- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
2 fajta rezgés erősség van az órában, egy erősebb meg egy gyengébb, nálam a gyengébb is sok...de úgy láttam mintha fentebb is említenék ezt a gondot....
A pulzust betudom én is ennek, hogy nem illeszkedik talán rendesen, csak azt nem értem a 7 akkor miért mért pontosan
na mind1, ezt még el tudom engedni....
ennyi pénzért (én 23ért vettem) nem rossz ez az óra, csak vannak gyerekbetegségeiMeg az is fura, hogy nem jött rá szinte semmi frissítés eddig mióta megvan pár hónapja
-
MR ME
aktív tag
én ezt még elnézném, de a rezgés erőssége miatt komolyan elgondolkoztam a váltáson, ha több értesítés jön egymás után úgy érzem, mintha a karomon lenne egy rotációs kapa....
számomra a 7-hez képest ez az óra kicsit csalódás, gyorsabb oké, talán több funkció van benne oké, de nekem pl, bár ez lehet, hogy az én nagyon vékony csukló méretem miatt van, de 10 perces pulzus mérés mellett néha bedob random olyan fals méréseket, ami komplett baromság (az én átlagosan 80-90es pulzusom mellett néha mér 55!-t meg ilyeneket), ezzel viszont el is bassza a napi átlag pulzus számot, tehát vhol funkcióját vesztette nálam ezzel a dolog.
a 7 tökéletesen mért ehhez képest, nem voltak benne ilyen bugok, csak azért cseréltem le, mert meghalta magát szegény....
és a lekerekített szélek is sokkal jobban bejött, mint a mostani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest