- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
farkas26 #4940 üzenetére
Én nem tennék. Szerintem ebbe nem jó.
Amibe olaj való az ez, most épp akciós : [link]
Shipping: Free shipping to Hungary via Banggood Express
Ingyenes postával vám-sarc mentesen érkezik 5-15 nap alatt.Nekem ma jött egy 40 dolláros cucc, ExpressOne hozta, holnap pedig DPD hoz egy 45 dolláros cuccot mindkettő Banggood Express szállítás ...biztonságos és egész gyors.
Picit olcsóbb pedig ez , ebben is való olaj : [link]
Shipping: US$1.32to Hungary via Banggood Express -
humigabi
aktív tag
válasz
farkas26 #4834 üzenetére
Szia!
Ablakérzékelőm nincs, de biztosan azt is jól be lehet állítani a MI Home-ban. Viszont Mop Pro porszívó és légtisztító, illetve hőmérséklet páratartalom érzékelő és párásító össze van hangolva és tökéletesen működik. Porszívózás indul, bekapcsol a légtisztító, leállásnál kikapcsol. Párásítót pedig az érzékelő vezérli, ami több méterre van a készüléktől, így a szoba levegőjének valós páratartalmát figyeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest