- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
spanglee001 #353 üzenetére
Samsung nekem nagyjából minden tekintetben jobb. A legnagyobb probléma inkább az üzemidő. Amiben padlóra küldi a Xiaomi. Legalábbis az Active biztosan, és még bele is döngöli a földbe.
Szerk.:
Na meg jobban örülnék itt is inkább a Wear OS -nek...de ez van, ezt kell szeretni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
spanglee001 #350 üzenetére
Itt a link hozzá. Bár az változó, hogy éppen milyen kedvezmény van rá. Akkor ingyenes, 15 napos szállítással jött nekem, mert több cuccot is rendeltem. Most is van rá hasonló kondíció és egy pici kedvezmény.
Nem rossz cucc és ennyit szerintem megér úgy, hogy a gyári töltőt használhatom hozzá. Annyi fontos, hogy a gyári töltőt nehezebb beletenni, de ahogy a képen látszik annyira nem veszélyes. Mert egyébként bele lehet nyomni.
Összehasonlításként:
Samsung órához én Spigen -t vettem (az jóval drágább), ami kialakításban hasonló. Ott is a gyári töltőpadot kell beletenni. Azt azért jobb minőségnek tartom. Pl. tapadós az alja, és némileg stabilabb is, mint az egyéb kínai verziók.De ha ezt amúgy is rögzíteni szeretnéd, akkor tök mindegy. -
tlala
addikt
válasz
spanglee001 #348 üzenetére
Csak kíváncsi vagyok, hogy mi a probléma a zárt fémszíjnál a töltővel?
Nem lehet egyszerűen letenni az órát arccal lefelé, és rácuppantani a hátára a mágneses töltőt? Akadályozza a fémszíj? -
ρσгτσ
addikt
válasz
spanglee001 #348 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold bontatlan 1 év Apple jótállás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest