- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
oxox
addikt
Áve
Ismét...annyit kérnék, hogy a megadott típusról tudnál egy másik linket adni?
Merthogy akárhogy gúbad a szemem nem látok rajta sata-t (az egyik guru haverom megkértem nézze már...meg, hogy csak Én vagyok vak, avagy nincs a linken satája....Ő is negatívra hozta ki az eredményt....)
oxox -
-
oxox
addikt
rendben csak a ''brávó'' nem tudtam, hogy annak szól, hogy navégre egy ajánlat...vagy, hogy húúúúz L
A típust azért jó lenne ha sikerülne megtudni!
A Garancia kérdése még nyitott akárcsak a kipróbálás/működés közben látható?Ezek tudatában, és némi mérlegelés után szerintem a 10eFt működhet.
Meg persze ha lekezeli a sata2s winyom
A mostani ''márkás'' mercury 450W-tápom beszámítható-e. 1év kisker gar a Lordba megnem mondom pontosan, hogy mikor vettem, sac/kb 1hónapja. tehát circa 11hó gar.
27-i héten Zegen leszek ha addig ráér, nem kapsz jobb ajánlatot (ami nekem túmács), vagy Én nem találok jobbat mint írtam mehet a bolt. Egyenlőre egy Chieftec van versenyben nálam vele 9,5-ért 1év gar, ha kell szla-val...de a Zalman azért úgy itélem meg jobb...tehát a válaszokat előre is thx...és majd mérlegelek
oxox
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
oxox
addikt
Áve!
Megkérdezném, hogy melyik típus (2 400w-st találtam), ha ez valahol szerepel, csak nem szúrta ki a szemem akkor sorry...
tehát zm400a-apf avagy zm400b-aps...mindkettő fekete bár az utóbbira tippelek az aktív pfc miatt...egy kis felvilágosító kérdés hagy tegyek fel...ezzel is elárúlva hozzá nem értésemet....mi pontosan ez a power factor? pf.
Érdekelne az átvétel helyszíne hol ejthető meg esetleges sikeres ''licit''nél? Nagykanizsa-Bp-Zeg?
Tehát kis segítség kéne passzív-aktív téren?! Bevallom eddig nem sokat foglalkoztam a tápokkal (bár még anno XT-vel kezdtem), de lehet érdekelne és esetünkben a 8eFt-ra rálicitálok. A garancia bolti (kis-nagyker?), avagy személyes bizalmon alapuló? Látható/kipróbálható?
thx
oxox
még annyi kérdés, hogy a sataII -is lekezeli ugye?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged