- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Predatorr #48 üzenetére
Már korábban is volt egy olyan tippem, hogy óra ill. a telefon beállításai valahogy rosszul szinkronizálnak (nem tudom mikor viszi át a beállításokat).
Akkor próbálkozok még vele, nekem tulajdonképpen tök mindegy, hogy hogyan, de kellene egy fix időzített időszak ahol nincs értesítés meg az RTW sem megy.
Meg az is jó lenne ha a frissítés óta megjelent x kalóriát elértem/y lépést megtettem zajkeltés is kikapcsolható lenne (erre sem jöttem még rá, hol lehetne).envidia
Az ilyen típusú óráknak pont a fitnesz funkció a lényege (ebbe beleértve, hogy az órával is tudsz fizetni). A kijelzője apró, hogy kicsit is hosszabb szöveget lehessen át lehessen látni rajta, a telefonálás kényelmetlen/macera vele. Ezeket inkább marketinges kiegészítésnek tekinteném, céljuk, hogy több vásárlót vonzanak be (speciális egyedi esetekben esetleg jó lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest