- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Szia!
lenne egy konfig számodra, ami szerintem megüti a szintet amit szeretnél.
Abit th72-s lap 478-s rambusos memóriával.
2*256 rambus ram+ 2vakfoglalat.
1,5 ghz-s pentium 4-s proci willamette magos
Nvidia TNT2 32 mega passzív
Samsung 120-s vinyó ide
Ide cd-rom
lan Kártya
400wattos táp sok csatlakozóval.
Keresünk hozzá házat, megmondod mekkora kellene.dvd olvasóm az sajna nincs, a memória bővíthető, mert itt a ph-n van rambusos ram eladó topic, de azt csak úgy tudom, ha egyeztettünk, hogy kell e.
Ha kell köldök képet a cumóról, árat meg megbeszéljük priviben
-
Khaal
őstag
Hello, én sokat szívtam a t-online-nal, messze vagyok a központtól, ezért állandóan szakadozott és a 2 éves hűségszerződés miatt még kisebb csomagba sem tudtam váltani. Most GTS-Datanetes yoneked van nálunk, ez telefon+net egyben, olcsóbb mint a t-com + t-online páros, és itt gond nélkül kisebb csomagba raktak. Most 1600/256-os van, az 1 megás csomagoknál alig drágább, és így nincs telefon előfizetés, a percdíjak is egész jók.
24 órás bontás sincs. -
rétisün
veterán
ha csak böngészni akarsz, letöltögetni nemnagyon, akkor elég lehet egy 1-2 megás is, nézz körül a kölünböző szolgltatóknál az árak miatt. a 24 órás bontás az azt jelenti, hogy 24 óránként megszakad a net, aztán egy pillanat mulva (főleg ha be is van álitva a "vonalszakadás esetén utomatikus ujratárcsázás") már kapcsolódikis ujbol. mondjuk ez DC++ esetén elég sz**ás....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest