- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1724 üzenetére
OMG.....
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1721 üzenetére
Na...
Akkor ez a kép!!!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1716 üzenetére
Vagy mennyi Fairyt használt fel a képhez!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1714 üzenetére
Hát igen. Biztos bele telik egy kis időbe mire kész lesz.
Napi kép mára!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1712 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy milyen lesz! Azért a többi részt is megcsinálhatják!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1710 üzenetére
De egy próbát megér?
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1708 üzenetére
Nice!
A demo verzió megjelent!
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1706 üzenetére
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1704 üzenetére
Azért próbálkozni lehet hátha sikerül.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1702 üzenetére
Jaja próbálja de nem jön semmi dallam.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1699 üzenetére
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1695 üzenetére
Oké! Remélem így tisztázodik ez az idővonal!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1693 üzenetére
Ezt én is láttam ezt a képet! Elkezdtem tanulmányozni és az egyik idővonalnál elveszítettem a fonalat!
A hero is defatedben! Na már most itt Link nem tudta legyőzni Ganondorfot vagy valami más? Ebben tudsz segíteni?
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1691 üzenetére
Amúgy a N64 közül a Ocarina of Time szerintem a legjobb,
a Majora mask is jó volt de ott időhöz volt kötve!
Amúgy ezt a videót láttad már?
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1689 üzenetére
Jaja vágom! A két Nes rész!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1687 üzenetére
Így érthető a két Link kép!
De jól néznek ki ezek a pajzsok!
A Két legelső pajzs milyen egyszerű kinézete van!
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1679 üzenetére
Nekem egyébként is inkább Ocarinának tűnik, mint TP-nek.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1681 üzenetére
Napi fárasztó kép!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1679 üzenetére
...
Nice!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1677 üzenetére
Twilight Princess?
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1675 üzenetére
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1671 üzenetére
Jól néz ki! Csak könnyen fel lehetett ismerni!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1669 üzenetére
Kurva nagy a videó!
Vajon valaha beszélni egyszer Link?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1671 üzenetére
N64 irányító Majora's Maskra festve. Valami nehezebbet kérdezz
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1666 üzenetére
Szerintem több mint egy hónap alatt megcsinálta....
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1664 üzenetére
Durvaaaaaa!!!!!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1660 üzenetére
Köszi a válaszokat!! Megpróbálom ezen a héten beszerezni valamelyik Zeldát!!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1657 üzenetére
Amúgy érdemes kipróbálni Wii-re Link crossbow training játékot?
Sokat filóztam hogy melyik Zeldát kéne beszerezni, Twilight princess vagy a Skyward Swordot?
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1655 üzenetére
Én inkább ezt a Zeldás témájú skint inkább egy Wii-n vagy Wii U-n tudnám elképzelni. De akkor is jól néz ki!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1653 üzenetére
Fúúúú de jól néz ki!!!!
Kell!!!!
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #1650 üzenetére
Az MH meg alsó hangon 300 óra, ha fullolod, akkor 600.
Én csak azért nem a Zeldát választom, mert nagyon tetszik a doboza, meg a cserélhető fedőlap rajta, így azt mindenféleképpen dobozosan akarom megvenni. A Zeldáknak a polcon a helyük, nem adat formájában az SD kártyán!
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #1648 üzenetére
Ha ráfér a 2Gb-os kártyára, akkor szerintem én is azt választom, nehéz dobozosan beszerezni és rá akarok hangolódni a Monster Hunter 4 Ultimate-re. Nahh, éppen ráfér, akkor én is azt választom, a Zeldát meg majd megveszem dobozosan.
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #1646 üzenetére
Hát tervben volt az Ocarina 3D, de nem úgy jöttek össze a dolgok. Most van az az akció, ha beregisztrálom az új Pokémon játék és a gépem kódját, akkor megkapom a Link Between World-öt. Szerintem majd az, addig is Fantasy Life.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1641 üzenetére
Grat!!!
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1641 üzenetére
Akkor most már kölcsönadhatod
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1635 üzenetére
Amúgy melyik Zelda résszel játszol?
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1632 üzenetére
Köszi a választ! Amúgy kérdés lett volna.
Csak lemaradt a kérdőjel
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1630 üzenetére
Köszönöm a választ! Megyek beszerzem wii részeket!
Amúgy Skyward Sword részhez kell a Mutionplus
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1615 üzenetére
Kell valami holnaputánra is
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1613 üzenetére
A két DS-es Zeldának ugyanolyan az irányítása.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1611 üzenetére
Most épp nem játszom Zeldával, pedig a Minish Cap-et be kéne fejezni.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1609 üzenetére
Jól elvagy magaddal
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1603 üzenetére
Kölcsönadhatnád 2 hétre úgy október környékén
Én az Ocarinát meg a Link to the past-ot tudom 100%-ra. Ezek a kedvenceim. Majdnem mindet végigvittem már, de ennek a kettőnek kiemelkedő hangulata van, legalábbis szerintem. Sokan a Majorát tartják a legjobbnak, nekem csak 1 patront ért meg.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1601 üzenetére
No akkor most elárulom a titkot: játszd le a kör közepén a Song of Stormot.
Létezik, hogy olyat tudok a Zeldáról, amit te nem? -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1599 üzenetére
Látom, nem esett le. A sziklák önmagukban, feltűnő módon jeleznek egy-egy lehetséges rejtekhelyet. A Stone of Agony viszont azokat jelzi, amiket semmi mással nem találnál meg magadtól, vagyis a semmi közepén robbantható lyukakat. Attól, hogy "tudtoddal" nincs ott semmi, még ott van
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1597 üzenetére
Azért, mert egy szikla messziről is látszik, és evidens, hogy lehet alatta lyuk. A sziklákat mindig szétrobbantjuk, szétcsapjuk. A csupasz földön viszont nem nagyon látszik semmi. Kakarikoban is van egy a mező felőli bejárat és a nagy fa között a nagy semmi közepén. Több mint 10 éve nem játszottam vele, szóval nem tudom már, mi van lent, de van ott egy robbantható lyuk.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1594 üzenetére
Nekem főleg az egyszerűsített tárgymenedzsment ami nagyon bejött, Water Temple sokkal egyszerűbb, hogy nem kell folyton a menüben mászkálni a hülye csizma miatt, mint N64-en kellett. Ja meg a stabilabb framerate
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1589 üzenetére
Nagyon jól néz ki, de az ára picit húzós...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1587 üzenetére
Az ezüst-fekete XL mellett ez a gép néz ki a legjobban.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1583 üzenetére
Még a zenében is vannak Zeldás elemek
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1571 üzenetére
Ha minden igaz, akkor annyi segítség van most a Wii U-s verzióban, hogy a Miiverse-re megosztott képeket le tudod menteni magadnak, szóval megcsinálható az egész gyűjtögetés egyetlen fénykép készítése nélkül is
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1569 üzenetére
Nem, az ilyen gyűjtögetős dolgok sose érdekeltek igazán.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1563 üzenetére
Ezt a képet nem fogadja el: [link]
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1563 üzenetére
note to self: meeting alatt, fél kézzel ne fórumozzak egy összenyomott ablakban
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1561 üzenetére
Azaz, pedig az fotóztam neki, nem nem fogadta el, merthogy nem sápadt vagy valami. De majd este tolok egy képet róla, aztán megmutatom.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1559 üzenetére
Na, végre van itt egy szakértő
WW kérdés:
Van egy faszi Windfall szigetén, aki azt akarja, hogy fotózzak neki valami sápadt dolgot. Lekaptam egy teliholdat, de nem fogadja el. Mi lehet a gond? Este majd tolok róla egy képet is. -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1551 üzenetére
Ebben konkrét helyszínek vannak a Link to the Pastból, nem csak külsőre ugyanaz. A játékmenet viszont jelentős felújításon ment át. Nagyon várós!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1551 üzenetére
Most néztem meg pár perccel ezelőtt 3ds-en, fenn az eShopban a videó 3D változata. Nekem nagyon tetszik ez a régies látványvilág, csak nem tudom, mennyire lesz zavaró a szintek közt ugrándozni. Még ami bizarr nekem, ez a falonjárás, ettől picit tartok.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1548 üzenetére
Kellene, de ebben a pár hónapban brutál túlköltekeztem magam, szóval sajna most nincs rá keret, megálljt kellett parancsolnom magamnak
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1546 üzenetére
Te, Andrish, ezt mivel magyarázod?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1544 üzenetére
Bocsi, nem szeretném teleszemetelni a fórumot, de Deviantart-on nagyon szép 'master sword'-képeket találtam. Talán ez az egyik legszebb.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1542 üzenetére
Nekem az Ocarinában a kedvenc helyszínem az Idő Temploma volt, ahol ugye Linkkel előre-vissza tudtunk utazni az időben. Nagyon tetszett a letisztult, minimalista belső dizájn, de főleg az, ahogy a csarnok közepén ott volt az emelvény, ahová a kardot kellett beszúrni, az ablakokon átszüremlő fény pedig igazi misztikus hangulatot adott hozzá. Ha egyetlen meghatározó képet kellene kiemelnem a játékból, akkor ez volna az.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1540 üzenetére
A színes tetkókról nekem sincs nagy véleményem, úgy néznek ki vele az emberek, mintha leöntötték volna őket egy vödör festékkel. Sokkal letisztultabb a hagyományos egyszínű szerintem is.
Szerk.: vehették volna az ábrát 20-30%-kal kisebbre, így aránytalanul nagynak tűnik az illető karjához képest.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1538 üzenetére
Sok helyen látom, hogy a triforce eredeti 'erő-bölcsesség-bátorság' jelentését tetováltatják a szimbólum közelébe. Egyébiránt jogosan, mert eredetileg - a játék szerint - is ezt az üzenetet hordozza. Az Ocarinában mutatták azt a három istenséget, akik megalkották, a játékban nincs ezeknek valamilyen ál-ősi nyelve? Mert akkor kézenfekvő lenne ezen a nyelven kiírni, ha van ehhez tartozó írás.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1536 üzenetére
Tudom jól, hogy Zelda-őrült vagy, csak én a képi szimbolikákat nagyobb előnyben részesítem. Egy szimbólum sokszor bírhat több jelentésárnyalattal, míg a szöveg egy elég egzakt dolog. Valamennyire én is ismertem a Zeldát, de azt például nem tudtam eddig, hogy saját írásrendszert is alkottak hozzá (illetve nem tűnt fel). Viszont a háromszögek és a jellegzetes kard motívumaira rögtön ráismertem magam is. Ennél fogva nagyobb lehet a 'cool-faktora' (hogy divatos kifejezéssel éljek), ha egy magamfajta földi halandó szeme is megakad rajta. Az önkifejezés az mondjuk másabb tészta, azt csak Te tudod eldönteni, mi a jó neked, mások nem. Természetesen nem szerettelek volna lebeszélni semmiről, meg persze rábeszélni sem, csak egy vélemény volt.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1533 üzenetére
Szerintem ezeknek az "ősi" nyelveknek egyike sem régebbi 15-20 évesnél... Ha ősit akarsz, és nem valami mű vackot, még mindig ott a jó öreg rovásírásunk. Amúgy mindettől független az a véleményem, hogy 'olvashatatlan' írást (kínait, japánt, meg mindenféle sznobkodást) értelmetlen feltetoválni, mert ha nem ad át semmilyen üzenetet a külvilágnak, csak egy üres, öncélú dolog marad. Inkább ábratetkó, a fentebb belinkelt kardos elég jól néz ki.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish #1531 üzenetére
Vagy ilyen ősi nyelven kellene vagy ha olvasható akkor a Ravenna és a Sherwood tetszik!
Vélemény?
Az egyik a TP-be a másik a WW-ben volt jelen -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1531 üzenetére
Na most elvetted a kedvem
Amúgy szerintem szöveg hülyén mutat tetkóban, csak simán egy ábra sokkal szebb.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1529 üzenetére
Szerelmes vagyok
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1527 üzenetére
Király
Rákerestem google képkeresővel a "Zelda tattoo"-ra, vannak nagyon durva dologok
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1523 üzenetére
Már csak valahogy dedikáltatnom kéne Miyamoto-val
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1520 üzenetére
Na persze, kecskére káposztát?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1515 üzenetére
Amazonnál drága, én innen vettem, bár olcsónak itt se mondható, viszont ingyenes a postázás. Lényegében képek és történetek vannak benne.
Bevallom kikölcsönöztem pdf-ben az internetről és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem helye van a polcomon. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1515 üzenetére
Itt még bele is tudsz lapozgatni.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1505 üzenetére
Elég drágák, én a helyedben megvárnám a nyári ráncfelvarrást, +egy esetleges árcsökkentést. Persze ha csak nem akarsz mindenáron olyan játékokkal játszani, amik még ősz előtt kijönnek.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1489 üzenetére
Hero mode a második végigjátszás, amolyan hard mode, olyasmi mint a Master Quest.
Gondolom azért van ott több boss, mert a főellenséget is beadja már a végére. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1487 üzenetére
Ez az amikor egymás után kell leverni a boss-okat? Ha jól rémlik leginkább rupee-t ad, de nem toltam végig.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1480 üzenetére
Skyloft bazárjában van rá lehetőség. Egy szőke csajjal kell beszélni.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1477 üzenetére
Zeldát. GoW szériát hardon letolni nekem egyszer elég.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1475 üzenetére
Bug Medal térképen jelzi a bogarakat, üvegből azt hiszem 5 van.
Végeztem a God of War trilógiával el is kezdem újra.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1473 üzenetére
A Life Medal ad egy plusz szívet, a Heart Medal miatt pedig gyakrabban jelennek meg azok a szívek, amik az életet töltik vissza.
-
válasz
Sirandrish #1470 üzenetére
meg mit neked pajzs te hardcore-ba toltad
-
válasz
Sirandrish #1468 üzenetére
néztem róla videót mer nem hittem h tényleg olyan szopós. gyereknek ott volt pajzs. blokkolta a nekiszaladós ütését és aztán szétcsápolta az agyát. mikor meg hirtelen mellé teleportált tolt rá egy spin atakkot osz had szokja.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1466 üzenetére
Nincs, de nekem nem is hiányzott
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1463 üzenetére
Nincs, volt pár minigame amit nem tudtam, pl. a fogadóban a zenélés. Ahhoz úgy látszik egyszerűen béna vagyok
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1459 üzenetére
Én most éléggé részeg vagyok, de majd holnao ránézek
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1447 üzenetére
Hehe, Zeldával jól lehet csajozni, elég csak fácsén megnézni a "Zelda fan of the week" képeket
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1444 üzenetére
Napokban készülök beruházni egy 3DS-re, lehet megveszem az Ocarina 3D-t hozzá, akkor lesz újra Zelda.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #1391 üzenetére
Lényeg, hogy hatalmas sorozat.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #1389 üzenetére
Kimaradt egy "the"?
*pisztolyt teszi a szájába*
-
válasz
Sirandrish #1379 üzenetére
Én nem pihentetem, csak eddig nem volt időm írni.
Képzeljétek, milyen feleségem van: megvette nekem a Skyward Sword-öt karácsonyra
Azóta 2 este tudtam vele játszani, az első dungeon vége felé vagyok, és nagyon tetszik. Az ellenfelek szerintem keményebbek, mint a TP elején. Egyelőre ennyi, ha messzebb jutok, majd még jön részletesebb értékelés. -
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1372 üzenetére
Szerintem "csak" a 3DS-es Zeldába segít be a Retro. Wii U-ra, remélem nyitócímnek, a Nintendo maga csinálja.
3DS-re olyan Zeldát várok, mint a két DS-es rész. Wii U-ra pedig egy sötétebb hangulatú, TP-hez hasonló játékra számítok.
Wii U-nak van már megjelenési dátuma? Vagy csak annyi, hogy 2012? -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1370 üzenetére
Lejtmenetről én se beszéltem, csak azt mondom én örülök neki, ha a Retro készít egy Zelda epizódot, az se baj, ha nem "főrész" lesz, hanem mondjuk csak egy mellékszál. Ha jól tudom akkor Gameboy Color-os Zeldákat a Capcom-al együtt csinálták, szóval nem ez lenne az első ilyen eset.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1368 üzenetére
Érdekes téma, szerintem a Skyward Sword-al elérte a Zelda a jelenlegi a határait, ennél jobbat ebben a stílusban nem hiszem, hogy lehetne alkotni. Egy 25 éves játékstílusről beszélünk, ami annak idején forradalmasította a kalandjátékokat, majd később a 3D-s játékok alapkoncepcióját fektette le, most pedig megmutatta, hogyan is kell mozgásirányítással igazán újat alkotni.
Egy új fejlesztőcsapat sokat adhat hozzá a Zeldához, és a Retroban teljesen meg lehet bízni, bár ha tippelnem kéne ők most egy Wii U-s Metroid Prime HD-t készítenek. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1366 üzenetére
Retro nem teljesen külsős cég, és az eddigi játékaik alapján jobb kézbe nem is adhatnák. Prime-ból csak a 3-al játszottam, meg ugye az új Donkey Kong-ot ők csinálták. Szóval ha nem a belsős csapat csinálja, akkor a Retro a legjobb választás.
Approved -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1357 üzenetére
Végén vagyok, utolsó dungeon.ban, csak most ps3-ff13 kicsit beszippantott, majd hétvégén befejezem.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1343 üzenetére
45 óra 32 perc.
De van még mit csinálni.(#1342) ldave: Super Mario Land 3D-t a héten veszem meg, nagyon várom.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1330 üzenetére
37 óránál tartok, kicsivel Ocarina mögött a sztorival.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1330 üzenetére
38 óra 2 perc.
Szerintem 45 óra biztos lesz. -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1312 üzenetére
Bezzeg a Majorában a jégtemplom, vagy mi. Ott is goronok vannak ugye, de az a főterem halálra idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest