Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ledgeri #7628 üzenetére

Szia,

Rossz dátumot írtam 2001 helyett 2010 lett és ezután 13 alattinak titulált. Ezután pedig kötelezően személyit vagy kártyát kért, amit nem adtam meg, ezután 2 hétre felfüggesztették, majd utána 2 vagy 4-re törölték az email fiókot. Augusztus 18-n már fel volt függesztve - pontosabb dátumot nem tudok. Fontos adat nem volt rajta, mentve lett minden.

Igen, más nem volt hozzáadva. Márkafiókként volt a mail fiók alatt - még G+-ról konvertálva került oda, egyedül a végrendelkezés volt beállítva, de az a fiók nem kapott erről semmit, ez valószínűleg más folyamat. Én is így gondolnám logikusnak, ha a fő törlődik, akkor minden ami alatta van, ezért nem is foglalkoztam vele, főleg miután a csatorna ikont is eltűnt a 2 hét után.

Az fél percen belül érkező üzenet:
    We are unable to identify a violation of our Privacy Guidelines in the content you reported.
    majd copyright complaint-ot javasolnak, amihez pont most találtam leírást, bár ott leírás alapján egyesével kell a kifogásolt tartalmakat kérni, és e-aláírás vagy postázott? fizikai kellene.[link] Fiók zárásról nem írnak :(

[link]Ezen a felületen próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák