- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
yoc
csendes tag
Tudjátok mit nincs szükségem a segítségetekre, megoldottam egyes-egyedül elengedett kézzel is. Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!:-)))))))))) Kurva ügyes vagyok!
-
yoc
csendes tag
Helló mindenki! Most lehet,hogy csodálkozni fogtok ,de én meglehetősen sötét vagyok ebben a témában! Letöltöttem ezt az Analogx proxy szervert most már csak az a kérdés mit és hogyan kell beállítani a hálózaton lévő gépeken és azon a gépen amelyiken a proxy van? És ráadásul ezt nekem úgy kellene elmagyarázni,hogy : Explorer-Eszközök-Internetbeállítások... stb. tehát szájbarágós stílusban!
Van valakinek erre ideje?? -
JaniS
senior tag
Közben megtaláltam, itt a link:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22024[/L] -
yoc
csendes tag
Helló mindenki!
Tegnap szereltem össze egy kis irodai hálózatot, mindegyik masina XP-vel fut Az egyik gépbe be van kötve az ADSL, a többiről is elérem a netet, de jó pár weblap nem jön (pld.: origo) Már azt is beállítottam, hogy engedélyezze az összes cookiet de akkor sem akar jönni! Mi a büdös *#{<@!%%=/ van?
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- LG V30 - vezércsel
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest