- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
sakraphad #18341 üzenetére
Ez így van. A dev ROM-ok BETA-k, anevükben is benne van. Aki developer ROM-ot használ, az vállalja, a hetenkénti frissítgetést (nem muszáj, csak egy lehetőség) úgy érzem nekem az a ~10 perc nem nagy érvégés a friss rendszerért.
A nyafogást sem vágom, hisz mióta dev-re álltam, semmi - értsd |0|, NULL - olyan hibával találkoztam, amiért megy a siránkozás. Az akkuidőm fenomenális, a telefon sebességén egyáltalán nem érződik, hogy hova is van pozícionálva.(#18346) z123456z:
Kell hozzá app, a MiBand papírkájában van egy QR-kód az visz az app-hoz (MiFit) A párosítás simán ment, nálam ~1-2 perc alatt megvolt. Az app magyar nyelvű, nem kell PhD fokozat a használathoz/beállításhoz. -
vadkörte
addikt
válasz
borzosmorzi #18314 üzenetére
Tudom. De ha Nálatok ennyire bugzós a global/globan dev, miért nem próbáltok szerencsét az eu dev-vel, vagy a MIUIHU-val?
-
vadkörte
addikt
válasz
borzosmorzi #18306 üzenetére
Kezdem rosszul érezni magam. Az említett hibák közül eddig nem jött elő semmi. Biztosan nálam van a hiba...
Egyébként eu dev, jelenleg 17.12.1-es. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
válasz
Termi92 #17329 üzenetére
Ugyanott van az eu dev-ben is. Amikor írtam nem működött. Most kipróbálva működik.
A biometrikus azonosítást - ujjlenyomat - nem a gyorsasága, inkább a biztonságossága miatt használom. Bár ez is oldható, ha kiverik belőlem a PIN-t, vagy levágják az ujjaim.(#17334) HB1977:
Keresd meg a MIUI és a RAM optimalizációt és kapcsold ki, lock-old az app-ot. Google PlayZene app nem akad, nem zár be. MIUI gyári sem akad és az sem zár be. -
vadkörte
addikt
válasz
juve600 #17221 üzenetére
Kb. október közepe óta MIUI 9, Eu dev. (jelenleg a 7.11.16)
Ezzel az általad is írt kijelző alvás idejének állíthatatlansága az egyetlen kellemetlenségem. De mivel évek óta - gyakorlatilag 2001 óta, mióta van mobilom - 30s-re állítom, nem nagyon érdekel a "probléma".A hangminősége kiválló, olyan, mint ha mellettem állna a másik fél. A kihangosító már-már túl hangos. (érdekes, hogy nálam crok audio mod-ja ellenkező hatást váltott ki, a kihangosító lényegében "elnémult")
-
vadkörte
addikt
Az EUStock-tól vettem, a gyári rendszerrel - global stable - minden általam használt funkció kifogástalanul működött. A topik egyes tagjai által hivatkozott problémák nem jöttek elő. Hangminőségbeli problémák - másik fél nem hallott rendesen - akkor jött elő, amikor hülyén tartottam a telefont.
-
vadkörte
addikt
válasz
MrVinyl #16401 üzenetére
Persze.
Az azon használt GMail fiókkal bejelentkezel a Redmi-n és a Google Play Store-ban lévő nem telepített app-ok listáján lévő programokat feltelepíted rá. Elképzelhető, hogy lesz, ami nem lesz komatibilis.Vagy kiexportálod a telepítő apk file-okat - pl. Total Commander (androidos TC-vel, nem PC-n
) vagy Titanium BackUp-pal - átmásolod a telefonra, engedélyezed az ismeretlen forrából való telepítést és telepíted őket.
(#16403) bollokcs80:
Igen, péntekenként. Vagy letöltöd az oldalukról - a mido kódnevű telefont keresd - vagy vársz az OTA-ra.(#16360) KamuMazsola:
Évek óta MIUI-t használok. Semmivel sem kényelmetlenebb ez a MIUI, mint a v5/6/7/8 volt. Olyan Isten nincs, hogy átmenjek más ROM-ra, még a kiváncsiság kedvéért sem.(#16400) z0d1@Ku$:
A tárcsászási hangminőség olyan amilyen. Ez szerintem függ a hálózattól is. Ez nálam leginkább kihangosítónál jelentkezik. A beszédhanggal nincs problémám. -
-
vadkörte
addikt
válasz
juve600 #16177 üzenetére
Igen, ki van lőve crok mod-ja miatt. EU Dev 7.11.2 v2, de előtte sem jelentkezett semmi említésre méltó probléma (nem mondom, hogy nincs, csak én nem tapasztaltam)
(#16180) apszi:
Amennyiben normális hálózati lefedettség van - 200m mélyen egy kihalt bányában tuti nincs - nem tapasztalam hanghívásbeli problémát. Olyan a hangminőség, mintha a másik fél mellettem állna. A másik oldalról sem jött eddig panasz, hogy nem értenek/hallanak.
VoLTE-t kikapcsoltam és én fixen 2G-n használom a telefont. (adatkapcsolat csak ha nagyon kell, illetve Wi-Fi) Adatkapcsolat idejére 3G/4G-re váltok.Nicsak. Most vettem észre, hogy őstagból PH! addikt lettem...
-
vadkörte
addikt
válasz
juve600 #16172 üzenetére
A Wi-Fi jelerősséggel semmi problémám. Olyan helyen is van 3-3,5 csíknyi jel, ahol kolléga S7-esével is csak 1-2 csík van.
Adatátvitellel sem volt eddig gondom, pedig, van, hogy gigákat mozgatok wifin. Az általam használt wifik viszont "csak" 2,4GHz-esek.
A zenelejátszóról nem tudok érdemben nyilatkozni, ritkán használom. Amikor próbáltam - még global stable-en - akkor működött.
A kihangosító tutul, mint a fiaszamár! Inkább az a problémám, hogy nem tudom eléggé lehalkítani.
Az zenei hangminőség echte. Piston3-mal szép telt a hangja.A legrfissebb EU Dev ROM van MIUI-val, gyári kernellel.
-
vadkörte
addikt
válasz
juve600 #16165 üzenetére
Ne általánosíts kérlek!
Igaz ami igaz, mióta megvan - lassan 3 hónapja - a töltésen és a - EU dev óta - hetenkénti (ha akarom) frissítésen kívül nyűggel, bug-gal nem találkoztam. Elismerem most én is általánosítottam és a hiba biztosan nálam van...(#16168) kelly416:
Ezt sokan képtelenek felfogni. Sokáig én is ilyen voltam. -
vadkörte
addikt
válasz
nagyra #16152 üzenetére
Mi ez a bug DND móddal? Én még a Redmi 1S beállításaiból élek, azt mentettem át ide. Mióta átköltöztem nem foglalkoztam vele, magától átvált a megadott időpontokban. Eddig azt sem tudtam, hol kell beállítani... Most kerestem rá, hogy olvastam a hsz-od.
(#16157) gallimi:
Ha OTA-n frissül, akkor igen. Ha nem szeretnéd, akkor csak töltesd le vele a frissítést és TWRP-ben telepítsd azt is, meg még amit kell. Pl. Magisk a rootoláshoz, ha azt használod. Én egy fórumtárs leírása alapján szoktam frissíteni. Cirka 5-10 perc alatt megvan az egész.
TWPR-ben elindítod -> wipe dalwik/art+cache+system* -> install update+wipe dalwik/art -> install magisk+wipe dalwik/art -> system reboot -> vár/örül...*:
Fontos, hogy csak a systemet wipe-old, így megmaradnak a beállításaid, a használt programjaid. -
vadkörte
addikt
Az, hogy egy MA!-s teszben az egyik különösen ajánlott plecsnit kapott, a másik meg nem, a való életpen a lőtéri kutyát sem érdekli.
A két telefon hw-e lényegében megegyezik, a környezete más. Az A1-en Android One - lényegében "meztelen" stock droid - fut, a Note 4-en a Xiaomi saját felülete a MIUI.
Én spec agyhúgykövet kapnék a stock droid-tól.A 3/32 <> 4/64 kérdés akkor válik fontossá, ha tudod, hogy sok cuccot akarsz tárolni a telefonon és KELL a 2 SIM. Ha megvagy nélküle és/vagy helyette SD-t teszel bele, akkor mindegy. Lehet, hogy helixP szavaival élve a 4/65 időtállób. Én 2/8 és 1/8-ról jövök (Huawei Ascend G700 és Xiaomi Redmi 1S) Nem igazán érzem kevésnek a 3/32-t... Pláne, hogy amikor vettem nem volt még előrendelhető státuszban sem 4/64.
-
vadkörte
addikt
válasz
bollokcs80 #16067 üzenetére
ADB driver telepítve van a gépre amin próbálkozol?
-
vadkörte
addikt
válasz
juve600 #16015 üzenetére
Letöltöttem, majd telepítem, ha ráérek...
Igazából miért is nem jó? Amúgy elhiszem, hogy azok a hibák előjönnek, amire panaszkodtok, csak vagyunk páran - köztük én is - akik csak kummogunk, mivel még csak hasonlóval sem találkoztunk. Ettől függetlenül persze elhiszem, hogy vannak... -
vadkörte
addikt
válasz
bollokcs80 #16013 üzenetére
-
vadkörte
addikt
Kicsit rendszeridegen, de ki tudja...
Bocs, nem bírtam kihagyni
-
vadkörte
addikt
válasz
csattila01 #15719 üzenetére
Képes. Viszont ha OTA-n frissíted, lecseréli a TWRP-t.
(#15720) Rickeffe:
Beállítások/A telefonról/Legelső sor. Egyébként meg helixP #15721 -
vadkörte
addikt
válasz
kelly416 #15615 üzenetére
Most komolyan. Hogy lehet valaki annyira 1 bites, hogy szinte szóról szóra ugyanazt adja elő az A1 topikban hibaként, amit itt is felrótt a Note4-nek??? Amúgy, ha jól emlékszem, megboldogult topiktársunk itt polírozta rendesen az A1-et...
Egy idő után a hsz-ait automatikusan átléptem. -
vadkörte
addikt
válasz
x1port #15592 üzenetére
Próbáld meg újrapartícionálni és leformázni egy másik eszközön - célszerűen PC/laptop - ha lehet Linux-on a Gparted-del. Windows-zal is lehet próbálkozni, pl a MiniTool Partition Wizard-dal.
Volt, hogy a sérült FAT táblájú SD-t a Win nem kezelte, de egy linux igen. A mai napig működik az a döglött kártya. -
-
vadkörte
addikt
Nem Ali. Alira nem tudok regisztrálni
a telefonos résznél elakad az SMS a térerőben. E-bay. 1 nappal csúsztam ki a 30 napból. Külföldön voltam és nem tudtam ránézni a fiókomra. Ez van, buktam ~4.500 Ft-ot...
Inkább az bosszant, hogy háromból három csomagom veszett el. Lassan már nem merek külfölről rendelni. -
vadkörte
addikt
válasz
Graphics #15426 üzenetére
"Bezzeg a Xiaomi hátizsákom még mindig nem ért ide"
Nyugi. Nekem az elmúlt két hónapban három csomagból három tűnt el...Kettőnél talán vissza tudom szerezni a pénzem, a harmadiknál - napelemes powerbank - nem, mert az eladó már nem is válaszol a leveleimre. Poén, hogy nem is a saját cuccaim voltak, hanem megbízásból vettem.
A tok egyébként elég pofás, bár ezt a fajtát nem kedvelem.
-
vadkörte
addikt
válasz
Luck Dragon #15011 üzenetére
Ja, hogy a hívószámkijelzésre gondoltál...
Lásd trebona, vagy tárcsázó app/Beállítások/További beállítások/Hívásazonosító/Hívásazonosító kiválasztod a szimpatikust.
-
vadkörte
addikt
válasz
Luck Dragon #15009 üzenetére
Hívás elrejtés??? (fekete listás hívás szűrésre gondolsz?)
-
vadkörte
addikt
válasz
vipviform #14978 üzenetére
Leginkább kiváncsiságból próbáltam ki croc mod-ját. Amit észrevettem - 7.9.14 EU dev - az az, hogy a kihangosítás halkabb lett utána, de az amúgy is gyors telefon még szárnyakat is kapott. Most szedtem le a mic-mod nélküli verziót.
PC-n a Chrome-ban van, hogy 30-40 tab is meg van nyitva. Emellett megy a TC, AIMP, néha egy virtuális gép is. Valahogy mégsem akar elfogyni a 16GB RAM.
Azért egy telefon más. Igaz az sem átlagos felhasználásra utal, ha 20-30 app-nak kell a memóriában csücsülni.
-
vadkörte
addikt
válasz
csurgoi #14587 üzenetére
1. A ROM véletlenül nem Note 3-hoz van?
2. Én Gloob megoldásával frissítettem és megmaradt minden, igaz a Magisk-et újra telepíteni kellett. (azon melegében TWRP-ből)
(#14585) Feri1977:
Néha, de csak bizonyos Wi-Fi-knél fordult elő.(#14588) Feri1977:
Ennyi mókolás - TWRP telepítése, pár modul installálása, stb... - szerintem bőven belefér az életembe. Egy frissítés után a "mókolás" nem egészen 10 perc, utána "csak" használom. Jelenleg eu-dev ROM van a telefonon és ugyaúgy minden második ROM-ot akarom majd telepíteni, mint az 1S-en.
1. a francnak van kedve minden héten nyiglődni vele
2. néha voltak problémák a ROM-okkal
A régi Nokia 5230-am sokkal többet mókoltam, hogy használható legyen.
Ha még ez meló sem vállalható a Számodra, akkor egyik hasonszőrű telefon sem lesz Neked elég jó. Sosem! Előtted az út, hogy beállj a bégető Samsung-bir... hívők, esetleg az alma-fun-ok közé. Jó utat! -
vadkörte
addikt
Köszönöm a segítséget. Sikerült a frissítés!
Tényleg meg volt 10-15 perc alatt.
(#14515) Mercutio_:
Nálam sem a 8.5.4.0-van, sem a 8.5.8.0-val nem volt semmiféle probléma. Minden app-od, beállításod meg marad, ez "csak" egy frissítés, nem wipe-ol semmit.
Kapcsold ki a MIUI optimalizációt is. -
vadkörte
addikt
Nálam a Digi-s Kaon HD set-top box-ot nem komálja a MiRemote, konkrétan nincs se Kaon, se kompatibilis.
Érdekes, hogy a Nikon DSLR-em - D7000 - simán kioldja, azt meg a Sure nem tudja.
A Sure, bár puritánabb a felülete röhögve viszi (ill. vitte. a 8.5.80 stable alatt, az Eu dev-vel még nem pároztam össze) -
vadkörte
addikt
válasz
Melorin #14396 üzenetére
Ne rágd magad.
A GMail app nálam is eléggé hektikusan működik. Samsung Galaxy ACE (az első), Huawei G700, Huawei Y300 (tarcsi), Xiaomi Redmi 1S (szintés tarcsi Y300 ment, ez jött) most pedig a Redmi Note 4 telefonokon használtam/használom. Évek óta probléma ez a szinkronizációs nyűgje. Egyet gondol, tökéletesen mködik hetekig-hónapokig. De van, hogy hetekig vacakol. Minden üzenetet megkapok, el is küldi, de vannak vele anomáliák. Elfogadtam, használom, a K9 nekem nagyon nem jött be, az Outlook-kal még nem próbálkoztam.
Úgyhogy nyugi, nem Nálad van a hiba.(#14404) MrChef:
Egyszer minden üveg hajlítható. Egyszer... -
vadkörte
addikt
válasz
helixP #14337 üzenetére
Próbáltam CameraRAW-ban is, az nagyon nem boldogult vele, még az első generációs Yi-m RAW-ból konvertált DNG-ivel is boldogul, a Note4-ével nem. Egyszerűen nem tudtam értelmes minőséget kihozni a képekből.
A RAWtherapee sokkal szebb eredményt ad, de jóval bonyolultabb. Viszont a végeredmény nem tetszik, a telefon szoftvere egyelőre jobb eredményt produkál. -
vadkörte
addikt
válasz
plus44 #14308 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy az igényeid nem eltúlzottak. A probléma csak annyi, hogy nem Te vagy az első, aki olyan hibákat jelez, amibe még senki sem futott bele.
Nálam a GPS olyan "lassan" indul, hogy nem tudom elég gyorsan indítani az azt használó appot, mire az indul, sok esetben már a fix is megvan.
A Waze-zel kicsit molyolnom kellett ez igaz, de utána több száz Km-t navigált végig hibamentesen. A Here Drive is és az OSMAnd+ is hibamentesen navigál (ez utóbbinál a térképállományok helye a neruralgikus pont, de nem csak ennél a telefonnál, minden droidos eszközömél szívatott a szemét...)Jó lenne, ha tennél fel egy screenshot-ot a telefon "névjgyéről", úgy nekünk is könnyebb lenne. Eleve olyan ROM verzióval jössz, amiről nem is nagyon hallottunk. Hol vetted? Ha itthon/Eustock, akkor lehet, hogy meg kellene lépni egy garanciális javítást/cserét, ha bebizonyosodik a hw hiba. Ha külföldi webshop-ban, akkor mindenképp cseréld le a rajt lévő - feltehetőleg kókányolt - ROM-ot egy gyári stabilra, ha akkor is fennáll a hiba, akkor gari.
(#14309) vipviform:
RAWTheRapee sem tud vele mit kezdeni?(#14310) Upo:
Eu dev 7.10.12-t nasználok, a javítandó hibába nem futottam bele. A telefon be van lakva, nem hiányzik az újabb bűvészkedés (TWRP telepítés, lazyflasher (bár ez lehet, hogy nem is kell), magisk+moduljai, stb...) -
vadkörte
addikt
válasz
nagycoge #14298 üzenetére
Néhány mintafotó MIUI9 + OpenCamera & Google Camera Módosítatlan felvételek, EXIF van. Ahol van koordináta, sajnos nem teljesen pontos, ha kiváncsi vagy rá, hol készült kérdezz.
-
vadkörte
addikt
válasz
borzosmorzi #14255 üzenetére
A Xiaomi.eu-n fent van a 7.10.12-es eu.dev.
Ez viszont TWRP-s, de mintha lenne másik is.
Ez MIUI9 kicsit más a bele, mint a 8. 5.8.0-s stable-e, de eddig hibátlanul fut. A SIM aktiválás is lefutott (nem kellett angolra állítani, egyszer csak nem nyihogott)
MIUI8 témával használom, ez is hibátlan. -
vadkörte
addikt
válasz
tsabeekaa #14185 üzenetére
Esetleg a Magisk Manager-en belül egy cache törléssel meg még lehet próbálkozni. Nekem ez után működött a modul letöltés. Előtte nem.
ui.:
Tegnap/ma éjjel feltettem a 7.10.12-es EU dev-et
Szokni kell még egymást. Egyelőre az a legnagyobb újdonság, hogy az eddig is gyors és gördülékeny telefon veszett gyors lett... Nem rossz.Az egyetlen eddigi negatívum, egy állandósult "hibaüzenet": A SIM kártyát nem bírja aktiválni a MIUI. Enélkül egyelőre az üzeneteket nem tudja archiválni.
Elképzelhető, hogy a MIUI fiókom kettős azonosítása a ludas? (telepítés előtt nem kapcsoltam ki) -
vadkörte
addikt
válasz
redcordoba #14108 üzenetére
Nikon D7000 + AF-D 50mm + közgyűrűsor + LED körlámpa.
Ez a telefon szerintem nem való ilyen huncuttságokra... -
vadkörte
addikt
válasz
Luck Dragon #13906 üzenetére
Gondolom nőből vagy...
(#13910) kelly416:
Elég régóta használok MIUI-t (elég régóta = ~4 év) de hasonló problélmával még nem találkoztam. Elhiszem, hogy van ilyen, direkt le is ellenőriztem a saját telefonomon - 8.5.8.0 GS - de ott sincs probléma, pedig a MIUI naptárát használom és kb. 8 naptár szinkronizál bele. -
vadkörte
addikt
OTA alól ment a frissítés. Azért is írtam, hogy nem lepődtem meg, hogy visszatette a gyári recoveryt.
A telefonról nem netbankolok így elvileg nem érhet "kellemetlen meglepetés". A Pokemon-okat meg sosem szerettem. A telefon mindennapi használatát ezekszerint nem befolyásolja negatívan a dolog.
A backup sajnos jogos észrevétel. Ez valahogy kimaradt, a NAS-ommal bírkóztam és éjjel fél 2 felé erre nem is gondoltam. Utólag meg már mindegy volt.
-
vadkörte
addikt
Lefrissítettem 8.5.8.0-ra a telefont, az "eltűnt" TWRP-n meg sem lepődtem, pikk-pakk visszatettem fastboot-ból. Azon már igen, hogy a Magisk-ben a SafetyNet Check akármit is csinálok fase értéket dob.
Remélem nem lesz belőle problémám. Végső esetben telepítek egy dev-et majd, de annyira nem szeretném újrahúzni az egész telefont. Olyan szépen belaktam...
-
vadkörte
addikt
A Global stable 8.5.8.0-t használókat kérdezem.
Megérte frissíteni? Hogy álltok készentéttel, a fogyasztással, stabilitással? -
vadkörte
addikt
Csak két minta. A hely a névben. Majd ha lesz erőm - meg időm - az átválogatott 617 file-ből csinálok egy 20-30 képes szűrést, ott lesz teljes méret is. Ezek a képek a hosszabbik oldalon fHD méretre vannak leméretezve. EXIF-ek vannak!
A minőséget mindenki ítélje meg maga.[Rijeka, kozalai temető]
[Opatija, Hotel Kvarner kőkorlát (éjszakai kép)] -
vadkörte
addikt
Pl. cipelhetem magammal több 100 Km-t a 10+ Kg-os felszerelést, a böszöm nagy állvánnyal. Ezeknek hely kell, ami általában nincs, mellette a használatuk is körülmányes. (próbáltam, tudom)
Na ezért szívás. A telefon meg "kéznél" van, de mint mondtam az éjszakai - nem a szürkületi - képminősége számomra nem megfelelő. Azért lett 1-2 ami elmegy, de nem ez volt a jellemző.Azzal meg, hogy a topik hol tart, sajnos nem sokat tudok kezdeni. Max. átmegyek read only-ba...
-
vadkörte
addikt
Üdv hölgyes és urak!
Sajnos letellt a két hetes horvátországi túra. Fényképezőgépet nem vittem, csak a Note4-gyel kattogattam 90%-ban Google Camera app-pal.
Nem túl dsokat, kb. 800-900 kép lett. Még válogatni kell őket, a duplumokat, triplumokat szanálni, stb...
Az első tapasztalatok kifejezetten kedvezőek.
Az éjszakai - nem szürkületi, éjszakai(!) - képminősége vállalhatatlan... 10-ből 9x minősíthetetlen lett a végeredmény, de ezzel eddig is tisztában voltam. Ilyen szituációban a fényképezőgépemmel is szívtam volna. (állvány + hosszú záridő + nagy fényerejű objektív, stb...)
A nappali - illeteve inkább jó/jobb fényviszonyok közötti - képek ellenben kifogástalanok. Sok DNG kép is lett, (Google Camera és Open Camera app) abból azért kicsit más minőséget lehet kipofozni, mint a JPEG.
Majd ha visszatért belém az élet teszek fel mintákat. (persze, csak, ha kértek) -
vadkörte
addikt
Redmi 1S-ről költöztem vele. Végülis amit akartam átvitte, de nekem jobban bejön, ha a Backup-pal lementem amit szeretnék, majd azt importálom. Az app-okat apk-ból telepítem. Lassabb, de szerintem megbízhatóbb
-
vadkörte
addikt
Nem mondom, hogy veri a Nikon D5 + 50 f1.2-t, de annyira nem rossz. A fényviszonyok, meg mindennek mondhatóak, csak épp ideálisnak nem.
Note 4 + Google Camera (elvileg van EXIF)A témát az egyik régi raktárunk pincéjében találtuk. Bűn lett volna veszni hagyni...
-
vadkörte
addikt
válasz
kelly416 #10802 üzenetére
Nafene. Lemaradtam valamiről? Látom volt takarítás rendesen...
(#10809) RaZroX:
IGen, de lehet kevesebb is. Nekem kb. 30 perc volt. Igaz 72 óra múlva kaptam meg az SMS-t.(#10804) vargalex:
Nekem ez a téma túl szirupos... Sajnos a legtöbb MIUI téma haasonlóan túlcsicsázott. Ami az eredti célközönséget tekintve valamerre érthető. Ők szeretik. Alig találok letisztult sallangmentes témákat. Bár nem lehetetlen. -
-
vadkörte
addikt
válasz
magyargyerek #10633 üzenetére
Tudod aranyapám a Xiaomi és a MIUI olyan, mint a linux. Felhasználóbarát. Csak megválogatja a barátait...
-
vadkörte
addikt
válasz
Oldman2 #10289 üzenetére
Mivel sosm néztem, azt sem tudtam hol keressem. Legközelebb olyan screenshot is lesz.
(#10287) Departed:
?#10291) nagyra:
Ez a lejátszós hiba sajnos nem Note4 sajátosság. Előjött más MIUI-s telefonnal is. Tudom milyen bosszantó, sajnos rendszeres vendég volt a Redmi 1S-emen is.
Energiagazdálkodási finomhangolás megoldotta. Meg nem használom olyan soakt a fülest, hogy zavarjon.Tudtommal ilyen tokot nem rendelt még senki.
(#10293) Ájvé:
Azért ezzel/hasonló a hw-rel - SD625 SoC; 5-5,5" TFT; 3/32GB - nem egy nem kettő telefont árulnak nagyon nem a Note 4 ársávjában. Pl. Nokia 5/6 Note 4 tudás 1,5-2x ár. -
vadkörte
addikt
válasz
Oldman2 #10276 üzenetére
Halvány fogalmam sincs. Ez nem teszt volt, hanem használat, bár azért nem ennyire aszkéta módon haszálom. Ami nekem átlagos használat, az másnak önkínzás.
Fontosabb volt a készenléti idő, mint a kijelző idő.Így direkt nem dugtam USB-re adatátvitel céljából sem, inkább Drive-ba töltöttem fel Wi-Fi-n.
-
vadkörte
addikt
Asszem lassan nem ártana feltennem szoptatóra...
aszkéta mode on:
aszkéta mode off:Nem buzerátormódban de volt használva. Benne van kb. 60-70 perc beszélgetés napi pár alkalommal szinkronizálás, frissítések letöltése és telepítése. Szerintem módjával használva 1 nap még benne lenne, de nem feszegetem a határait.
-
vadkörte
addikt
válasz
Kolondrum #10167 üzenetére
Édesapámmal foglalkozunk (ill. foglalkoztunk) dísznövények szaporításával - tuja, normand fenyő, boróka, nemesfagyal, buxus, rózsa, stb... - így tisztában vagyok vele mi munka van mögötte.
Nem is modt gondoltam beszerezni. Csak úgy jó volt találni végre valakit, aki ezekkel a kis manókkal foglalkozik. Amikor üzletben néztem példányokat, sírni lett volna kedvem a kis nyomorultakon.
-
vadkörte
addikt
válasz
Kolondrum #10123 üzenetére
"Te sárgát én zöldet..."
HÉV vagy GyESEV?
(#10110) kelly416:
Az eddigi oco transzparens szilikontokom ha nem full cover üveg van fent jó (lehet, nincs ilyen üvegem), ha full cover, letolja az üveget. A tokon a kivágások bár jó helyen vannak és pontosak is, a minőséget remekül tükröző sorjákból nincs hiány. Az alsó felső élrész közepe ~0,5mm-t ível így eláll a telefontól.
OK, hogy 600 Ft-ért nem várok csodát, meg itt volt 4 nap alatt, de ennyél kicsit többet vártam volna.
Az új 360° tokkal - bár pont ezt a fajtát nem szerettem volna használni, hisz a telefon szépségéből kb semmi sem látszik - ilyen probléma nincs. A tapintása is kifejezetten kellemes. Örök hálm üldözni fog!
Pü-ben küldjem az üveg és a tok adatait? -
vadkörte
addikt
Csatlakozok a teljes telepítéshez! A sima frissítés után előfordulhatnak - nem törvényszerű - anomáliák. Az app-okból én spec. mindig csak az apk-t mentem, az adatokat nem állítom vissza. Ebből is lehetnek "vicces" pillanatok.
"...de azután nincs ám újra indítás még véletlenül sem, mert lesz sírás!"
Ezt tanúsíthatom. Redmi 1S-en 1x teljesen véletlenül bepipáltam minden a wipe-et is. (az mondjuk az én hülyeségem volt, hogy az SD-t is wipe-oltam, a ROM meg azon volt) Volt meglepetés az újrainduláskor!
Így igazából akkor lesz sírás, ha gyári recovery van a telefonon.
-
vadkörte
addikt
Nem biztos, hogy a leg ideálisabb, de kétségkívül használható megoldás a fenti problémára: [link]
(#10081) csurgoi:
Mivel frissítés, elvileg igen. De egy biztonsági mentésed - ha lehet TWRP-s - azért legyen kézközelben a kártyán. Nekem volt már, hogy "életet" mentett. (nem Note 4-en)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ALIENWARE Area-51 R5
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest