Aktív témák
-
Glasi
csendes tag
Nos, sikerült felszerelnem a régi Titan helyére.
Ég és föld! Mind zajszintben, mind súlyban.
Aggódtam, hogy megér-e ennyit, a válasz: _igen_
Elég stabil az alaplapom rögzítése - annak idején minden lehetséges furatnál becsavaroztam - remélem nem lesz teknő belőle. :U
Viszont ezt az elforgatós problémát én is tapasztaltam. A procira biztos rendesen felfekszik, szvsz a hőpasztán csúszkál 1-2 fokos forgatással. A rögzítő kapocs, ami átmegy a borda közepén lötyög jobbra-balra, és így az hiába van fixen odacsavarozva a másik két áthidalóra, a bordát mégse tartja mereven.
OFF
miért lett két ugyanolyan hozzászólásom? a tűzfal kevert be?
kérek egy moderátort, törölje az egyiket. thx.
ON -
Glasi
csendes tag
Hali!
Én is ezt a 7000Cu-t vettem meg tegnap, a hétvégén akarom a 2,4-es P4-emre rászerelni. Az ''Elit P4-es hűtők tesztje'' elolvasásakor már láttam, hogy ez lesz a következő procihűtőm. :D
Eredetileg az AlCu változatát akartam - pont a súlya végett - de rádumáltak erre.
Ahogy olvasgattam a hűtőhöz adott könyvecskét, fel is hívják a figyelmem, hogy óvatossan mozgassam a gépet:
-az Intel P4 foglalat szabvány csak 450 gr súlyt enged meg,
-ez a jószág pedig közel 800 gr-ot nyom! :(
Parázok attól, hogy a régi foglalatok letört pöckeihez hasonlóan a tartókeret fülei is elpattanhatnak, és ekkor csak a Radeon 9600 Pro-m fogja meg... :C
UI.(lehet hülyeséget mondok) azoknak akiknek nem jó irányban van a borda leszorító rudacska: nem lehet a műanyag keretet lepattintani az alaplapról, és 90 fokban elforgatva visszarakni? Vagy nem négyzet alakú a P4 keret?
Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest