- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Hát, én elhiszem neked, hogy nem sokkal jobb a 1080p. Bár némileg kételkedem, mert a felbontás sokkal nagyobb (1280 -> 1920, 720 -> 1080), de sajnos nem tudom ellenőrizni, lévén nincs akkora felbontású monitorom
. De valóban, a 720p már eléggé részletező tud lenni, soha rosszabbat
.
ui: Nehogy má' gondod legyen azzal a bika prociddal...Különben is, HD filmet nézni háttérben - luxus
.
Vagy újíts be: [link]
ui2: Látom, korán fekvős alkat vagy...Vagy éjjeli meló, talán?
[Szerkesztve] -
sexisrac
csendes tag
Speed(R) Köszi! Sajnálom de tul sokat nézel ki belölem!
Mondjuk ha Töszavakban leirnád milyen programal lépésenként,hogy csimáljam,az klasz lenne. Nézd mérgemben miután két rétegüre nem sikerült kiirni megpróbáltam Nero backltup mentést csinálni és itt szerencsémre kettévágja magátol a fájlt és felajánlja a két lemezre valo kiirást.Egy filmet sikerült kiirnimajd töröltem a gépröl a fájlt és visszaálitottam a mentést.Nem akartam hinni a szememnek de jó lett le is lehetett játszani rendesen.Na nem kellet sokáig örülnöm mert a következö mentés második lemezénél kb 1h irás után már kiirta hogy nem sikerült a mentés.Persze két lemez ugrott is,
Nem szeretnék kisérletezni sokat a 900 FT os DL lemezen,ahoz drága. Üdv
-
sexisrac
csendes tag
Speed(R) Tetszett mi!!!! Szerintem is király.Nekem laptopom van és rákötöm a 107 es plazmára és lejátszom.A 8GB MKV fálonál nincs semmi gondom és a kép leirhatatlanul gyönyörü
És csak egy MPC-ot használok lejátszonak.És a hangHÜÜÜ.Azt sajna csak sztereoban
élvezhetem mert a laptopomnak fülhalgato kimenete van.De ha vennék egy rendes gépet amin a hangkártyának van 7.1 kimenete és összekötném a 7.1 es erösitömmel
hát a MULTIPLEX bekaphatná.MKV Fájlt szeretnék DL DVD-re kiirni de nem megy.Tudsz segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 10
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EA Sports WRC '23
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest