- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
corvin1984 #7009 üzenetére
Pont kérdezni akartam, nálam minden időzítés elmászott. Teljesen meglepődtem rajta, elég béna
-
user12
őstag
válasz
corvin1984 #7006 üzenetére
Magával a schedulinggal sose volt bajom. Egy ideig a nyári/téli időszámításkor kellett átállítgatni mindent, mert úgy tünt, hogy ezt nem kezeli az app, de most már ezt is megoldották.
Nem tudom milyen szerverre vagyok kapcsolódva, iOS-on van az app, Hungary-ra van állítva a location. -
Real_Necro
veterán
válasz
corvin1984 #5385 üzenetére
Ilyennel még nem, 4 ilyen kamerám van, ebből az egyik gyorsan merül ha rögzítenie is kell. Más gond nem volt.
-
nfer
tag
válasz
corvin1984 #5275 üzenetére
Valószínűleg akkumulátor csere a megoldás.
-
Nono76
tag
válasz
corvin1984 #5227 üzenetére
Home Surveillance aktiválva van a kamerára? Anélkül nem jön az értesítés.
-
Real_Necro
veterán
válasz
corvin1984 #5153 üzenetére
P20-al nekem megy kínai szerveren.
-
DaDa
senior tag
válasz
corvin1984 #5143 üzenetére
Én pont ezért vetettem el a powerbankot. Lehet, persze, hogy a mai bankok nem melegszenek. Le kell tesztelni, ha nem forrósodik szerintem bírná. Amit linkeltem szünetmentes is eléggé forrósodik de mivel én nem 0-24 ben használom csak ha napokig elmegyek itthonról így nem zavar. Majd ha kell 0-24ben akkor beruházok egy jobb ups-re.
-
DaDa
senior tag
válasz
corvin1984 #5140 üzenetére
Nekem viszonylag közel vannak egymashoz ezek így valóban megoldható, ha szétszórtan van akkor jó a power bank is.
-
DaDa
senior tag
válasz
corvin1984 #5138 üzenetére
Én egy ilyet vettem erre a célra link. Erre megy a router, a központi GW és a webkamera. Így ha csak a villanyt vágják el vagy lenyomjak az órát akkor még jó 15-20 percig ez jelez. A netre sajnos még nem ruháztam be. Ahhoz ugye kéne(legjobb megoldás) egy olyan router amibe sim kártyát is tudok rakni vagy USB-s sticket, amire magától átvált és akkor kéne egy net kártya külön. De mivel ez nem 5 Ft, egyelőre marad a villany védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest