- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b-max
senior tag
Vinyó az csita, SzabóZé - töl van, elvileg origi újak.
Toner : Google a barátunk :
Bővebben: link -
-
parandroid
félisten
No, eddig okénak látszik a cucc, találtam a telepítéséhez egy leírást is (Bővebben: link), de nem működik így. A windows nem találja aszükséges fájlt. Említetted, hogy van valami linked egy driverhez. Be tudnád ide linkelni? Vagy mail is jó.
Köszi,
p -
parandroid
félisten
Na most a Mery-ről fogalmam sincs, hogy micsoda, viszont akkor megoldható lenne, hogy holnap nálad legyen a cucc és akkor megbeszélünk egy időpontot és átveszem. Nem szívesen várnék 5-ig egyik nap sem, kifelé megyek a munkából, nincs kedvem túlórázni.
Szerk: memóriával kapcsolatban igazad lehet, most így már nekem is rémlik.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Péntek délután elérhető vagy? Bár nem tudom, hogy hol és mikor szerzem be a Stelládat, úgyhogy lehet, kiváltanám egy kétszázassal. VIszont nem tudom, hogy mikor végzek pénteken, még kb sem, úgyhogy a számod megvan valamiért még régebbről, rádcsörögnék majd, ha neked megfelel. Ha nem, akkor jövő hét eleje is jó nekem.
p -
parandroid
félisten
A legjobb háznál is előfordul. Sajnos úgy néz ki, nagyon szűkre jön ki ez a hónap (egy sajátos szerencsétlenségnek köszönhetően elfelejtették a múlt havi útiköltségemet téríteni, tankolni viszont ebben a hónapban is kell), ráadásul még a nyaralás is, úgyhogy ha meglesz még jövő hónap elején, akkor kereslek.
Köszi,
p -
ticzi
csendes tag
Szia!
17ért viheted.
De ha a tipus alapján utánanézel meglátod,hogy egy elégég bika erős bika kártya még most is.
Tökéletessen müködik.
Természetessen kilehet próbálni,de gar nincsrá.
És igen kábellel együtt ennyi amire 6eszközt tudsz rápakolni kapásból.
Ha érdekel annyiért viheted.
Tartozékok:
Kártya+kábel vagy mire gondoltál?
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
Na fórumozás közbe ezt találtam, hátha:
Bővebben: link -
Xeon_Zeg
csendes tag
-
Goose-T
veterán
Lanpartival kapcsolatban nézz át ebbe a topikba: Bővebben: link
Szerintem be lehet szállni, de erről a házigazdát kérdezd meg. -
parandroid
félisten
épp most néztem az itthoni hálózatomat, stabil 5-6000 kbyte per sec-et nyom, ami azt jelenti, hogy legyen mondjuk 45 megabit per sec. mondjuk az egyik oldalon egy 4200-as notebook hdd van, amire ráadásul flashget is dolgozik közben, és mindkét gép használatban van mellette. így valóban nem lenne itt értelme gigabites hálónak.
p
[Szerkesztve] -
-
_Hunter_
őstag
Az lessz. Ha nem is nettó még a bruttó 8740huf is a te árad alatt van na meg persze új is és mivel megyek Kaposvárra is így nem gond.
Max 9K mit jelentfölé már nem lehet licitálni?
Gondolom min 9K-t szeretnél érte kapni de szerintem sok, ahogy néztem a többi topicban is olyan 8K vagy alatta megy, de persze nem szeretnék beleszólni mert ez lenni jó kis táp. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest