Aktív témák
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
na akkor a helyzet a következő: ezen valójában nm úgy van sata csati hogy a kábelkötegen van, hanem az előző tulaja vette hozzá a 2cstis átalakítót. eddig ezt én természetes tartozékának véltem felfedezni a dobozában, így nm is tulajdonítottam különösebb figyelmet....de most hogy ezt írtad, utánanéztem a zalman honlapján és ez csak a B-s tápon van gyárilag. de gondolom ez különösebben nm gáz, mivel a hét hagyományos csatiból 1et felhasználsz az átalakítónak még mindig marad 6 és lesz mellé 2 sata.
itt a link....[link] -
oxox
addikt
Áve
Ismét...annyit kérnék, hogy a megadott típusról tudnál egy másik linket adni?
Merthogy akárhogy gúbad a szemem nem látok rajta sata-t (az egyik guru haverom megkértem nézze már...meg, hogy csak Én vagyok vak, avagy nincs a linken satája....Ő is negatívra hozta ki az eredményt....)
oxox -
lacafaca
addikt
up
-
lacafaca
addikt
12ks ajánlat van....ki ad érte többet?
-
lacafaca
addikt
up
-
Meme
aktív tag
sata es sataII csak sebessegben ter el, ez olyan kerdes, h elviszi-e az ata100as vinyot az ata66 os utan
-
lacafaca
addikt
gari 1 hó
az hogy a sata-sata2 között van külömbség azt nm tudom, de szerintem nincs.
ha tudod hogy mi a max amit neked +ér akkor írd+ priviben és majd mondom hogy azért viheted-e 27.én vagy nm érdekel az ajánlatod....
ja és természetesen +nézheted működés közben is
[Szerkesztve] -
-
oxox
addikt
rendben csak a ''brávó'' nem tudtam, hogy annak szól, hogy navégre egy ajánlat...vagy, hogy húúúúz L
A típust azért jó lenne ha sikerülne megtudni!
A Garancia kérdése még nyitott akárcsak a kipróbálás/működés közben látható?Ezek tudatában, és némi mérlegelés után szerintem a 10eFt működhet.
Meg persze ha lekezeli a sata2s winyom
A mostani ''márkás'' mercury 450W-tápom beszámítható-e. 1év kisker gar a Lordba megnem mondom pontosan, hogy mikor vettem, sac/kb 1hónapja. tehát circa 11hó gar.
27-i héten Zegen leszek ha addig ráér, nem kapsz jobb ajánlatot (ami nekem túmács), vagy Én nem találok jobbat mint írtam mehet a bolt. Egyenlőre egy Chieftec van versenyben nálam vele 9,5-ért 1év gar, ha kell szla-val...de a Zalman azért úgy itélem meg jobb...tehát a válaszokat előre is thx...és majd mérlegelek
oxox
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
oxox
addikt
Áve!
Megkérdezném, hogy melyik típus (2 400w-st találtam), ha ez valahol szerepel, csak nem szúrta ki a szemem akkor sorry...
tehát zm400a-apf avagy zm400b-aps...mindkettő fekete bár az utóbbira tippelek az aktív pfc miatt...egy kis felvilágosító kérdés hagy tegyek fel...ezzel is elárúlva hozzá nem értésemet....mi pontosan ez a power factor? pf.
Érdekelne az átvétel helyszíne hol ejthető meg esetleges sikeres ''licit''nél? Nagykanizsa-Bp-Zeg?
Tehát kis segítség kéne passzív-aktív téren?! Bevallom eddig nem sokat foglalkoztam a tápokkal (bár még anno XT-vel kezdtem), de lehet érdekelne és esetünkben a 8eFt-ra rálicitálok. A garancia bolti (kis-nagyker?), avagy személyes bizalmon alapuló? Látható/kipróbálható?
thx
oxox
még annyi kérdés, hogy a sataII -is lekezeli ugye?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
djkay
senior tag
nem értem mi a franc olyan drága 1 tápegységbe amugy most márkát meg mindent leszámitva
én alapból passzivat terveztem volna
akor most nem lenne ez: ''a halk drágább''
-
djkay
senior tag
8ér viszem
-
lacafaca
addikt
ha így nem akkor menjen licitre........induljunk 10k-ról.
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
válasz
Sancibácsi #6 üzenetére
-
Sancibácsi
tag
UP a sirály tápnak
nekem is volt ilyen, qrva király -
V_Zoli
aktív tag
Up a yó tápnak! (nekem is ilyen van)
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
400w
aktív pfc
silent power (szinte hallhatatlan üzem)
sata csati+10 hagyományos
matt fekete hibátlan állapot
1 hó gari
18k
Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged