- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
susa03
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5391 üzenetére
Ez sajnos már mind megvolt. Volte-t nem is használom.
-
susa03
csendes tag
Sziasztok, két napja kb használhatatlan a telefon telefonálásra. A probléma a következő:
HA én hívok valakit, kicsöngeni kicsöng de olyan mintha átirányítanák a hívást, többször is megszakad és kb 4-5x kell hívjam mire felveszi. (mindegy kit hívok, mindegy, hogy a torony mellett, városban vagy falun, ha egymás mellett van a telefonom és a hívott telefon akkor is csak min 4. próbálkozásra csöng ki) Aztán, ha sikerül elérnem a hívottat szakadozva hallom, mintha nem lenne térerő és ő egyáltalán nem hall. HA engem hívnak akkor ötből kétszer tisztán hallanak de én szakadozva vagy sehogy sem hallom a hívó felet. Többször is visszaállítottam a telefont, kipróbáltam több simmel torony mellől, toronytól 3-4 km-re próbáltam a hívást(nagyvárosban/falun) és a helyzet változatlan. Ezt megelőzően folyamatos kisebb-nagyobb softwares gliccsek jelentek meg. Hol a tárcsázó, hol a luncher állt le. Többször lefagyott, bluetooth hol működött hol nem. Hetente mindig újra indítom stb... Találkozott-e már valaki hasonlóval? Természetesen minden gyári, két kártyával használom, nincs "mókolva", alig használok rajta alkalmazást, csak netflix facebook navigáció bankolás stb Próbáltam az összes szolgáltató simjeivel cserélgetve rakosgatva 1. vagy 2. vagy mindekttő simhelyre de semmi.Köszönöm!
-
susa03
csendes tag
válasz
trebrona #4879 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Sajnos kavarodás volt mert 2 ügyfélszolgálatost is felhívtam a telekomtól de azt se tudták miről van szó... Én is úgy tudtam, hogy fizikai sim a plusz sim de ők csak azt hajtogatták, hogy nem meg kössek vezetékes internet csomagot.. Olyan helyen ahol pont azért van mobil netem mert más lehetőség nincs...
-
susa03
csendes tag
Sziasztok van aki használ telekomos multi sim-et a Redmin Note 9 Projában?
A fizikai sim-et szeretném wifi-s 4g-s routerben használni, a telefonban pedig multi-sim-et. Egyáltalán tudja-e ezt a telefon? Van itt valaki hasonló cipőben? Hogyan lehet beállítani? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest