Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Na addig addig 6.1, hogy lefrissítettem Én is.
Menete a következő volt:
Plex leállítás, de figyelmeztet is hogy nem kompatibilis az új rendszerrel!
1. Kivettem a pent, és lementettem a grub.cfg-t az adatok miatt.
2. Megcsináltam az új boot loadert, és a 6.0.2 grub.cfg file-ból kimásoltam a Vid, Pid, SN, MAC-et és beírtam az új grub.cfg-be. ( ugyan azt a pent használtam amit 6.0.2 alatt )
3. Visszaraktam a gépbe a pent.
4. A még futó 6.0.2 alatt rányomtam a frissítésre a vezérlőpult / frissítés és visszaállításnál. Letöltötte és rányomtam a telepítés most-ra. (a gépben már az új boot loader-el elkészített pen-el ).
5. Frissítés után a gép újraindult és bebootolt az új boot loader-ről, és működő 6.1 fogadott adatvesztés nélkül, minden eredeti beállításaimmal!
6. Frissítés 6.1 update 1-re
7. DSM újraindítás, és a rendszer naprakész!Plex indítása
Minden megy tovább. kb 10-15perces móka....
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Essejó