Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Deezer-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Próba hónapon vagyok és szeretném úgy használni kb. mint a Spotit. Vagyis a telefonon a saját appban indítani a lejátszást és a connectben kiválasztani min szeretném lejátszani. A Spotival ez tök jól működik, de a Deezer audio kimenet->deezer connect semmit nem dob fel a lehetőségek közül (R-N402D, YAS-306, LG TV).
-
tnp
csendes tag
Sziasztok!
Musicast ledobta a Tidalt. Nem enged beloginolni.
Mit lehet csinálni ilyenkor?
No s303.
Köszönöm! -
mobilizmo
addikt
válasz
Luigiano12 #112 üzenetére
-
Luigiano12
friss újonc
Sziasztok!
Láttam, hogy volt már ez a téma, de nem találtam megoldást.
Szóval, vettem egy használt wxad-10 -est.
A tidal és a net rádiók jól működnek, de a spotify nem látja a yamahát.
De ahol vettem, ott jól működött az is, az én telefonommal és spotifyommal.
Tehát csak a router más itthon, mint az eladónál.
Ezért gondolom hogy ott lehet a hiba, blokkolja, vagy ilyesmi, sajnos nem értek hozzá...
Tudnátok segíteni? -
steve24
aktív tag
Sziasztok! Yamaha Rn3030D nem tudom csatlakoztatni a Spotify-t eddig rendben volt, de a Yamaha musiccast frissült a telón, A yamaha alkalmazás rendben működik, lehet irányitani mindent, lejátsza a telón lévő zenéket, dea spotify keresztül nem kapcsolódik, pedig látja az erősitőt, rányok és kapcsolódik felirat villog, de egy idő után aba hagyja,
Máskor még kikapcsolt állapotban is csatlakozott a készülékhez,
újra telepítettem mindkét alkalmazást, csatlakoztattam de semmi
Mit tegyek? segítsetek... -
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Tud valaki véletlenszerű lejátszási lehetőségről NAS-on lévő (elég sok) zenéről? Nem akarok playlist-ket gyártani. NAS-on előadó/album szerkezetben van tárolva a zene. Mappákat sajnos nem lehet bedobni a queue-be.
-
s_henderson
csendes tag
Friss hír, hogy júniustól losslessre vált az Apple Music. Nemcsak 24bit/192kHz FLAC hanem Dolby Atmos is lesz. Van valami hír WXAD-10 esetén esetleges nativ Apple Music lejátszásról a jövőben?
-
mobilizmo
addikt
válasz
silver-pda #105 üzenetére
A MusicCast nem nyílt forráskódú, csak Yamaha termékeket tud wifi-n meghajtani az erősítő.
-
Alex91
félisten
válasz
silver-pda #105 üzenetére
Ez nem fog menni...
Az igen, hogy a Xiaomi-val iranyitod az erositot, vagy a Xiaomi szolni fog magaban is, erosito nelkul.
-
silver-pda
aktív tag
Lehet, hogy rosszul írtam.
Szóval adott egy Yamaha erősítő, ami tud MulticCast és talán ChromeCast is.
Azt olvastam, hogy együtt működik a Google Home termékekkel.
Ha vennék egy Xiaomi Mi Smart Speaker-t, akkor lehet, hogy wifin össze lehetne hozni az erősítővel? Ugyanis a Yamaha MusicCast hangszórók 70-80k-nál kezdődnek, azt nem vennék.
BT nem játszik, mert van pár fal, wifi viszont jól működik. -
Alex91
félisten
válasz
silver-pda #103 üzenetére
Akkor most mit is szeretnel...
-
silver-pda
aktív tag
Kérdés, hogy működne-e "Google Home"-s hangszóróval wifi-n a Yamaha erősítővel, ami tud MusicCast-ot.
-
egykori
őstag
válasz
mobilizmo #101 üzenetére
Előzőleg másik helyen egy Denon erősítőre kötve használtam a régebbi Mission 760i dobozkáimat, de most már a Yamahára vannak kötve.
Végül úgy döntöttem, lemondok erről a musiccastos ötletről és veszek egy polc alá szerelhető internetrádiót, ezzel meg fog oldódni a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest