- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
válasz
gahor72 #4814 üzenetére
Köszi szépen én speciel 3.2.34. orosz verzióval probálkoztam a lámpa látszik is benne, de a LAN controlt nem lehet enabledre állítani benne. Próbálkozom az általad említett verziószámmal hátha... A yeelight integráció megvan azzal használom az xiaomi led essential izzókat.
ui:yeelight 3.2.59 el is ugyanaz a helyzet nem engeti a LAN controlt enabledre állítani inaktív a fül
-
válasz
gahor72 #4684 üzenetére
Igen, de sajnos a sérülékenyebb fajta. Három, a lap síkjára merőlegesen kiálló vékonyka pöcök süllyed bele egy-egy szűkülő résbe. Nem igazán tudom, hol érdemes és biztonságos reszelgetni, ráadásul érzésre valahogy az egész nagyon passzentos.
Legközelebb teszek oda egy kis szilikonzsírt, hátha nem árt...
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest