- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
yoc
csendes tag
Tudjátok mit nincs szükségem a segítségetekre, megoldottam egyes-egyedül elengedett kézzel is. Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!:-)))))))))) Kurva ügyes vagyok!
-
yoc
csendes tag
Helló mindenki! Most lehet,hogy csodálkozni fogtok ,de én meglehetősen sötét vagyok ebben a témában! Letöltöttem ezt az Analogx proxy szervert most már csak az a kérdés mit és hogyan kell beállítani a hálózaton lévő gépeken és azon a gépen amelyiken a proxy van? És ráadásul ezt nekem úgy kellene elmagyarázni,hogy : Explorer-Eszközök-Internetbeállítások... stb. tehát szájbarágós stílusban!
Van valakinek erre ideje?? -
yoc
csendes tag
Helló mindenki!
Tegnap szereltem össze egy kis irodai hálózatot, mindegyik masina XP-vel fut Az egyik gépbe be van kötve az ADSL, a többiről is elérem a netet, de jó pár weblap nem jön (pld.: origo) Már azt is beállítottam, hogy engedélyezze az összes cookiet de akkor sem akar jönni! Mi a büdös *#{<@!%%=/ van?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest