Keresés

Aktív témák

• Glasi

csendes tag

Nos, sikerült felszerelnem a régi Titan helyére.
    Ég és föld! Mind zajszintben, mind súlyban.
    Aggódtam, hogy megér-e ennyit, a válasz: _igen_
    Elég stabil az alaplapom rögzítése - annak idején minden lehetséges furatnál becsavaroztam - remélem nem lesz teknő belőle. :U

Viszont ezt az elforgatós problémát én is tapasztaltam. A procira biztos rendesen felfekszik, szvsz a hőpasztán csúszkál 1-2 fokos forgatással. A rögzítő kapocs, ami átmegy a borda közepén lötyög jobbra-balra, és így az hiába van fixen odacsavarozva a másik két áthidalóra, a bordát mégse tartja mereven.

OFF
    miért lett két ugyanolyan hozzászólásom? a tűzfal kevert be?
    kérek egy moderátort, törölje az egyiket. thx.
    ON

• Glasi

csendes tag

Hali!

Én is ezt a 7000Cu-t vettem meg tegnap, a hétvégén akarom a 2,4-es P4-emre rászerelni. Az ''Elit P4-es hűtők tesztje'' elolvasásakor már láttam, hogy ez lesz a következő procihűtőm. :D
    Eredetileg az AlCu változatát akartam - pont a súlya végett - de rádumáltak erre.

Ahogy olvasgattam a hűtőhöz adott könyvecskét, fel is hívják a figyelmem, hogy óvatossan mozgassam a gépet:
    -az Intel P4 foglalat szabvány csak 450 gr súlyt enged meg,
    -ez a jószág pedig közel 800 gr-ot nyom! :(

Parázok attól, hogy a régi foglalatok letört pöckeihez hasonlóan a tartókeret fülei is elpattanhatnak, és ekkor csak a Radeon 9600 Pro-m fogja meg... :C

UI.(lehet hülyeséget mondok) azoknak akiknek nem jó irányban van a borda leszorító rudacska: nem lehet a műanyag keretet lepattintani az alaplapról, és 90 fokban elforgatva visszarakni? Vagy nem négyzet alakú a P4 keret?

Aktív témák