... (bossnál van tuti)
szerk: használtam az agyam
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #592 üzenetére
Érdekes, a Majora's Mask valahogy mindig kimarad a felsorolásból. Ennyire nem jött be?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #600 üzenetére
zsír... eljutottam egy terembe ahol a magasan de lassan röpködő izék vannak... naná, hogy elfogy a lőszerem
na, egyelőre hanyagolom a zeldát, túl korán van még ahoz
megyek felnézek a battle.netre egy kis tower defense után, az kell nekem most
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #598 üzenetére
Faxa... Ruto landolt azon a ponton, de én nem bírok addig elugrani
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #596 üzenetére
Jó, neked könnyű dolgod van, 30x végigvitted már
De én akkor sem tudom, hogy merre lehet vinni. Az elektromosságot vezeti? Mert akkor tudom mivel földeljek...Na asszem megvan a helyes út.mégse... gyerekkel nem lehet akkorát ugrani (?) -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #594 üzenetére
Hallod ez a Princess Ruto nagyon köcsög... a halban nem tudok vele mászkálni, mert olyan helyekre tudnék csak menni aholmuszály őt elhagynom, de ki meg nem vihetem
GameCube-ot pedig kerítek, ha másért nem akkor már Metroidért
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #592 üzenetére
Oké...
Akkor: pétzén tolom még az Ocarinát, de a GameCube-ot is megveszem, viszont amíg nem viszem végig az Ocarinát addig Metroidozok. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #590 üzenetére
Megszerzem GC-re az Ocarinát, na?
Amúgy alakítottam az aprós modkerben... szerencsétlen GameCube topicot bevágták a Retro részlegbe és bitang nagy kavarodás történt
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #588 üzenetére
Nyomom azt is, de kell az a nyüves GameCube, a Wind Waker így ránézésre lenyűgöző
Amúgy jóreggelt.
-
válasz
Sirandrish #555 üzenetére
meg azt a cápaféle halat lefényképezni mikor kiugrik a vízből és még mielőtt visszaesne és legyen benne az arca jól láthatóan. jó elszántak voltunk
-
válasz
Sirandrish #553 üzenetére
két dalt eljátszani egy fényképet leadni majd még két dalt eljátszani kb egy perc lehetett ha sietett az ember. és az utolsó szobroknál ez már azt jelentette hogy tényleg ennyire elszánt vagy?
-
válasz
Sirandrish #551 üzenetére
napdalt eljátszottuk párszor mikor a szobrokat csináltuk. rmlékszel naponta csak egy szobor tehát a egy dal az estéhez mégegy a másnaphoz. miért csak 3 hangból állt?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #547 üzenetére
Ja tényleg
Dehülyevagyok csak rá kéne néznem a címre
Wind Waker = "szél keltő"
toturi: több videót kell néznem ez már nekem is magas
de amúgy durvajól néz ki!
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #543 üzenetére
Metroid pixelartot azért csinálok -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #541 üzenetére
SNES, hát hűde nagy minőségi szintlépés
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest