- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Hálistennek igen!
De mióta szabályosan közlekedem totálisan életveszélyben vagyok!
Csak két sztorit akarok elmesélni (lehet, hogy irok majd egy blogot belőle)
mult szerdán mikor hozom haza a kocsit Bagod után van egy hosszan elnyújtott jobbos kanyar ami lejt is. Nekem a part alján kell elkanyarodnom balra Háshágy fele. Mivel láttam, hogy jön mögöttem egy kamion szépen 4-ben motorfékkel eresztem le a kocsit ekkor rámdudált, erre kiraktam az indexet, hogy tudja hogy miért lassítok. Mire oda értem a part aljára jött szembe 2 - 3 autó szóval meg kellett állni, no ez a tirpák kamionosnak nem tetszett dudált mégegyet meg mutogatott. Ezután lefordultam balra majd megálltam kiszálltam a kocsiból és jól beintettem neki meg elküldtem az any...ba. De megnyugodtam és ezután is kresz szerint közlekedem.
Ma reggel a jó kis zegi elkerülőn a schneider fele van kint egy 70 -es majd egy 50-es tábla a körfogalom elött. Fő a biztonság szépen jövök, majd vmi furcsa nyikorgást hallok, belenézek a tükörbe, mögöttem egy autó cikázik, majd beáll mellém satu fékkel. A többi apróságokat már nem is részletezem... busz nem adja meg az elsőbbséget - miért is ne tábla rá se vonatkozik...
már néztem a neten lehet, hogy kéne venni egy Hummert aztán közlekedhetnek ahogy akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest