- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Egy javítással vagy frissítéssel lehet, hogy meg tudnád oldani, de ha a boot miatt össze is jön, nagy valószínüséggel megöli a linux boot részét...
Javaslom, hogy köss be egy másik vinyót (a mostanit kösd ki), telepíts rá egy ugyanolyan xp-t mint ami most van a vinyódon, majd utánna kösd vissza a mostani vinyód (erre csak biztonsági szükség van, én már néztem el ilyen esetben partíciót és küldtem másvilágra 40GB adatot), de továbbra is az új vinyóról boot-olj (ha lehet a boot progit hagyd ki a dologbó).
Itt jön az a rész, amit a szervízben vettünk észre: ha egy tökéletesen működő rendszer mellé felkötsz egy haldoklót, van esély rá, hogy helyrerántja. Ehhez az kell, hogy ne legyen túlságosan megsérülve az xp.
egy kicsit elszüggyögsz, oszt utánna leállítod, visszakötöd rendszernek a rendes vinyód és megpróbálod betölteni az xp-t... próba cseresznye
Egyébként: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest