Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockersrac
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy van egy régi folyosó ajtó, amit ki kellene valahogy nyitni, de se nekünk, se a gondnoknak nincs hozzá kulcsa. A kérdésem az, hogy a savazásos módszer mennyire hatékony? Milyen savat szoktak használni? Én arra gondoltam, hogy peroxid+sósav keverékkel próbálkoznék. Azért savval csinálnám, mert nehezen hozzáférhető helyen van. Vélemény esetleg, hogy mennyire működőképes az elképzelésem? Egy sima réz Elzett zárbetétről van szó...
-
Pompi
nagyúr
Próbáljunk meg odafigyelni, hogy milyen kategóriába nyitjuk a topicot! Az Off-topic Logout témakörbe értelemszerüen az off-topic Logout írások topicja kerülnek.
-
ttoth
tag
Nem kell rosszra gondolni.
Bérlünk egy garázst, amin van egy lakat meg egy rendes hengerzár. A lakathoz van kulcsunk, a hengerzárhoz még a tulajnak sincs. Viszont nekünk van még vagy két zárbetétünk, amit itt tudnánk használni, csak ugye az eredeti kulcs nélkül nem tudjuk kivenni a régi zárbetétet az ajtóból.
Azért nyitottam egy új topicot, hogy erre a problémára megoldást találjak. Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videós, mozgóképes topik
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest