- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
nem egészen hardver
de: két egyéves pulikutyus keresi uj gazdiját (fehér fiú, fekete lány) családi okok (?) miatt.
-
rétisün
veterán
nem annyira hardver (bár, ha az a hardver, amibe bele tudsz rúgni
....) szóval eladó egy magellán corvus 20"-os bicaj váz, rst neon lockolható telóval, kormánycsapággyal, 25k.
-
rétisün
veterán
mp3 lejátszó nem kell senkinek? pendriveként is használható (ami azt illeti, annak jobb is....
)
-
rétisün
veterán
eladó vadonatúj 2 GB-os Philips mp3 lejátszó, éppen csak kipóbálva volt, 8K. egy év garancia a zegi photo hall-ban.
-
rétisün
veterán
eladó company of heroes - opposing fronts RTS játék, 3K. papírtokban, mivel a fentebb hirdetett asus 3850 mellé kaptam, viszont nagyon nem akaródzik vele játszani (a kártya meg ugy néz ki elkel nélküle) ha mégsem, jóval olcsóbban, már 32K-ért vihető!
-
rétisün
veterán
eladó asus hd 3850 256mb-os videókártya, majd 3 év garanciával, dobozával, minden vackával, compny of heroes játékkal (hottest dx10 game, ahogy a dobozán írják ) 40K
-
rétisün
veterán
kár, hogy beépített akksija van. jobban szeretem, ha én cserélhetek elemet, így még sose maradtam zene nélkül (na jó, ha kimerült akksit viszek csereként, akkor sz**ás, de azért nem mindig sikerül így elcseszni a dolgot) viszont ha a beépített kimerül, akkor nincs mit tenni....mennyire használ az akksinak, ha folyton csak "rátöltök" ?
-
rétisün
veterán
Esetleg vkit nem érdekel egy Galaxy 8600GT OC két hónapos, 3 év (asszem) garival?
vagy 2x1 GB 500MHz-es Corsair DDRI-es ram, élettertem garanciával? -
rétisün
veterán
ha csak böngészni akarsz, letöltögetni nemnagyon, akkor elég lehet egy 1-2 megás is, nézz körül a kölünböző szolgltatóknál az árak miatt. a 24 órás bontás az azt jelenti, hogy 24 óránként megszakad a net, aztán egy pillanat mulva (főleg ha be is van álitva a "vonalszakadás esetén utomatikus ujratárcsázás") már kapcsolódikis ujbol. mondjuk ez DC++ esetén elég sz**ás....
-
rétisün
veterán
a multizás annyira nem foglakoztat, inkább csak a letöltögetéssel, crackeléssel nincs kedvem pöcsölni, (lehet, öregszem?
) ami kicsit visszatart, az az, hogy egyrészt nem igazán menne rendesen a gépemen (még) másrészt ha veszek valami jobb kártyát, lehet hogy kapok mellé....
-
rétisün
veterán
válasz
vlaci79 #4182 üzenetére
asszem én várok egy kicsit (mintha tehetnék mást
) hogy az ati 3870-ese mennyibe fog kerülni, addig még bogarászok teszteket, és lehet inkább az lesz. (ezer éve nem volt ati kártyám, de erre kiváncsi vagyok) talán majd kapható is lesz addigra, elvégre most egyik se nagyoin van (még) a boltokban.
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #4173 üzenetére
bocs, ez valahogy elkerülte a figyelmemet
(sőt, ez sima DDR 1-es, szóval sehogy se lenne jó)
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #4169 üzenetére
esetleg 2x1GB 500mhz-es Corsair tuningram élettartam garanciával?
-
rétisün
veterán
én is eladom a vga-m:
ASUS 7900GT, 256MB, dobozával, minden vackával eladó, irányár 32K
-
rétisün
veterán
ugy néz ki, már csak a memória maradt:
2x1 GB Corsair 500MHz-es kit eladó, élettartam garanciával. irányár 38K
-
rétisün
veterán
most már tényleg eladó:
abit kn8-sli s939, pci-e
amd a64 x2 3800+ @2.6 GHz
2x1gb 500mhz corsair (élettartam garancia, akármit jelent is ez )
arctic cooling freezer64 proirányár egyben: 60K.....
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
lassan eladósorba kerül, lehetőleg egyben:
abit kn8-sli s939, pci-e
amd a64 x2 3800+
2x1gb 500mhz corsair
arctic cooling freezer64 progaranciájuk már nincs......irányár 53K
-
rétisün
veterán
Plextor PX-708A dvd-írómat SATA dvd-re cserélném, de el is adom, ha érdekel valakit......
-
rétisün
veterán
eladó 2x1GB DDR2 800MHz-es Geil dual channel kit, juniusi vétel, Gianni garis, irányár 15K
-
rétisün
veterán
mindenféle eladóságok: [link]
-
rétisün
veterán
nem annyira hardver, de azért: 20''-os trekking vázat vennék, ha van benne monoblokk, az se hátrány
-
rétisün
veterán
itt is maradt némi eladnivaló: [link]
-
rétisün
veterán
nálam is van egy (igény esetén) eladó videokártya, ha már mindenki videokártyát akar eladni
[link]
[Szerkesztve] -
rétisün
veterán
annyi minden van itt eladó, lost első évad dvd-i, amiket eladna nincs valakinek? (vagy csinálna nekem biztonsági másolatot?
)
-
rétisün
veterán
eladó mindnefélék:
- Samsung syncmaster 796B 17'' CRT monitor (1024x768@100hz), 2008. dec 23-ig garis, irányár 20K.
-plextor PX-708A két éves, dobozos DVD-író eladó (doboza nincs meg, a mellékapott CD-k viszont igen) egyetlen hiányossága, még nem írja a a dualos lemezeket. irányár 7K
-pixelview tv-tunerkártya fm rádióvételre is alkalmas, irányár 4K.
-asus 7900gt 256 mb-os arctic-cooling hűtővel, egy éves, (gari asszem már nincs rá) eladó lehet, irányár 35K
[Szerkesztve] -
rétisün
veterán
plextor PX-708A két éves, dobozos DVD-író eladó (doboza nincs meg, a mellékapott CD-k viszont igen) egyetlen hiányossága, még nem írja a a dualos lemezeket. irányár 7K
-
rétisün
veterán
7900GT-met (arctic cooling hűtővel) ráfizetéssel 8800GTS-re (320 megásra) cserélném, esetleg eladó is lehet.... kb egy éves, giannis, gari sztem már nincs rá
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest