- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz
_Volkovy_ #58 üzenetére
Nálam akkor szokott bontani,ha full leáramtalanítom a gépemet (elosztó),majd az első kapcsolódás után bontja a vonalat.Ilyenkor nekem a bridge,hibát jelez(Alert).Lekapcsolom a bridge-et,majd vissza és utánna minden megy rendesen.
Szerk.:
Milyen hálókártyával netezel?
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Továbbra se jó,3 óra alatt négyszer dobott le.
Helpmíí.. -
_Volkovy_
nagyúr
Olyan lehet,hogy az XP nem szereti azt a hálókártyát,amit az Axelero ad az ADSL bekötésekor?Nem hinném..
Szerezni se tudok máshonnan hálókarit.. -
Luxurka
tag
jaj! Én is hasonló dologgal küzdük, csak ISDN-en keresztül.
Kapcsolódik, megy, aztán disconnect.....
Biztos az Xp :( sz**
Help! -
warmaster
aktív tag
A Qos azt csinálja, hogy a sávszélesség egy részét fenntartja olyan esetekre, amikor stream-et töltesz le, pl netes rádióadót hallgatsz, hogy a stream folyamatos lehessen, amennyiben nem halgatsz rádiót, vagy nem nézel videót a netről, akkor fölöslegesen lefogja a sávszélességed egy részét, ergo le kell szedni.
-
szasza_xp
senior tag
válasz
_Volkovy_ #46 üzenetére
Öntsd le a konfigot benzinnel és gyújtsd fel :))
Na jó a szolgáltatód, biztos nem kavar be! Nem vagyok otthon az ADSL-ben (Kábelnet van :)) ), de a havernál szívtunk mint állat, valami konfigurációs fájlt kellett leszedni a fatáv oldaláról, azt felrakni közben átállítani valmi értéket és zoknis lábbal rugdossni a pc-t na akkor működött, szóval röhej! :DD
Szerintem jelentsd be a szolgáltatónál, hogy nem jó azt jöjjenek ki azt csinálják meg ! -
_Volkovy_
nagyúr
Bullshit.
Még mindig szar.Teljesen random csinálja:van,amikor 3 óráig is jó,meg van,amikor 10 percig..
Ötleteket,még.. -
_Volkovy_
nagyúr
Na annyit csináltam,hogy áttettem a hálókártyát egy másik pci slotba.Az XP szépen felismerte,felrakta a drivert hozzá.Eddig megy :C
Remélem tényleg ennyi volt a baja. -
eric
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #30 üzenetére
A microsoftnak van egy javítása azt kell letöltened, (WindowsXP-KB824146-x86-HUN) , ez megakadályozza az RPC-t+ valamilyen tűzfal, jó az ingyenes Zone Alarm is.Velem pontosan ugyanez történt, a vírost nem találod, mert bejön körülnéz, majd távozik, miközben leállítja a gépet.Egyébként ha a leállítási időalatt a parancssorba beírod: suthdown -a, akkor nem indítja újra a gépet. Bővebb infót találsz a virushirado.hu-n
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Tökéletesen állt,de átraktam másik slotba,testing..
-
_Volkovy_
nagyúr
Köszi a válaszokat.
Csak ott nem jó a konktakthibás csati feltételezés,hogy win98-al tökéletesen ment.Lehet hogy szerelés közben(amikor kivettem formázás előtt belőle a vinyót,és átmásoltam az enyémre)meglöktem a hálókártyát,és picit rosszul áll a slotban?Ezt most fogom megnézni.
A gyanúm az hogy az XP nem szereti a hálókártyát.. -
Out
addikt
A Qos-t nem erdemes letiltani, az csak jo ha van. Ahogy irta elottem egy kollega a net sebesseget optimalizalja es a savszelesseget tartja kordaban :D Ha jol tudom, ugyhogy biztos nem az okozza a gondot....
-
9CS
senior tag
QoS azthiszem egy kis net ''optimalizáló'' program ami a sávszélességre van (rossz:t) hatással. Nem emlékszem már rá pontosan. A RASPPOE nevű mókát én nem tenném fel Xp-re, ha megtetted az gáz lehet. (Axelero szerint is). Ahogy mondták előttem is állítsd be újra a DSL kapcsolatod, a Win varázsol is Neked eggyet, a hálózati beállításoknál.
-
Som@
őstag
válasz
_Volkovy_ #31 üzenetére
Azt nem tudom, de az utóbbi 2 hétben 3 ilyen esettel is volt dolgom.
Hálókártya csere minden esetben megoldotta a kérdést. :U
Ne kérdezd hogyan és miért? Ha van lehetőséged, prószáld ki! :P
Hja: és szerintem nézz másik víruskergető után. (Személyes ajánlatom: Norman, Nod32.) -
_Volkovy_
nagyúr
''The network cable is unplugged''
Már megint :O
Nektek hogy van beállítva? -
_Volkovy_
nagyúr
Még mindig szar..Átlag 30 percet bír ki.
Heeelp.. -
_Volkovy_
nagyúr
Megint disconnectelt.Kezdem unni.Ötleteket még,lécci..
-
L3zl13
nagyúr
QOS-t tiltsd le a hálózatnál. Hátha amiatt van.
-
_Volkovy_
nagyúr
Khm ma újra csinálta,de már csak egyszer.
De miért?:O
Hol nézelődjek? -
_Volkovy_
nagyúr
Na.A NAV2K4Pro nem talált semmit 2 napos vírusdefiníciókkal,ennek ellenére disconnectel a gép.
A MS-tól leszedtem a foltot,már csak valami removal tool hiányzik. -
crab
senior tag
Ha adsl-ed van akkor próbáldd meg ezt: [L]http://www.raspppoe.com/[/L]
Itt a ph-n is olvastam már, hogy megoldotta az ugyan ilyen jellegű problémát.
szerk.:akkor nem ez a baj...
blaster ellen: [L]http://www.webroot.com/services/msblastremover.exe[/L]
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Khm kijön az ablak,hogy egy perc múlva leáll..
Blaster.
Irtót tudtok ellene mondani?Lécci.. -
_Volkovy_
nagyúr
Vírus?!
2 órája telepítettem fel az egész rendszert,és az első amit felraktam a Norton Antivirus 2004 Pro volt,az első dolog a neten meg ennek a vírusadatbázis-frissítése.
Vírus nem lehet..
Más ötlet?
Driverekhez se nagyon nyúltam,az XP felismert mindent(régi gép..).
Más ötlet esetleg? -
_Volkovy_
nagyúr
Miért van az,hogy 15-20 percnél többet nem bír a gép neten,és disconnectel?Zsír új XP,SP1,minden szarság felrakva,és tízpercenként kiírja hogy ''Network cable unplugged'',majd bont..
Amíg 98SE volt a gépen,semmi baja nem volt,ment 1 napig is folyamatosan.
Ilyen jó lenne a nagy híres Windows XP Pro kutyapiszka edition,vagy én bénázok valamit?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AliExpress tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest