Hirdetés
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Elhalasztva a Galaxy S25 Edge piacra kerülése
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keshegy
csendes tag
válasz
marcus14 #4322 üzenetére
az olcsóbbakról az a tapasztalatom, hogy általában vagy túl savanyúra, vagy undorítóan édesre sikerülnek. akkor már rászánok egy kicsivel többet és megveszem én is inkább a redbullt. annak legalább meg van az a klasszikus tutti-frutti íze, amit szeretek, és egész biztos vagyok benne, hogy soha nem fognak kellemetlen meglepetések érni, míg mondjuk egy 100 forintos társát már öntöttem ki a lefolyóba, mert ihatatlan volt. és ugyan megvettem olcsóbban, de totál kidobott pénz volt az utolsó forintig. szerintem megéri igényesnek lenni.
-
Lop!N
tag
válasz
marcus14 #4076 üzenetére
Nekem ma a Tatanka nevezetűhöz volt szerencsém. Amilyen szép a doboz , olyan borsos az ára. 319ért vettem. De megérte. Neten utánaolvasva állítólag a legegészségtelenebb anyag benne a Nátriumbenzoát , azaz a tartósítószer. Nincs benne semmi E-s cucc... állítólag...
lényeg a lényeg , h nagyon különleges egyedi íze van , köszönhetően az alma-bisongrass ízesítésnek. Hidegen ajánlják... én is így fogyasztottam. Először egy Cseresznyés ízt érez az ember aztán teljesen más lesz belőle. Nem vmi erős az íze , nem is túl karakteres. De egyedi és felismerhető. Végre nem egy unalmas Tuttifrutti v Vegyesgyümölcs katvasz.10/9,5 az ára miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest