- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
littlejohnny #6748 üzenetére
160-as meg 250-es(?, nem tudom pontosan
) nem garos vinyó lenne.....
-
rétisün
veterán
eladóságok, árak beárazós topik segítségével:
Abit IP35 pro alaplap (socket 775): 8k (XP-s gépnek nem alkalmas, ne kérdezzétek miért)
Intel Core2Duo 8400 (3.0 GHz) + Cooler Master Hyper TX hűtő: 15k + 2k
2x2 GB Kingmax 1066 MHz ram: 8k
Pioneer DVD-író, IDE csatolós, 20x DVD írás, 12x DVD-DL írás: 2k
Samsung Syncmaster 940B LCD monitor. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes: 15k
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
Notebook2012 #6674 üzenetére
+1 a foramaxra.
-
rétisün
veterán
Abit IP35 pro alaplap (socket 775): 7-9k (XP-s gépnek nem alkalmas, ne kérdezzétek miért)
Intel Core2Duo 8400 (3.0 GHz) + Cooler Master Hyper TX hűtő: 16k + 2k
2x2 GB Kingmax 1066 MHz ram: 8-9k
Samsung Syncmaster 940B LCD monitor. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes: 14-15k
-
rétisün
veterán
ha már szóbahoztad az ipont meg az aqua-t, volt már velük garanciás ügyed? van ezen a téren valami tapasztalatod, akár jó, akár rossz? (asszem van idevágó topik
)
azért kérdezem, mert msata-a ssd-t kerestem (ezért is volt a közvéleménykutatás) 3 boltot néztem, a pozitív, hogy legalább tudták, hogy mit akarok, persze raktáron sehol sem volt, ezt mondjuk meg is tudom érteni. mindenhol rendeltek volna, 1-2-3 nap mire megjön. ha megrendelem neten, házhozhozzák, legfeljebb a garis ügyinézés rizkósabb.
foramaxot most kihagytam, mert pár hete éppen ezügyben beszélgettem velük, és úgy adták elő, mintha egy ilyen msata cucc akkora dolog lenne, nehéz beszerezni, drága, ilyenek.
-
rétisün
veterán
válasz
MBazsee #6635 üzenetére
a procomp költözött a bíró márton utcából a megnemmondom milyen utcába, de elég eldugott helyen van, nekik volt régen bozsokon a raktáruk/szervizük?
mod: iskola utcarégen, amíg itt volt 1 percre, csak oda jártam, azóta el is mentek tőlük olyan eladók, akikkel jól kijöttem, meg egyébként is a foramax meg 2 percre van
(#6636) peterkeT: igen, a foramax-al kapcsolatban nagyon jó a meglátásod.
a másik ilyen bolt, ami elég naprakész volt, és mertek olyant is raktáron tartani, ami talán nem lesz annyira keresett, a ramorg volt a kosztolányi úton, de ők is elköltöztek valami lehetetlen helyre. -
rétisün
veterán
bár nincs errefelé túl nagy forgalom, de azért megkérdezem: szerintetek melyik a legjobb pc-s bolt egerszegen?
-
rétisün
veterán
nincs valakinek kölcsön pár napra wi-fi routere és/vagy dsl modeme? 15 megás nethez kéne, ha beválik akár meg is venném. szeretném kipróbálni, mi miatt szakadozik-e a netem, vagy esetleg szolgáltatói oldalról van valami galiba.
-
rétisün
veterán
Abit IP35 pro alaplap (socket 775): 7-9k
Intel Core2Duo 8400 (3.0 GHz) + Cooler Master Hyper TX hűtő: 16k + 2k
2x2 GB Kingmax 1066 MHz ram: 8-9k
Samsung Syncmaster 940B LCD monitor. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes: 14-15k -
rétisün
veterán
dupla...
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
jó kis laptop valakinek? nyugodtan tessék ajánlgatni ismerősnek, rokonnak, szomszédnak
hétfőn pasztáztam újra a procit, azóta még jobb
-
rétisün
veterán
üdv,
eladnám ASUS X71SL típusú laptopomat, főbb dolgai:
-17"-os 1440x900-as kijelző
-2 GHz-es Pentium T4200 Dual-Core proci
-3 GB ram
-Geforce 9300M GS vga
-300 GB-os vinyó.2009. 11. havi vásárlás, garancia már nincs rá, de természetesen valamennyi próbagari belefér, irányár 80k...
-
rétisün
veterán
1 terás sata (II-es) HDD-t vennék, óccsón, garral......
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #6393 üzenetére
nem szettben volt, két külön modul, az egyiken hynix chipek vannak, a másikon nem tudom....
ha még valami elmenne külön (alaplap, proci), akkor a ramok is eladóak külön. átadás /átvétel kerékpártúra keretében
-
rétisün
veterán
eladó félkonfig:
Abit IP35 pro alaplap (socket 775): 8k
Intel Core2Duo 8400 (3.0 GHz)
Cooler Master Hyper TX hűtő: 17k+2-3k
2x2 GB Kingmax 1066 MHz ram: 10kárak a beárazós topik alapján, a ram aszem még garanciás a foramaxban.
eladó továbbá egy Samsung Syncmaster 940B LCD monitor. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes, és eladó még egy Pioneer DVR-115 IDE-s DVD-író. árak megegyezés szerint.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
meglett a könyv, a levéltár épületében az antikváriumban 2 is volt
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #6361 üzenetére
kösz!
-
rétisün
veterán
nem annyira hardver (bár, ha a hardver megfogalmazása a "bele lehet rúgni"
) szóval keresem james clavell patkánykirály című könyvét.
ha neked megvan, már meguntad, és eladnád olcsóért, szívesen megszabadítalak tőle.
könyvtárban nincs, néztem. esetleg valaki tudja, van még működő antikvárium zeg-en?
-
rétisün
veterán
az itt felsorolt cuccok mellett eladó Pioneer DVR-115 IDE-s DVD-író is, 3000 ft.
-
rétisün
veterán
lassacskán eladóvá válik az alábbi félkonfig:
Abit IP35 pro alaplap (socket 775): 8k
Intel Core2Duo 8400 (3.0 GHz)
Cooler Master Hyper TX hűtő: 17k+2-3k
2x2 GB Kingmax 1066 MHz ram: 10kárak a beárazós topik alapján, a ram aszem még garanciás a foramaxban.
Eladó továbbá egy Samsung Syncmaster 940B LCD monitor. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes, ár megegyezés szerint.
-
rétisün
veterán
eladó Samsung Syncmaster 940B LCD monitor Zalaegerszegen. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes. garancia már nincs, de egy hét próbagari simán belefér.
ár megegyezés szerint...
-
rétisün
veterán
eladó Samsung Syncmaster 940B LCD monitor Zalaegerszegen. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes, irányár 22.000 ft. garancia már nincs, de egy hét próbagari simán belefér....
-
rétisün
veterán
hamarosan eladóvá válik egy Samsung Syncmaster 940B LCD monitor Zalaegerszegen. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes, irányár 22.000 ft. garancia már nincs, de egy hét próbagari simán belefér....
-
rétisün
veterán
eladó 2x1 GB 1066 MHz-es DDR2-es kingmax ram, hűtőbordával (eléggé megfogta a kétoldalas ragasztó, én meg nem akarom lefeszegetni róla
) gari nincs, de 1 hét próbagari természetesen lehetséges, ár 7000 ft.
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #5795 üzenetére
kösz! én utoljára a vista bétából használtam 64 bitest, mondjuk túl sok ilyen zűrös progira én sem emlékszem. gondolom azóta a programok/játékok még inkább úgy készülnek, hogy minél kevesebb galiba legyen, ha 64 bites oprendszeren futtatják őket.
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #5793 üzenetére
az összes program (és játék, ha játszol) ment 64 biten? nem találkoztál olyannal, aminek a futtatásával valami gond van?
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #5790 üzenetére
rendben. egyelőre még abban sem vagyok biztos, hogy a 32 bites windosom mellé érdemes-e 4 giga ramot "felhalmoznom"
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #5786 üzenetére
úgy tűnik, mégsem aktuális (találtam egy kerékszettet jó áron
) , persze ha később is meglesz, még lehet belőle biznic....amúgy garancia még van rá? hol?
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #5783 üzenetére
rendben, írd meg, mire jutottál, lehet, hogy majd érdekel.....
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #5780 üzenetére
milyen ez a 2x2 giga? eladó? mennyiért? mikori? garancia?
több kérdésem most nincs......
-
rétisün
veterán
keresek zalaegerszegen LGA775-ös foglalathoz hűtőlefogatókeretet, elfekvőben lévő gyári hűtőt, lényeg, hogy a négy műanyag bizbasz a sarkain ép legyen.
-
rétisün
veterán
eladó YAMADA DVX-6700 divx-es asztali DVD-és mindenlejátszó, előlapi USB-csatlakozó és garancia nélkül, 6500 ft.
-
rétisün
veterán
üsse kavics, legyen 4000 ft...160 GB-os samsung sataII-es vinyó eladó zalaegerszegen, hdtune ellenőrzés:
-
rétisün
veterán
eladó 160 gigás sataII-es samsung vinyó 5000ft. zalaegerszegen. majd csinálok róla hdtune ellenőrzéses képet, de elvileg kifogástalan.
-
rétisün
veterán
kicsit off, de...
van itt hévízi, vagy aki ismerős hévízen? ha jól tudom, van a fürdő parkjában egy mammutfenyő. melyik részen van, nem tudja valaki? -
rétisün
veterán
válasz
Dark KillerX #5651 üzenetére
posta esetleg?
holnap délelőtt jó neked? ha mégis el akarsz jönni érte....
-
rétisün
veterán
válasz
Dark KillerX #5649 üzenetére
oké, 25k-ért viheted...akár ma....
-
rétisün
veterán
válasz
Dark KillerX #5647 üzenetére
25k? nem nagyon vagyok képben mostanság hardverekben....
-
rétisün
veterán
válasz
Dark KillerX #5644 üzenetére
30k...ahogy nézem az aprókat, nagyjából ilyen áron mennek a 4870-esek.
-
rétisün
veterán
nincs valakinél (zalaegerszegen, mert autóm nincs
) elfekvőben megunt lcd monitor (lehetőleg 1280x1024-es natív felbontással) ami ócccsóér eladna? vagy van olyan bolt, ahol kölcsönöznek ilyesmit?
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #5215 üzenetére
mintha valahol lenne egy yamaha hangkártyám elfekvőben, ha megfelel, utánanézek (bár asszem már csak holnap)
occsó vga nekem kell
-
rétisün
veterán
vennék pci-e videokártyát 10.000 ft-ig, (amolyan vésztartaléknak) zegi átvétellel.
-
rétisün
veterán
válasz
erhas01 #5059 üzenetére
nocsak....ekkora bicajos-élet van itt zegen? nem gondoltam volna. bár, inkább a bicajosok legyenek sokan, mint az autósok
szombat du.-ra egy zalalövői túra van már lefixálva, vasárnap sajna nem tudok délelőtt menni...(még csak egyszer mentem ilyen hosszút, igaz, akkor a tihanyi rév közbeiktatásával majdnem körbetekertük a balatont) de az útvonal jó, majd letekerem egyszer, üttörő becsszó
(csak a vasvári sáncot nem tudom, hogy hol van)
ja, meg sisakom sincsilyen túrákon meg gondolom azért illik sisakban megjelenni
szerk: most nézem, a szombati mindkét túrát te vezeted? az igen, gratula
-
rétisün
veterán
jár valaki a zalaszentiván-kemendollár-pókaszepetk útvonalon? kijavítgatták már az utat, vagy még mindig csak fel van marva?
-
rétisün
veterán
ha valaki iwiw-ezni akar, van egy fölös meghívóm.....
-
rétisün
veterán
továbbra is eladó a januári gigabyte 8800GT, és egy Marida Speeder Lite aluvilla, mattfekete színű, 28-as, v-fékes.
-
rétisün
veterán
valakinek esetleg egy januári gigabyte 8800gt? foramaxban vettem, asszem két év garanciával. a gyári hűtője is megvan, de én egy arctic cooling nvsilencerrel használtam, esetleg odaadom hozzá, ha kell. irányár 24k
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest