Aktív témák
-
Maladar
tag
Kipróbáltam , de sajna nem segített.
Néha egy két dolgot felismer, ha letörlöm az összes ismeretlen eszközt és nyomok egy hardw változások keresését akkor ha ezalatt pl a rákötött pda t ki be kapcsolgatom akkor van hogy észreveszi és ugyanez a flash drive-al is ha eközben dugom rá a csatlakozóra akkor van hogy észreveszi és akkor működik is, de utána ha lehúzom és újrafelteszem már nem vesz észre semmit. /Ha biososan a version1 et használom akkor természetesen ahogy rákötök valamit azonnal észreveszi/. :---((( Segítség !
[Szerkesztve] -
Maladar
tag
Sziasztok! Ha az alábbiban tudna valaki valamit, nagyon megköszönném. Hasonló témákat végigolvastam a fórumokban de ilyenre megoldást nem láttam.
A gond a köv: MSI k7n2 Delta ILSR alaplapon az usb 2 t nem tudom használni. Az alaplapon össz 6 db usb csatlakozó van, ha a biosban ver1 re teszem akkor ebből 3 rendesen működik, ha viszont ver 1+2 re akkor a 6 db ból 1 sem működik, a rádugott eszközöket észre sem veszi. WindowsXpSP1 van fönt, időközben rátettem az sp2 t is.
Az eszközkezelőben megjelennek dolgok de.. leírom:
USB vezérlők alatt a köv vannak
-Ismeretlen eszköz (ez 6 szor van egym alatt))
-Szabványos bővített PCI-USB állomásvezérlő
-Szabványos OpenHCD USB állomásvezérlő (2 szer van )
-USB gyökérhub (3 szor van)
ha letörlöm őket ugyanezek jönnek vissza. Ha csak az usb 1 re állítom a biost akkor
nincsenek ismeretlen eszközök, három csatlakozó rendesen működik.
Az MSI weboldalán csak 98 ,me driverek vannak, xp hez csak azt írja nézzem a microsoftnál. A win updattel még augusztusban amikor próbáltam ezzel valamit kezden,i feltettem egy frissítést (kb822603)-t (ez volt az msi cdn is de csak az angol winhez). Most lehet h lassan kellene az usb 2 t használni, és kevés is a 3 db port, ezért keresgéltem megint de semmi használhatót nem találtam.
Ha valaki tudna valmit ÍRJON ! Előre is köszönöm
Aktív témák
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest