- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
válasz takacsbotond #18898 üzenetére
Meg a link gomb használatát
-
takacsbotond
őstag
válasz takacsbotond #18897 üzenetére
És persze, a képek, amiket mindig lehagyok:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1235928_577282359002955_1520166092_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/531928_577282405669617_828776389_n.jpg
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Kinek volt már szerencséje hozzá?
Szerintem finom kis ital, ízre teljesen a fantához hasonlít...
Mindjárt kiteszek róla egy tesztet!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
DJ. Ru$y
félisten
MOMOT beszerezve, de mindenhol REXAM-os SummerCool van...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
domager2
tag
Nos, ma reggel benéztem a Nagytétényi úti Lidlbe, még három karton Man of Steel taurinos energiaital van. Az íze a régebbi mixxed up-pal megegyező.
-
Jarod1
veterán
egész jó ez a Burn Berry...
-
skitzoo
senior tag
egy
kettő
Képpel illusztrálnám mennyi volt kb 2 éve. Ehez még jött vagy 50db. Sajnos már csak nehezen találok újjat."Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
domager2
tag
válasz lakisoft #18886 üzenetére
Itt van minden benne, több pesti lidliben vettem már, de érdekes mód nem a többi energiaitalnál van, hanem attól eltérő helyen (általában a korábbi promóciós dolgok pl. horvát, olasz, bajor cuccok környékén).
Néztem a vaterát, valaki 590 Ft-ért adta el
155 Ft, 0,04 % taurinnal Nemzetközi a doboza, ezért bízom benne, hogy a beltartalom is az.
Ez az ár adóoptimalizálásnál is több.
Amúgy most a lidliben a 0,355 L-es x-act dobozos 99 Ft. -
CoDWaW07
őstag
-
domager2
tag
Lidliben vettem 155 Ft-ért supermanes energiaitalt. Van benne taurin is.
-
callmeakos
veterán
válasz DJ. Ru$y #18855 üzenetére
Sajna amúgy nálunk is kifulladt ez a NGös Sugarfree HELL, csak Classic van már csak.
Viszont az élet jól kibabrált velem, mert mikor tegnap szóba hoztad levettem a polcról, de este az asztalomon hagytam. Másnap reggel anyum bejött rendetrakni, erre nem kidobta, az egyetlen darabot?
Kicsit hülyének néztem ki hogy egy HELLes dobozért úgy kiakadtam, de akkor semmi gond nem lenne ha lehetne még kapni de ígyAll→M8
-
horush
addikt
Megkóstoltam az Ipponokat, ízre meglepően jók ahhoz képest, amit vártam, de tényleg csak üdítők, annak viszont néha ihatóak.
-
Jarod1
veterán
Na ezt a csodát ma találtam
-
Bulitt
addikt
válasz energy4ever #18873 üzenetére
Minden cégnél előfordul ilyen. De ha folyamatosan majd ezzel a megjelenéssel fog érkezni, akkor is el rakom őket. Ha viszont csak valami kisebb okból átmenetileg ilyenek a dobozok, akkor főleg el kell rakni
-
Bulitt
addikt
válasz energy4ever #18871 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz energy4ever #18869 üzenetére
Ha az energiaital gyártó cég, egy dobozok gyártására szakosodott céggel szerződést köt, az vagy időtartamra, vagy darabszámra kötik. Szerinted, melyik gyártó csináltatna két céggel tök egyforma dobozt? Amelyik cég nem tudja az előírt kapacitást tartani, azt lecserélik majd. Lényegében szerintem beszállító csere történt.
Tehát amire ki akartam eddig is lyukadni, hogy senki sem kételkedett benne, hogy nem eredeti. Szimplán tudni szeretnénk, hogy ez így állandósult lesz, vagy csak egy kis széria sikerült ilyenre.
De ha az elméletem helyes, akkor más cég gyártja a dobozokat.
-
Bulitt
addikt
válasz energy4ever #18865 üzenetére
A HELL energiaitalok közül még csak ennél láttam eltérést az eredetihez képest. De ha csak annyi lenne, hogy a színskála eltolódott még érthető lenne a magyarázatod. De mi magyarázza meg a vonalkód piros hátterét, az erősebb vonalakat. Élesebb betűk, könnyebb olvasni. Ez nem csak szimpla nyomtatási hiba, mert kevés volt a festék.
Most nézem, hogy a zöldből is két féle van itthon Amit a boltba vettem, az világosabb mint az amit kaptam a nyereményjátékra
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Aki jár a Ronifelé az vegyen már 1-2-t nekem, kiperkálom, ha sérülésmentes. Ja és ha elárulja ki szerzett zöldet és honnan az is érdekel, csak nem találom itt fórumon már.
energy4ever
Jó helyre kerülnek a dobozaid[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
válasz Bulitt #18860 üzenetére
Igen, eredeti! Ilyen elofordul nemcsak ennel a Hellnel. Lattam ilyet mar mas gyartmanynal is, de hellbol a red gap sorozat volt vagy 3-4 fele szines!
Sot ami meg durvabb, hogy a red gap olyan volt, hogy az ital szine is eltert, pedig egy talcarol, egymas mellol vettem ki mind a 2-t! -
DJ. Ru$y
félisten
-
Bulitt
addikt
válasz DJ. Ru$y #18861 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés. Nem hiszem, hogy kicsi kínai emberkék másolnák az italt ( ), de az tény, hogy gyengébb ízű volt mint az eredeti. Hogy ez most a gyártó sorról lekerült utolsó darabok, vagy utánzatok nem tudom
Szerk.: Astoriánál a Roni ABC-be vettem
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #18854 üzenetére
Ez, pukkadjon meg az összes környékbeli, Spar, Tesco meg a többi. Nem az, hogy ilyen nincs náluk, hanem kb. 0 db cukormentes van, Sparban van a saját márkás borzadályukból... Brrr.
-
callmeakos
veterán
-
DJ. Ru$y
félisten
46 különböző Hell-es alu + 4 műanyag az már úgy elég jó lesz szerintem. Köszönöm a kollégáknak a közreműködést! Illetve érdekelne, hogy tud-e valaki szerezni abból a cukormentes Hellből, amelyiken valamilyen díj szerepel, mert az még mindig hiányzik...
-
ricsi081
tag
válasz takacsbotond #18849 üzenetére
Hol látsz zöld cocaine-t? &rew jól írta, csak piros, kék és fehér van.+fekete, de abban nem vagyok biztos, hogy ugyanaz a cég gyártja
-
törölt tag
válasz takacsbotond #18849 üzenetére
meg mertem volna eskudni h cocaine-bol csak piros feher es kek letezik
-
takacsbotond
őstag
válasz takacsbotond #18847 üzenetére
Hogy még pontosabbak legyünk a piros, és a zöld cocain érdekelne.
-
takacsbotond
őstag
-
Buster17
addikt
válasz callmeakos #18844 üzenetére
Marketing. Gyerekek azt hiszik, hogy energiaitalt isznak és megveszik/vetetik
-
Bulitt
addikt
válasz callmeakos #18842 üzenetére
Szénsavas üdítő és nem energiaital. Semmi olyan nincs benne ami energiaitallá tenné vagy annak része
-
Bulitt
addikt
-
törölt tag
csak nekem uj a CoD-os zold monsta? mintha mar lett volna itt, de keresovel sem talalom
-
takacsbotond
őstag
Ilyen elnevezhető cocainja nincs valakinek, cserélni?
-
Laraxior
titán
válasz DJ. Ru$y #18833 üzenetére
Oké, akkor a felénél vagyok
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #18831 üzenetére
Szégyellem, de az utolsó öt doboz az üresen érkezett ill. fog érkezni. Mihelyst lesz alkalmam megkóstolom
Utolsó rendelésem a British Store-ból ez volt: [link]
Azóta nem érkezett hozzájuk semmi érdemleges. Meg pénzem se maradt már ilyen buziságokra, mert most basztam rá az autómra 300k-t, úgyhogy év végéig már csak vegetálok üres dobozokkal.
Jó hobby, most megveszem egy vagyonért, fél év múlva meg kiszórom, mert nem férek majd el""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
albert8
veterán
válasz Laraxior #18830 üzenetére
Háát, szerintem pink rehabod és pl java original vagy kona capucciono nincs ott.
Egyébként honnan? Mondhattad volna, ha hozol...
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Laraxior
titán
válasz #90933760 #18829 üzenetére
Ez még hozzájön Ezzel a Rehabok kész, Javaból asszem maradt egy. Az ilyen beszerezhetetlen, éppen látott valaki belőle 1-1 darabok meg nem érdekelnek. Dub-ot még azért beszerzem, meg a Cuba Lime-ot.
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Már nem sok hiányzik
-
Laraxior
titán
válasz callmeakos #18825 üzenetére
Uhh.. pedig ez nekem nagyon adta, viszont a zöldalmás az nagyon nem.
-
Def26
félisten
Pozsonyba ezek érkeztek, (facebook).
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Cartev
csendes tag
Ezeket hoztam Ausztriából. Érdekes az ottani cukormentes energyk közül 1-2 egészen bejött, pedig nem vagyok oda értük.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
De király íze van ennek a 28 Black energiaitalnak.Ilyen savanykás trópusi És a színe piros! Nekem nagyon bejön végre nem egy tucat edrink!
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz energy4ever #18808 üzenetére
Szlovák Hellek mindenképpen, illetve a Hellekről érdekelne egy kép, hogy azokból mi van még meg, mert lehet hiányzik valami. Többit majd a kép után privátban!
-
Buster17
addikt
-
energy4ever
addikt
Ha kellene valakinek, valami, akkor 750ft/db, 5db vagy tobb db vasarlasa eseten, 500ft/db. Ami nagyon ritka, vagy tobb mint 500ml, az 750-200ft, de abbol keves van. Ha sokat vesz valaki, olcsobban adom.
-
albert8
veterán
válasz Buster17 #18804 üzenetére
Nekem a recoveryre és a sima dark knight-os rockstarra dobj egy árat kérlek.
Lara: Én majd elviszem ami nem kell, de csak, ha arra járok feléd.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Laraxior
titán
válasz Bulitt #18802 üzenetére
Ja, hogy neked nem a zöldalmás kell, hanem a zöld, almás
-
Buster17
addikt
Amíg a nagy gyűjtők kiválogatják maguknak az értéket utána már csak egyben vihető kezdő gyűjtőnek.
-
-
Laraxior
titán
válasz Bulitt #18800 üzenetére
Persze, hogy lehet, most pattintottam el a két Monstert.
Van nekem is 4 Rockstarom, ha kell odaadom. Csak azért vannak még a polcon, mert nincsen annyi Monsteres hogy kidobáljam őket""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest