- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Egy javítással vagy frissítéssel lehet, hogy meg tudnád oldani, de ha a boot miatt össze is jön, nagy valószínüséggel megöli a linux boot részét...
Javaslom, hogy köss be egy másik vinyót (a mostanit kösd ki), telepíts rá egy ugyanolyan xp-t mint ami most van a vinyódon, majd utánna kösd vissza a mostani vinyód (erre csak biztonsági szükség van, én már néztem el ilyen esetben partíciót és küldtem másvilágra 40GB adatot), de továbbra is az új vinyóról boot-olj (ha lehet a boot progit hagyd ki a dologbó).
Itt jön az a rész, amit a szervízben vettünk észre: ha egy tökéletesen működő rendszer mellé felkötsz egy haldoklót, van esély rá, hogy helyrerántja. Ehhez az kell, hogy ne legyen túlságosan megsérülve az xp.
egy kicsit elszüggyögsz, oszt utánna leállítod, visszakötöd rendszernek a rendes vinyód és megpróbálod betölteni az xp-t... próba cseresznye
Egyébként: Bővebben: link -
Petya25
őstag
Én arra gyanakszom, hogy a tápegységed nem földelt konnektorba dugtad és rövidzárat csinál a fülesed miközben bedugod. Ha kihúzod indul a gép?
-
Lolek
aktív tag
-
Protezis
őstag
Itt is feltehetted volna a kérdésedet: Bővebben: link
-
Levee
csendes tag
Szevasztok!
Felállás a következő, ASUS p4p800 alaplap (Ai !?),windows xp fut, radugom a fülhallgatót, a kép elmegy. Resetelek es nem indul el a windows, töltés elejénél elszáll a következő hibauzenettel (gondolom ismerős, kék képernyő):
unmountable_boot_volume
bla bla bla
utolsó sor: technikai informacio STOP 0x000000ED
Megprobaltam cd rol bootolni windowst, nem sikerult. GRUB boot loader van a gepen, mivel a windows mellett Linux is fel van telepitve.
Esetleg tegyem at 1 mukodo gepbe a winchestert es ott probaljam a Win CD rol javitani?
Segito valaszokat elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Revolut
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest