- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Maladar
tag
Kipróbáltam , de sajna nem segített.
Néha egy két dolgot felismer, ha letörlöm az összes ismeretlen eszközt és nyomok egy hardw változások keresését akkor ha ezalatt pl a rákötött pda t ki be kapcsolgatom akkor van hogy észreveszi és ugyanez a flash drive-al is ha eközben dugom rá a csatlakozóra akkor van hogy észreveszi és akkor működik is, de utána ha lehúzom és újrafelteszem már nem vesz észre semmit. /Ha biososan a version1 et használom akkor természetesen ahogy rákötök valamit azonnal észreveszi/. :---((( Segítség !
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
Maladar
tag
Sziasztok! Ha az alábbiban tudna valaki valamit, nagyon megköszönném. Hasonló témákat végigolvastam a fórumokban de ilyenre megoldást nem láttam.
A gond a köv: MSI k7n2 Delta ILSR alaplapon az usb 2 t nem tudom használni. Az alaplapon össz 6 db usb csatlakozó van, ha a biosban ver1 re teszem akkor ebből 3 rendesen működik, ha viszont ver 1+2 re akkor a 6 db ból 1 sem működik, a rádugott eszközöket észre sem veszi. WindowsXpSP1 van fönt, időközben rátettem az sp2 t is.
Az eszközkezelőben megjelennek dolgok de.. leírom:
USB vezérlők alatt a köv vannak
-Ismeretlen eszköz (ez 6 szor van egym alatt))
-Szabványos bővített PCI-USB állomásvezérlő
-Szabványos OpenHCD USB állomásvezérlő (2 szer van )
-USB gyökérhub (3 szor van)
ha letörlöm őket ugyanezek jönnek vissza. Ha csak az usb 1 re állítom a biost akkor
nincsenek ismeretlen eszközök, három csatlakozó rendesen működik.
Az MSI weboldalán csak 98 ,me driverek vannak, xp hez csak azt írja nézzem a microsoftnál. A win updattel még augusztusban amikor próbáltam ezzel valamit kezden,i feltettem egy frissítést (kb822603)-t (ez volt az msi cdn is de csak az angol winhez). Most lehet h lassan kellene az usb 2 t használni, és kevés is a 3 db port, ezért keresgéltem megint de semmi használhatót nem találtam.
Ha valaki tudna valmit ÍRJON ! Előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest