- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Ha az enyémre gondolsz akkor sajnos változtattak valamit és jelenleg küzdök vele. Más progival egyelőre csak a műsorcímeket tudom letölteni többé-kevésbé. Találtam egy json-os megoldást is, de egyelőre azzal is küzdök. Meg egyébként nem húzom le a teljest mert a portot használom főleg.
-
Atomantiii
addikt
Hozzáadtam a magyar.channels.xml-hez bár nekem sajnos nem működik az IPTV-s forrása.
-
Atomantiii
addikt
Max500-é is használható a port.hu-s forrásról, még dolgozok a csatornák összerendezésén, de alakul.
Csináltam egy bat fájlt, ami leszedi minden nap az epg-t még azt kéne kitalálni, hogy csomagolja be és töltse fel ftp-n a tárhelyemre, biztos meglehet oldalni valahogy.
Médiaklikkről vagy más weoboldalról azt nem tudja valaki hogyan lehet tv műsort legrabbelni? Arra is kódot kéne írni vagy létezik olyan program amivel lehetne?
Kerestem google-én és van több féle progi ami elvileg leszedi akár adatbázisba az adott oldal tartalmát de ha valaki tud olyat amivel működhetne megoszthatná velünk is. Már ha van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest