- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Mobil flották
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz UbeRsKillz #46046 üzenetére
Tudom, most látom nincsen a képen
Imádom az áfonyát, és gránátalmát is
És minden ami ilyen, legyen az tusfurdo bármi, jó azért azt nem iszom megCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
DJ. Ru$y
félisten
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mdani01 #46026 üzenetére
Igen, 3, de Zero legjobb tudomásom szerint soha nem volt ilyen pakkban. Classic, Alma, Szőlő, ez a három volt, karácsony körül dobták piacra.
kaskader
Xmas pack 2 éve volt, tavaly kiszórták a maradékot. Idén a 10 éves pakk volt, amiben a powerbank volt.N€T0X|N
Egy lejárati időt adhatnál, hogy melyik széria lehet ez. Én mondjuk mostanában csak Classicot ittam a felsoroltak közül meg Multisat, de azokon nem éreztem semmit. (A Wattnál volt ilyen széria a dinnyésnél, valami förtelmes íze volt egy szériának.)Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
válasz Bjørgersson #46028 üzenetére
Amit végül is mondani akartam, hogy 2-3 hete észrevettem egy elég nagy változást minőségben (ha másnak eddig se ízlett, gondolom nem is fogyasztotta folyamatosan). Ennyi idő alatt az ízlésem csak nem változott meg. De ki tudja.
Sent from my keyBoard
-
Bjørgersson
félisten
-
Üdv! Én Hell rajongó vagyok (haha), na szóval, azok ízét szeretem legjobban, classic vagy almás strong, keverve néha multivitaminnal... de mostanában olyan hányadék mindegyik, hogy elképesztő, pedig több helyen is veszem. Lehet, hogy csak azért fura, mert mintha alig lenne bennük szénsav (az almásat pont azért szerettem mert lágy, de most így már az is elég fos lett). Csak én érzem így vagy másnak/máshol is feltűnt?
Sent from my keyBoard
-
Jarod1
veterán
nem is tudtam hogy van 4 pakkos csomag Hellből
-
ToBeY
nagyúr
Vagy rég ittam rehabot,vagy az angol verzió citromosabb,savanykásabb mint a magyar.
De majd fogok venni egy magyart tesztnek valamikor. -
rsanyi20
tag
válasz UbeRsKillz #46009 üzenetére
Ezt már szeretem
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Én most cukormentes alatt az Ultra sorozatot értettem, amiből a fehér az alap, (de igen van kék is azt elfelejtettem ) Igen az íz miatt is lett a fehér ultra kiadva, hogy ne legyen "szinte" ugyan az mint a Sima monster csak cukormentesbe (kék) A kékkel nem lesz semmi, marad a boltokban 500ml-sként aztán elvan
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz callmeakos #46013 üzenetére
Szerintem a változatosság miatt, ki a francnak kellene egy sima Monster a sima Monster mellé csak cukormentesben, akkor a cukormentes legalább legyen más fajta.
Mikor csak 1-2 ital kap ilyen különbözőséget a többihez képest, mint most a 355-ös doboz, akkor így a leglogikusabb kiadni. -
callmeakos
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz callmeakos #46013 üzenetére
Az, minek nevet nem mondjuk ki?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
callmeakos
veterán
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Azért mert ugye mert a simák között a zöld az alap, a cukormentesek között pedig a fehér!
-
törölt tag
válasz UbeRsKillz #46009 üzenetére
És miért pont a sima meg a fehér lett 355?
-
UbeRsKillz
csendes újonc
ECHO, tőlem tudja az információt, én pedig biztos forrásból, minden amit leírt az úgy is lesz, Igen jönni fog a Hamiltonos Monster , és az Ultra Sunrise is előbbinek biztonsági okok miatt se dátumot se képet nem mondhatok és mutathatok, de hamarosan többet fogtok megtudni, a 355ml-sek elvileg bárokban, és ilyen helyeken lesznek, a 500ml-sek maradnak a boltokban, a Hamiltonosról még annyit hogy szerintem írtó szép doboza lett, igazi égköve lehet egy gyűjteménynek.+ A Rossis is maradni fog ahogy bejön a Hamiltonos Monster
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #90933760 #46006 üzenetére
Nem cserélnek valószínűleg semmit. Ez a két új kiszerelés bejött a többi mellé valószínűleg. De senki nem tud semmit ECHO is a 355-ösökön kívül minden mást csak feltételezéseken alapulva ír. Szóval közel sem biztos, de ilyesmik lehetnek, ha a LH teljesen global lesz és nem csak nagyobb piacok kapják meg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ECHO2235
aktív tag
akkor tehát
a 2db 355ml-s szörny
+ Ultra Sunrise
és akkor Lewis Hamilton Monster
hamarosan
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest