- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
Sziasztok kaptam tegnap pár finomságot de régóta nem foglalkoztam. Ezek a termékek milyen árban vannak itthon főleg a Rockstar érdekelne.
-
-
-
szállitó
senior tag
válasz Rastaman17 #54374 üzenetére
Nincs mit bárki vásárolhat de 3 árból a legnagyobbat fizeted elsőre vagy elkérik az adataid vagy regsztrálsz ás mondod benne vagy a gépben a bejáratnál vannak a lejárat közeli cuccok vagy az idényholmik, ünnep után.Ki lehet fogni 1kg kávét 999.- ért vagy extra drága csokikat gyümölcsléket milka árban. a legjobb vétel energiásbol 99.- ft rockstar volt illetve 0,33 San Benedetto Zöld tea 30.- ft ért (a szénsavasoknál azért már érzödik a lejárat közeli nincs annyi bubi benne de a gyümölcslé vagy az ice tea teljesen jó akinek az ár a lényeg.
-
szállitó
senior tag
válasz Rastaman17 #54355 üzenetére
Rockstar itthon is van a sixiben.
-
-
szállitó
senior tag
válasz DJ. Ru$y #54339 üzenetére
Én két hete vettem 72 t és akkor volt rá még kedvezmény. Változtatják folyamatosan a Mici tea eddig 12 től volt olcsóbb most 6 és 18 a kedvezmény. a 139.- valóban annyi a 24 db nál. Néha azért rendesen ledöbbennek hogy elírnak árakat vagy éppen mennyi kedvezmény van több darabnál.Egy hónapja 5 tálca volt a tuti kedvezmény még promos cuccokat is adtak ennyinél.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
24 db 139.- a 72 db nál 130.- környéke Kb mióta az iskolák bezártak ennyi és szerintem marad is eddig minimum 3 szór hosszabbították meg az akciós újságban. Múlt héten az adrenalin is akciós volt és a bomba is. A 0,6 os bomba meg most... Metro újságot láthatod az oldalukon...
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Az ilyen közeli lejárat nincs sose az újságba. Múltkor 999.- a 1 kg Bravos presszo vákúm csomagolt. Idénycsokik sincsenek benne az újságban mégis hegyekben áll karácsony meg húsvét után. Dobozos üdítő is van mindig 89-79-59.- de főleg cherry pepsi meg vaniliás coke illetve gyömbéres pepsi.
-
szállitó
senior tag
Sziasztok! Ez alapvetően csoki nasi nagykereskedés. Van szórólapjuk és Bp-Dunakeszi határán van a 2es út melleti ipari parkban ahol az Edigitálnak a raktárai (bal oldalt a Sixi jobb oldalt) magánszemélyként tudsz vásárolni és kártyával is fizethetsz a termékeknek 3 ára van nagyker kisker diszkont a honlapon a diszkont ár van fent a vásárlás menete bonyolult de segítenek áru kiadás 9-14 ig van ez nem valami jó de vannak akciós cuccok is ezt a számla készítésnél jelezni kell. Pl Sanbenedetto teát 88 forintért vettem Rockstart 169 ért új Halls rágót 119 ért.
-
szállitó
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy van itt valaki aki vásárolt már a sixi-ben?
Elvileg magánszemélynek is lehet de elég zagyva nekem a honlap meg a vásárlás menete bármilyen infot megköszönnék :-) -
szállitó
senior tag
Sziasztok, esetleg valaki látott valahol Skybaby-t akciósan?
199 ért sok 149 ért kell[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz mikromanus #50653 üzenetére
Szerintem meg folyamatosan megy felfelé az ár mint a kóla ára, már mindenhol az is alap 335.- és már nincs is két liter csak 1,75...
Utálom a "grammozást" pofátlan áremelés.
A második amit idén utáltam meg a Fekete Péntek nem is vettem semmit.
Ja tejberizs már csak 150 gramm 175 helyett és rányomják utána +25 gramm grátisz[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Sziasztok!
Ausztriába hol érdemes keresni valami finomságot a hazai lehetőségektől eltérőt?
Spar,Billa,Hofer?A hétvégén megyek...
Esetleg Rockstar hol van olcsón?
Válaszokat előre is köszönöm
-
szállitó
senior tag
válasz Laraxior #43594 üzenetére
https://www.billa.sk/StartPage/Start_Page/dd_bi_mainpage.aspx
http://www.coop.sk/
tudod megnézni az akciós újságokat
Billa kártyára van akció sajnos szlovák cim teloszám kell de meg tudod hackelni a regisztrációt és küldenek ideiglenes papír kártyát amit ki lehet nyomtatni elfogadják simán a Rockstar fél literes 1,29 de billa kártyával 20 cent engedményt adnak általában az árból
Baltoafarkas
Én kólát staropramen sört (0,42) Kelt 1,5 L (0,99) meg kólát rockstart hozok meg néha péksütiket veszek meg kedvec szájvizet mert itthon nem találok ott meg van amúgy drágaság van ott is de ami akciós ott 30-40% al leviszik nem 10-20 forintal mint itt amugy a kóla rendes ára ott 1,29 igaz 2 literes nem 1,75 ha nem kell pluszban benzinre költeni akkor megéri benézni még ha kártyával vásárolok és nem váltogatok pénzt akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz Laraxior #43594 üzenetére
Nem, Most a kóla 2 literes akciós 0.79 ért az 320 as euróval is számolva 252.- forintra jön ki
Szerencsére most van egy Barátnőm akinek Vámosmikolán van az anya ha megy látogatóba Párkány fele megyünk +12 km fúvar úgyhogy 2-3 hetente megyek és veszek mindig Rockstart egy párat meg általában kólát meg 1,5 Literes MTD.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz Zsírkrétamen #43423 üzenetére
Én a Lidl mögöttibe járok 2-3 hetente... 1.09-1.29 az ár Billas kártyával általában mindig olcsóbb havi akcióban
De van hogy Ipolyság esik útba ott is jó a Billa...
Az a Baj hogy csak 2 iz szokott lenni ritka hogy van több is...[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz takacsbotond #40611 üzenetére
Én ugyan így vagyok a sima e drink el néha szoktam venni Rockstart itt 230.- abból egy doboz pörget annyira mint a másikból 3 gondolom a taurin vagy más cuccok miatt.
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #40413 üzenetére
Már megírta Rusty Budapest Cédrus Piac hátsó Vietkong van még 4 féle 7Up és még egy két érdekesség.
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #40410 üzenetére
1 Kép többet ér 1000 szónál
Ez a narancs juice-os volt a 3 közül a legfinomabb van még sima 335 ös meg egy más színű dobozban de az is sima 299.- volt darabja mindnek.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #40406 üzenetére
-
szállitó
senior tag
Ma végre kipróbáltam egy Rockstart lemon lime ot nagyon ízlett... 250 ml 230.- pénz volt én
Tibii91 az almás Fanta nagyon ízlett a többi amit kóstoltam nagyon édes volt pl ananász
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Ja igazad van van ami olcsóbb de van ami drágább... inkább a választék tetszik meg vennék más motyókat is.+ Bemennék a Billa ba sima MTDért hoznák jó pár 1,5l est... most is akciós 212.- ft ra jön ki egy üveggel
albert8Hoznék kommersz piát is 1300.- ért 0,5l tömények elég jók (nem csak magamnak) meg vennék Üres lemezt is annál is a postát megtakarítom...[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Na még egy utolsó kép csodaországból:
-
szállitó
senior tag
Itt egy kép Kovy nak ha lusta végignézni a sok drink et...
Én is akarok ide járni
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #40036 üzenetére
Hát nem akartam írni de ha így előjött én 2* vettem 2* hánytam tőle nem bírja a pocim pedig az illata nagyon ott van.
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #40032 üzenetére
Nem tudlak komolyan venni aki annyi Körtés almás wattot iszik...
-
szállitó
senior tag
Lassan annyit nyafogtok hogy a kormány lemásolja a topikot az energia italellenes kampányához ha nem bírod ne igyál !!!
-
szállitó
senior tag
válasz callmeakos #39693 üzenetére
kifogyott a rücsinyomi
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #39675 üzenetére
Kiöntöttek 0,5L E Drinket csak szól hogy jó az neked
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #39635 üzenetére
Igen az a hivatalos szlovák fizetőeszköz
Szerintem 2*1,5L MTD ért nagyon jó ár a 370.-forint.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz Bjørgersson #39631 üzenetére
Itt ahova én járok csak a cigiboltban van ott 170.-
Köszi lehet ki kéne nézni párkányba... azt venni egy két finomságot
A szlovák Billa ba most akciós a 1,5 literes MTD 0,58/üveg illetve 2t kell venni multipack ba van
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Cédrus cigiboltba vettem 290.- pénz (drága) enyhe citrusos kicsit édes de finom elég jól felfrissített, 32/mg os
Színező anyag mentes külsőre víz tisztaságú.
Elvileg szlovák cucc Nimrod Performance s.r.o Komárno a forgalmazówww.pure-drink.com
Finom nekem ízlett de mivel drága nem veszek többet... Ha fel ennyibe menne akkor kedvenc lenne.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz Intruder2k5 #39372 üzenetére
Én ráérek bedobálni mert mindig nősténnyel megyek Auchanba az meg 5* annyi ideig vásárol mint én szoktam úgyhogy előremegy kapirgálni amíg én játszom az automatával ha már a
majmosgyümölcsösjátékgépet betiltották.[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz Intruder2k5 #39368 üzenetére
Vasas mennyit ad kilójáért? nem jobb automatába visszaváltani 2,5.-/db
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.