Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdekes jelenséggel van dolgom. Videokártyát váltottam. Régebben egy GTX 660-ast használtam, jelenleg GTX 950-et. Volt egy rövid köztes állapot a két kártya között, amikor egy AMD 6850 volt használatban.
Az új GTX 950-el beszerelésével egyidőben volt egy rendszer reinstall is, és azóta arra lettem figyelmes, hogy pl Google Chrome-ban HTML5 lejátszás helyett Flash lejátszás van. WTF! Firefoxban meg fordítva, Flash helyett HTML5.
De ez még nem is lenne baj, a probléma igazából az, hogy minden egyes videót 360p vagy 480p-ben játszik le alapértelmezetten, akár a Chrome-ról beszélünk (Flash), akár a Firefoxról (HTML5) ergo nekem kell külön manuálisan beállítani a felbontást a legnagyobbra, holott ezt korábban automatikusan tette.
Valami ötlet, hogy ez miért van, illetve, hogy tudom beállítani, hogy megint a videóhoz elérhető legmagasabb, de legalább 1080p-s felbontáson indítsa azonnal a videót?
Választ előre is köszönöm!
Üdv!
Aslan
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest