- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb1980
újonc
válasz
takacska #1612 üzenetére
Igen, így reseteltem. Egyébként külső netről kapcsolom a lápát, és élesítem a riasztót, meg mindent elérek. Élesíti a riasztót (switch-el is meg ha app-on rányomok akkor is), de nem reagál a mozgásra. Pedig a mozgásérzékelő folyamatosan nyomja a log-ban hogy mozgást regisztrál. Már mindent kipróbáltam. Először arra gondoltam, hogy az asszony telefonjában ugyanazzal a fiókkal voltam belépve, és benne maradhatott pár scene. De azokat is töröltem. Más ötletem nincs, kihúzom, majd pár hónap múlva bedugom, meg várok frissítést. Mérges vagyok rá.
-
tyielow
aktív tag
válasz
takacska #1311 üzenetére
ez engem is érdekelne, mert van 1-2 olyan fogyasztó, amit a süllyesztett készülékdobozból kéne vezérelni
ha ez valóban relé, akkor a kimeneti oldalon kapcsolt terhelés elvileg potenciálfüggetlen és akkor tudsz 24 V-ot kapcsolni
az a kapcsolási rajz... nekem nem egyértelmű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest