- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Egyrészt szerintem nem nagyon van más választásod, ha rentábilisan akarod megúszni a dolgot, másrészt meg ha kínából nem lehet echte kínai, ráadásul china version telefonhoz eredeti kijelzőt venni, akkor sehonnan sem lehet. B terv, hogy felkeresed a xiaomi szervízt és kérsz egy árajánlatot..
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
Nem az én note4-embe, hanem az asszony 4A-jába, és egy másik 4A-ba is cserélt már kijelzőt a kollégám. Mi aliról rendelünk, mindkettő kijelző rendben van, hibátlan, kiválóan illeszkedik, könnyű volt beszerelni stb. Tuti van note4-hez is. Alin bármit rendelsz, állítsd a találati listát a vásárlások számának sorrendjébe, és a tetejéből válassz, így nem szokott gond lenni (mindent így rendelek onnan). Fontos, hogy lehet kijelző üveget is venni külön, keret nélkül (csak az üveg meg a szalagkábel) NE vegyél olyat! Kerettel együtt vedd a komplett kijelzőt, mert az üveget az lcd-től elválasztani gyakorlatilag lehetetlen.
Már csak azért is az alit javaslom, mert ebay-jel beszopta már párszor a kolléga, és ott alkudozhatsz a paypallal, alin SOKKAL nagyobb biztonság van, ott ha nem jön meg időben a cucc, vagy sérült, vagy hibás, akkor fotó/videó alapján az alitól sokkal könnyebben és hamarabb visszajön a lóvéd.Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
crok
Topikgazda
Nem'tom, ez egyrészt a Qualcomm-os topikja (jó, tudom, az MTK-sé meg gyak. halott) de a telefonod meg bőven 3 éves múlt (a Qualcomm-os épp most töltötte a 3-at), nem tudom mennyire lesznek még jó minőségűek a piacon :\ Debrecenben egy sima edzett üveget se egyszerű találni, mert "régi". Hátha majd a többiek, de mondom, itt Qualcomm-os SoC-os telefonnal rendelkezők vannak.
-
crok
Topikgazda
Pontosan mik mit csinálnak? Ha egy app wakelock-ot kér (tehát mondjuk úgy akar működni hogy a képernyő zárt / sötét) de ezt utána ha végzett akkor nem oldja fel akkor a telefonod merül mint balta a Balatonban mert nem tud aludni, nem tud a legkisebb energiafelhasználású állapotba lemenni. A forrósodás is lehetett akár egy ilyen app is ami pörgette a processzort ha kell ha nem, nem is olyan régen egy csomó bitcoin bányász kis kód került egy csomó gagyi app-ba pl. De lehet az akkud is rossz és konkrétan az forrósodik akkor nagyon figyelj oda mert a Li-Ion akku ha gyullad azt nem oltod el szinte sehogy..
-
crok
Topikgazda
Ettől még lehetnek rosszul megírva az appok és van, hogy nem engednek el wakelock-ot vagy egyszerűen sokat keres a rádió chip mert rossz a térerő a beállított preferált hálózatnak.
Logout blogom -> F3 / keresés -> "nem alszik a telefon" -> ha nem a Battery Historian-t választod akkor a Better Battery Stat gyosan eredményt hozhat (egy kis adb kell mellé csak de le van írva minden).
-
kmarci25
veterán
Az ilyesmit szerintem az itteniek 80%-a rendeli. Ha mindenképpen boltit akarsz, akkor szerintem tökmindegy, bemész egy műszaki boltba és leveszel egyet a polcról. Én mégis javasolnám, hogy rendelj aliexpress-ről keresd a blitzwolf vagy a ugreen márkát, minőségi töltőfejeik, kábeleik vannak, onnan rendeltem már én is jópárat.
Szerk.: bocs a dupláért, figyelmetlen voltam.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest