Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
válasz
mobilizmo #101 üzenetére
Előzőleg másik helyen egy Denon erősítőre kötve használtam a régebbi Mission 760i dobozkáimat, de most már a Yamahára vannak kötve.
Végül úgy döntöttem, lemondok erről a musiccastos ötletről és veszek egy polc alá szerelhető internetrádiót, ezzel meg fog oldódni a kérdés.
-
egykori
őstag
válasz
mobilizmo #99 üzenetére
Nem vezérlek a telefonról semmit, mert még csak ismerkedem ezzel a MusicCasttal.
Az R-N402D-t négy éve vettem. Akkoriban különösen, de a mai napig is vezetékes párti vagyok, így annak idején a multiroom szolgáltatásban mindössze tartalék lehetőséget láttam. Ami akkor fontos volt, a wifi az internetrádió miatt, és azt hiszem, emiatt lett ez a típus. A nappaliban két jó kis JBL Studio 230 dobozom van, ez bőven jó társasházi környezetben.
Köszi neked is a segítséget.Alex91: Köszönöm a tanácsokat, segítséget, de azt hiszem, más megoldást keresek.
-
egykori
őstag
válasz
mobilizmo #93 üzenetére
Köszi az ajánlatokat. Miért csak a MusicCast kompatibilis hangszórókkal működne a kapcsolat? Az Alex91 fórumtárs általi gondolom, nem ilyen. Egyébként ennyit, amennyibe ezek kerülnek, nem áldoznék erre az ügyre. Te telefonról vezérled az R-N402-höz kapcsolt eszközöket? Azért kérdem, mert még semmilyen tapasztalatom sincs e téren.
Viszonylag sokat vagyunk a konyhában, az ebéd kivételével ott étkezünk, ott folyik nyilván a főzés, sütés. A rádióerősítőről tudnánk a zenéket, híreket, sőt, több internetes adót is hallgatni. Tehát, nem kell Hifi minőség, viszont, jó lenne minél jobban kihasználni a Yamaha adottságait. Szerintem, szuper készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest