- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Naggyonszépen köszi a segítséged nagy király vagy barátom és nagyon rendes vagy!
-
X-COM
nagyúr
hát, ha a scheduled taskban az indítandó programhoz a rasdialt vetted fel megfelelő paraméterekkel, akkor elé kell biggyeszteni egy start /min utasítást is.
ha a cmd/bat megoldást válaszottad, akkor az a legegyszerűbb ha csinálsz egy parancsikont beállítod, hogy minimalizáltan induljon és ezt a parancsikont eteted meg az ütemezővel. -
stargazer
senior tag
meg tudtam csinálni sikerült és nagyon szépen köszönöm a segítséged!
azt nem tudod hogy hogyan lehetne megoldani hogy még a dos-prompt folyamat se látszódjon...? -
stargazer
senior tag
beírtam a parancssorba és: kiírta hogy connected to xy és command completed succesfully.
-
stargazer
senior tag
rasdial?
Ezt parancssorba beírva is kellene hogy valami eredményt lássak? Scheduled Tasks- nál meg csak progikat enged ha jól láttam. -
X-COM
nagyúr
ajánlom figyelmedbe a rasdial parancsot, ezt startup scriptbe, vagy a feladatütemezőbe beállítva elérheted amit szeretnél
-
stargazer
senior tag
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül hogy hogyan lehet azt beállítani (illetve hogy be lehet-e) hogy amikor bebootol a vindóz xp akkor automatikusan tárcsázzon a modem anélkül hogy én ezt látnám és létesítsen kapcsolatot? Tudjátok mintha egy szélessávú kapcsolat lenne mert azt tudom hogy így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest